Horoscop luna Octombrie Berbec 2020

In aceasta luna, nativii Berbec doresc sa evolueze la locul de munca si sunt supusi presiunilor mari

Ce fac nativii Berbec în această perioadă?

Nativii doresc să plece cu toate motoarele turate la maximum, în profesie. Doresc o poziție pe scara ierarhică care să îi reprezinte și care să le aparțină.

Constată că nu au forța necesară pentru acest lucru, deoarece anumite acțiuni din trecut vin acum și li se pun împotrivă.

Nativii Berbec care nu au stat liniștiți pe perioada de retrogradare a planetelor Jupiter, Saturn și Pluton, sunt iritați și au senzația de neputință. Ei nu au înțeles că se luptă cu morile de vânt, că este o perioadă de introspecție, de autoevaluare și estimare a ceea ce se întâmplă în viața lor profesională.

Au încercat să inițieze proiecte și să își impună voința. Acum, ei se simt epuizați.

Nativii simt că intuiția i-ar putea ajuta. Dacă nu întrevăd acest lucru, îi ajută astrologul zodiacool.ro

Într-adevăr, un Marte retrograd pe domeniul lor diminuează forța fizică și îi poate face irascibili. În schimb, percepția extrasenzorială se intensifică. Aceasta le diminuează din prim impuls-ul de a se impune pe sine și de a se dedica, chiar de a-și sacrifica propriul interes în favoarea celorlalți.

Avem certitudinea, conform horoscopului pe care îl avem în față, că tocmai renunțarea la acel „eu sunt” specific nativilor zodiei Berbec, le aduce succesul dorit în muncă.

Cu Mercur în zona Scorpionului, nativii berbec au acces la informații extrem de subtile. Descoperă aspecte care le-au fost până acum ascunse sau interzise din varii motive.

Am spus în horoscopul general al lunii octombrie că cuplurile tind să se apropie după o perioadă mai tensionată. La nativii zodiei Berbec este evidentă mișcarea lor către pasiune, către iubire.

Tocmai retrogradarea lui Marte a făcut ca reacțiile impulsive ale nativilor să fie diminuate în favoarea iubirii și a apropierii de persoana iubită.

Nativii care nu au pe cineva, se vor deschide către dragostea cea adevărată.

Există posibilitatea ca unii dintre nativi să fie respinși sau efectiv să nu aibă către cine să proiecteze dorul care i-a cuprins, atunci dorința se transformă în impulsivitate.

S-a terminat cu piedicile. S-a terminat cu recapitulările în domeniul profesional.

Nativii Berbec simt că odată cu reintrarea planetei Pluton în mers direct, pe data de 3 octombrie, lucrurile revin cumva la normal.  

Mercur intră pe data de 14 octombrie în mișcare retrogradă.

Nativii Berbec, cum am mai spus, au avut acces la informații extrem de subtile. Și mai ales, nativii Berbec au acces la unele lucruri care le-au fost ascunse.

Uneori informația poate părea că vine de pe altă lume.

Deschiderea mentală suferă sincope. Poate trebuie profitat de acestea până la data la care Mercur retrogradează.

În timpul retrogradării sunt posibile erori de percepție. Nativii pot descoperi ceva care doar pare a fi, și devin confuzi ori își doresc să spună anumite lucruri, dar sunt înțelese diferit.

Retrogradarea lui Mercur se simte cel mai explicit în timpul micilor deplasări, atunci când nativii observă cum chestiuni simple se încurcă și nu se știe din vina cui.

16 octombrie - Luna Nouă în Balanță, poate reprezenta pentru nativii zodiei Berbec începutul unor negocieri pentru noi contracte, noi alianțe sau parteneriate. Și toate acestea se fac cu mari tensiuni.

Odată ce lucrurile s-au pornit în domeniul profesional, încep grijile.

Aceste noi contracte, înțelegeri, etc. sunt rezultatul cerințelor domeniului profesional. Există posibilitatea ca tocmai aceste relații și înțelegeri să facă ca lucrurile să demareze cu succes în profesie. Dar așteptați-vă la efort suplimentar!

În viața personală poate începe o perioadă destul de tensionată cu partenerul de viață din cauza problemelor nesfârșite de la serviciu. Nu lăsați ca acest lucru să se întâmple!

Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion și începe o perioadă în care nativii Berbec au parte de experiențe destul de stranii.

În primul rând, află ceva care nu le convine, în special legat de locul de muncă. Mici secrete, mici (sau mai mari) aranjamente din care ei au fost excluși.

Astrologul zodiacool.ro vede o perioadă a regenerării.

Nativii au posibilitatea să realizeze „ceva” de care poate depinde o eventuală promovare. Acest „ceva” trebuie expus la momentul potrivit. Aici vorbim de o anumită diplomație, de tactul de a scoate asul din mânecă atunci când este în avantajul tău.

Nativii Berbec au posibilitatea de a nu face lucruri, în totalitate, la vedere. Nu vorbim de lucruri ilegale sau care să lezeze alte persoane – pentru acestea există plata karmică.

Viața intimă a nativilor capătă alte dimensiuni. Nativii pot avea trăiri nemaipomenite în viața de cuplu. Aceste zile de o frumusețe tainică din viața personală vin să contrabalanseze problemele profesionale atât de solicitante. Nu le amestecați, profitați de ceea ce vă oferă viața!

Pe 29 octombrie, Mercur în mișcarea lui retrogradă revine în Balanță.  Mesajele primite de nativii Berbec vor fi dintr-o dată agreabile, dar sunt mai greu de înțeles și va fi nevoie de atenție sporită.

Pe 31 octombrie avem Luna Plină în Taur cu Soare în Scorpion. Axa banilor va face să vină plata pentru eforturile pe care nativii le-au făcul la locul de muncă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!