Horoscop luna Octombrie 2019: surprize la tot pasul și evenimente marcante

Horoscop luna Octombrie 2019: în luna octombrie vom vedea ce evenimente marcante vor avea loc în această perioadă și ce efecte vor manifesta aceste tranzite pentru

toate semnele zodiacale.

În primul rând, ar trebui să ne îndreptăm atenția spre data de 1 octombrie, când ascendentul momentului este plasat în semnul Rac, acolo unde găsim tot ceea ce înseamnă emoție, intuiție, creativitate, apropiere de spiritualitate și rezolvarea unor probleme ce țin de cămin.

Mai mult decât atât, pe casa a IV-a, a momentului, sunt plasate patru planete: Marte, Soare, Venus și Mercur. Toate acestea vorbesc de o mai bună gestionare a relației de familie, a relației sociale, a tot ceea ce ne dorim.

Luna, guvernatoarea acestui moment, este în opoziție la grad perfect cu Uranus în retrogradare cu semnul Taur. Acest lucru ne indică faptul că iubirea, în luna octombrie, va fi pe primul loc sau vom renunța la foarte multe lucruri ce țin de familie, de casă, de responsabilități, pentru a da curs sentimentelor noastre.

De asemenea, karma pozitivă este în opoziție cu Saturn, ce și-a revenit la mers direct în semnul Capricorn și ne vorbește de o manifestare mult mai accentuată a ideii de lider, de încăpățânare, de deschidere către o altă modalitate de a ne exprima sentimentele.

Totodată, pe data de 3 octombrie, Mercur, planeta comunicării, intră în semnul Scorpion. Aici va sta destul de mult timp, întrucât din data de 31 octombrie, Mercur va retrograda și abia la finalul zilei de 21 noiembrie își va reveni la mers direct.

Datorită faptului că Mercur se află în Scorpion se va aspecta tot ceea ce înseamnă secret, mister sau provocare. Lucrurile nerezolvate din 2018 vor reveni în actualitate, mai ales pe această linie a iubirii, întrucât spuneam că la momentul ridicării hărții din 1 octombrie, Luna era în semnul Scorpion, în opoziție cu Uranus în retrogradare.

Așadar, tot ceea ce nu s-a rezolvat anul trecut, între octombrie – noiembrie, atunci când Venus și Mercur au fost retrograde în Scorpion, va reveni în viața noastră și va trebui să o acceptăm și să găsim o soluție de a ieși din impas. De aceea, fie că ne dorim, fie că nu, vom da curs acestor provocări.

Pe data de 4 octombrie 2019, Marte, planeta acțiunii, a agresivității, a revoltei, intră în semnul Balanță. În acest semn, Marte nu se simte deloc confortabil, ci mai mult decât atât, aduce multă tensiune interioară, frustrare, dezamăgire, întrucât dorește să îi pună pe ceilalți la punct.

Ne vom dori o clarificare a unor situații, numai că bunul simț, încrederea și respectul ne vor face să dăm un pas înapoi în exprimarea acestor trăiri. Mercur, după cum am precizat, va fi în retrogradare și fie că ne dorim, fie că nu, ne vom exterioriza într-un mod mult mai direct, mai violent sau vom aborda o manifestare/ o atitudine mai irascibilă față de cei din jur.

Următoarea schimbare a lunii octombrie are loc pe data de 9 și reprezintă intrarea lui Venus, planeta dragostei, tot în Scorpion.

Iubirea și pasiunea în Scorpion ne vor face să fim mult mai practici în dragoste, ne vom dori mai mult instinctul amoros, să petrecem mai mult timp alături de parteneri sau să despicăm anumite probleme în cămin, ce țin de latura aceasta amoroasă.

Vor fi și cupluri care vor relua anumite discuții de anul trecut și vor ajunge poate chiar și în impas, întrucât tot ceea ce va transmite unul se va înțelege diferit de către celălalt. Venus în Scorpion mai aduce și predispoziția de a manifesta posibilitatea de a da curs unei idile, unor tentații ce apar pe moment, în situații total atipice.

La locul de muncă, în cadrul prietenilor sau a familiei pot să iasă la suprafață, în această perioadă, tot felul de secrete legate de partea aceasta de dragoste, la nivel înalt, tot felul de scandaluri sau divorțuri care să ne șocheze.

La nivel de emoție avem o Lună plină pe data de 14 octombrie, ce este plasată prin opoziția între Soare și Lună, pe segmentele Berbec și Balanță. În această Lună plină vom vedea o dorință acută a oamenilor din jurul nostru de a scăpa de responsabilități, de griji, de viața de zi cu zi, tocmai pentru a se îndrepta spre ceva mai atipic, spre ceva ce înseamnă viață, iubire, pasiune, un ideal care să îi motiveze pe oameni.

Luna nouă din octombrie va avea loc pe data de 23, când va fi intrarea Soarelui în semnul Scorpion, urmând ca pe 28 octombrie să se constituie această conjuncție între Soare și Lună, în semnul Scorpionului, unde se formează Luna nouă.

În această zi, avem o suprapunere a patru planete în Scorpion, pe tot ceea ce înseamnă mistere ieșite la suprafață, dorință de a elucida anumite probleme în viața noastră, de a merge spre spiritualitate, întrucât această Lună este încărcată de spiritualitate, de magie, de cunoaștere.

Lilith se va suprapune la grad perfect peste Neptun în retrogradare, făcând cuadratură cu Jupiter. Tot ceea ce este mai profund, mai ascuns, mai misterios, mai magic sau ceva ce ne leagă de o anumită persoană, relație, locuință, acum se poate rupe, întrucât vom căuta și alte soluții sau vom intensifica strădania noastră pentru a ne elibera.

Aici vorbim de meditație, rugăciune, post, de tot felul de practici generate de terapiile alternative pentru a găsi adevărul din viața noastră.

Între 23 octombrie și 31 octombrie, până când Mercur intră în retrogradare, ar fi indicat să fim foarte atenți la semnele ce apar în viața noastră. Acestea sunt premergătoare celor ce vor veni între 31 octombrie și 21 noiembrie, când Mercur va retrograda și ne va arăta în mod direct ce se întâmplă cu noi sau de unde pleacă blocajul în viața noastră.

De ce tot vorbim de aceste blocaje sau obstacole?! Chiar dacă îl avem pe Saturn, guvernatorul Capricornului în domiciliu, suprapus peste Nodul Sud, acesta mai este numit și pedeapsa în viață. Aceasta vorbește de trecutul nostru din viețile anterioare, ceea ce noi nu am rezolvat atunci sau a rămas ca o portiță deschisă și încă ne conectează cu trecutul.

În mod practic, în viața de zi cu zi, acest element, în funcție de astrograma natală, poate să ne arate o datorie karmică, fie față de un partener, fie față de un șef, fie față de un copil. Având efectuate aceste plăți din trecut, vom rămâne în acele conjuncturi până când vom învăța să ne rugăm pentru ceilalți, să acceptăm suferința care vine din intermediul acelor persoane tocmai pentru a înțelege ceea ce avem de asimilat.

De aceea, toată această lună este cu încărcătură karmică, vorbim totuși de semnul Scorpion care din 23 octombrie este foarte puternic și ne ajută la transformarea noastră atât la nivel mental, cât și material.

Luna plină din 14 octombrie vorbește de găsirea de noi alianțe, iar Luna nouă din 28 octombrie vorbește de noi contracte, semnări, bani veniți din alte resurse, întrucât avem suprapunerea Soare-Lună în conjuncție, în opoziție la grad perfect cu Uranus în retrogradare. Acesta este un element extraordinar de bun dacă o vom și folosi.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru luna octombrie este de a vă asculta mai mult intuiția. Dacă simțiți că sunt unele blocaje în viața voastră, nu vă puteți rupe de ceva ce vă ține captivați de cel puțin 3-5 ani, 12-13 ani, 18-19 ani, 29-30 de ani, încercați să găsiți acele rezolvări.

Puteți face asta fie prin oameni mai înțelepți, fie prin preoți, fie prin maeștri spirituali care vă pot da niște lecții. De fapt, fiecare are răspunsul în sufletul său numai că nu-și dorește să îl accepte.

Evenimente Octombrie 2019:

  • 1 Octombrie 2019 – ascendentul momentului este plasat în semnul Rac;
  • 3 octombrie 2019 – Mercur, planeta comunicării, intră în semnul Scorpion;
  • 4 octombrie 2019 – Marte, planeta acțiunii, a agresivității, a revoltei, intră în semnul Balanță;
  • 9 octombrie 2019 – intrarea lui Venus, planeta dragostei, în Scorpion;
  • 14 octombrie 2019 – la nivel de emoție, avem o Lună plină ce este plasată prin opoziție, între Soare și Lună, pe segmentul Berbec și Balanță. Aceasta face referire la găsirea de noi alianțe;
  • 23 octombrie 2019 – Conjuncție între Soare și Lună, în semnul Scorpionului, unde se formează Luna nouă;
  • 28 octombrie – Lilith se va suprapune la grad perfect peste Neptun, în retrogradare, făcând cuadratură cu Jupiter. Luna nouă vorbește de noi contracte, semnări, bani veniți din alte resurse;

La finalul lunii, Mercur va retrograda și își va reveni la mers direct pe 21 noiembrie.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.