Horoscop luna Octombrie 2019 Vărsător: noi oportunități pe plan profesional

Horoscop Octombrie Vărsător: acești nativi, între 1 și 31 octombrie 2019, vor avea parte de conștientizări la nivel mental, cu privire la situații ce au loc pe plan

profesional și social. De fapt, între 1 și 23 octombrie, Soarele se află în Balanță, pe un semn de Aer, aspect care vă ajută pe partea de mobilizare psihică, posibil chiar să luați în calcul ideea de a susține un examen, de a călători în scop profesional, de a accepta anumite oferte ce implică modernizarea sau dezvoltarea voastră profesională.

Cert este că veți fi mult mai bine susținuți decât în septembrie 2019, din punct de vedere astral. Mercur din 3 octombrie și până pe 31 octombrie se află în Scorpion, în mers direct pe carieră. Veți găsi noi oportunități sau modalități prin care să vă faceți meseria mult mai bine, mai eficient.

Pot să apară chiar și avantaje din punct de vedere financiar în partea a doua a lunii, după data de 23 octombrie și până pe 28 octombrie. Din 4 octombrie, Marte ajunge în casa a IX-a, a intelectului, a psihicului, a studiilor.

Vor fi nativi Vărsător care vor lua în calcul ideea de a pleca într-o vacanță, de a lua o pauză, de a fi revoltați față de anumite constrângeri ce vin din partea profesională, ce s-au construit în ultimii 4-5 ani.

Mai mult decât atât, ei doresc acum libertate, sinceritate din partea celor din jur, vor fi mult mai vehemenți cu timpul lor, vor pune mai multe preț pe propria persoană și pe stima de sine.

Din 9 octombrie, Venus intră și ea în casa carierei și aduce avantaje, iar tot ceea ce ați început între 3 și 9 octombrie la nivel mental, din 9 octombrie și până pe 31 octombrie se va manifesta și material, fizic, concret, prin examene, testări sau trecerea la un alt nivel.

Pe 14 octombrie apare Luna plină, plasată în casa deplasărilor, și în jurul acestei date sunt șanse de peste 90% să plecați într-o deplasare, să comunicați mult mai eficient cu frații, să vă întâlniți cu rudele, să luați în calcul ideea de a vinde un bun pentru a achiziționa ceva mai costisitor.

Aici vorbim de o locuință, o mașină, posibilitatea de a face un împrumut la o instituție de stat, tocmai pentru vă vedea un vis împlinit. După 23 octombrie, când Soarele intră în Scorpion, veți fi mult mai deciși să duceți mai departe toate aceste perspective noi din punct de vedere profesional.

Luna nouă din 28 octombrie vorbește de concretizarea unor planuri ce au fost gândite încă din octombrie-noiembrie 2018.

Aici vorbim de tot ceea ce implică planuri materiale, posibil mutare din orașul actual, din țară, mutarea într-o locuință sau achiziționarea acesteia, intrarea în posesia unei moșteniri, rezolvarea problemelor de sănătate a unei rude. Vin foarte multe schimbări pe acest plan ce ține de transformare în legătură cu domiciliul, familia, cariera.

După 31 octombrie și până pe 21 noiembrie, Mercur va retrograda în casa carierei și tot ceea ce considerați până atunci că funcționează foarte bine se poate schimba. Aici vorbim poate de un context global, de o situație ce apare pe neașteptate, cel mai probabil, după data de 3-4 noiembrie, dar până atunci este bine să vă focusați pe tot ceea ce vine nou, întrucât vă avantajează.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător să fie mult mai romantici, implicați, să vină cu propuneri de a pleca în călătorii, întrucât este o lună ce îi avantajează din punct de vedere romantic.

Pe partea de sănătate, pot să se găsească remedii la acele probleme ce s-au activat sau au revenit în viața voastră de prin 2017 și până în momentul de față.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru deplasări: 1 octombrie, 14 octombrie, 23 octombrie și 29 octombrie
  • Zile favorabile pentru achiziții: 7 octombrie, 15 octombrie, 28 octombrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale: 4 octombrie, 12 octombrie, 31 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru examene: 3 octombrie, 19 octombrie, 31 octombrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!