Horoscop luna octombrie 2020: este luna regenerarii

In luna octombrie lucrurile incep sa se miste in directia buna si pare că ne revenim usor-usor

Așa cum v-a promis astrologul zodiacool.ro, toamna lucrurile încep să se mai domolească.

Planetele care stau ca un buchet în zodia Capricorn și-au reluat mersul direct și putem să spunem că am trecut de un hop.

Ați văzut, timpul trece. Acum câteva luni când spuneam că toamna începem să mergem fiecare pe drumul său, fără sentimentul de frână, fără sentimentul că am uitat ceva pe foc, parcă vă auzeam cum vă panicați că toamna părea departe rău.

Dacă ar fi să spun ceva foarte pe scurt despre luna octombrie, primele cuvinte care mi-ar veni în minte ar fi „după muncă și răsplată”.

Poate credeți că doresc cu tot dinadinsul să par optimistă, să dau vești bune. Este adevărat, dar numai în parte.

În luna octombrie muncim.

În luna octombrie, atenția va fi focusată mai ales pe activitățile de zi cu zi, cele mai banale, cele care ne plictisesc, dar care de data aceasta se vor dovedi a fi profitabile.

Am făcut fiecare dintre noi o autoanaliză, am recapitulat, am analizat și acum plecăm într-o nouă etapă.

Atenția, inclusiv la nivel general, este orientată către forța de muncă de zi cu zi și activitățile practice. Dar mai este o componentă a domeniului, de foarte mare interes în vremurile pe care le trăim, și anume sănătatea.

Vestea bună este că mergem înainte. Dacă a fost o perioadă în care lucrurile au stagnat, acum simțim că unele dintre blocaje dispar.

Este foarte importantă strategia pe care o abordăm. Ne stabilim intenția, ne trasăm drumul, ne identificăm metodele - acesta a fost Jupiter. Urmează să evaluăm resursele, să le alocăm pe faze și apoi să pornim la acțiune - acesta a fost Saturn. Toate acestea sunt posibile în octombrie.

Există trei planete transpersonale: Uranus, Neptun și Pluton, retrograde.

Horoscopul transmite că influențele karmice sunt în continuare puternice și avem datorii de plătit. Pot să aibă loc mișcări de stradă, pot să aibă loc la nivelul companiilor presiuni asupra conducerii etc. Atenție la impulsivitate!

Acum astrologul zodiacool.ro dorește să vină cu veștile mai bune ale momentului: problemele financiare se rezolvă.

Există un impuls economic și acesta aduce după sine beneficii importante care pot face din luna octombrie o perioadă prosperă. Pot porni activități profitabile. Sfârșitul lunii poate fi perioada în care vom avea dovada că lucrurile merg spre bine.

La nivel general, economia merge spre bine.

La nivel personal, Cupidon are multă treabă. Venus și Marte fac trigon și se apropie una de alta. Cuplurile tind să se apropie după o periadă ușor tensionată. Fiecare zodie va gestiona situația în alt mod. Rămâne de văzut.

Calendarul lunii octombrie este foarte bogat:

  •    1 octombrie: Luna Plină în Berbec cu Soarele în Balanță,
  •    2 octombrie: Venus intră în zodia Fecioară,
  •    3 octombrie: Pluton reintră în mișcare directă,
  •  14 octombrie: Mercur intră în mișcare retrogradă,
  •  16 octombrie: Luna Nouă în Balanță,
  •  23 octombrie: Soarele intră în zodia Scorpion,
  •  29 octombrie: Mercur în mișcarea lui retrogradă revine în Balanță,
  •  31 octombrie: Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion.

Vom lua fiecare aspect în parte să vedem ce ne aduce în context general.

Octombrie începe cu Luna Plină în Balanță și cu Soarele în Berbec. Suntem cuprinși de plinătatea propriei noastre persoane. De asemenea, începem un proces care e menit să ne definească personalitatea prin semnalele trase de cei din jurul nostru.

Intrarea planetei Venus în Fecioară se referă la sistemul monetar. Până să se ia o hotărâre care are ca referință banii,  se socotește, se numără și se analizează mult.

Inițiativele sunt destul de anemice însă, rezultatele pot fi benefice și pe termen lung. Financiar, inițiativele pot avea rezultate sau pot fi câștigate beneficii în urma unor tranzacții.

Să nu uităm că Venus este responsabilă și de acele lucruri care ne plac, care ne fac viața frumoasă. Acestea intră într-o zonă în care li se pune măsură: restaurante, spectacole, vacanțe.

Toate sunt analizate, socotite, într-un cuvânt, regândite. Și dacă ne gândim că tot Venus este responsabilă de relații, astrologul zodiacool.ro consideră că intrarea planetei în Fecioară adaugă la acestea un accent de corectitudine si de impecabilitate.

În sfârșit, a venit data de 3 octombrie: Pluton intră în mers direct. Gata cu recapitulările, gata cu acele crize karmice. Acum vin crizele pe bune.

Nu trebuie să ne îngrijoreze acest lucru în cazul în care am rezolvat câte ceva în lunga perioadă de retrogradare. Acum avem de folosit ceea ce am trăit cu ceva timp în urmă, de prin luna aprilie. Acum avem experiență.

Pe data de 14 octombrie Mercur intră în mișcare retrogradă. Dar cred că ne-am obișnuit deja cu retrogradările acestei zburdalnice planete.

În a doua jumătate a lunii octombrie și până la începutul lui noiembrie ne duce în cele mai profunde fante ale gândirii raționale și ale comunicării. Suntem mai mult decât subtili și putem încerca telepatia - Ar putea fi mult mai eficientă decât alte metode clasice de comunicare.

În data de 29 octombrie, Mercur revine în zodia Balanță și începe o perioadă în care mass-media poate să recurgă la o autoevaluare a programelor care nu respectă normele de decență sau de corectitudine. Are o ultimă șansă înainte de a fi judecată din afară.

16 octombrie, Luna Nouă în Balanță, poate reprezenta începutul unor negocieri pentru noi contracte, alianțe, parteneriate. Dacă ne gândim la un Mercur retrograd în Scorpion, negocierile pot ține cont de niște mesaje primite în trecut, de raționamente pe care le-am mai experimentat nefericit și a căror experiență ne prinde foarte bine acum.

Unii nativi repetă greșelile, din păcate.

Pe 23 octombrie Soarele intră în Scorpion și începe o perioadă în care ceea ce ni se întâmplă este mai puțin vizibil. Zodia este aceea a regenerării. Astrologul zodiacool.ro vede în această perioadă una a regenerării în primul rând mentale.

Ne reevaluăm și ne recreem toate raționamentele pe care se fundamentează viața noastră socială.

Atenție, mass-media poate avea probleme dacă nu respectă standardele de calitate și de fairplay.

Pe 31 octombrie avem Luna Plină în Taur cu Soarele în Scorpion, axa banilor. După toate cele trăite în luna octombrie, vine și plata. Cum am zis: „după faptă și răsplată”.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!