Horoscop luna Noiembrie Sagetator 2020

Nativii Sagetator, in luna noiembrie, au probleme financiare pe care le tot depasesc, dar care revin si-i dau de furca nativului

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai raționali în relația cu prietenii sau cu gruparea la care s-a afiliat.

Este luna în care nativii Săgetător au niște probleme financiare.

Deși sunt planete importante pe care nativul le are în domeniul banilor, acolo având energie, având calitățile pragmatice dezvoltate, există tensiuni destul de mari și domeniul banilor este amenințat de la stânga și de la dreapta.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Săgetător

Și începe să își facă socoteli și să vadă ce au de oferit și ce așteaptă de la cei alături de care a venit. Dar această disponibilitate către analize raționale pot să aducă nativilor avantaje în cadrul parteneriatelor.

Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii devin mult mai implicați în activitatea de creație care îi pasionează atât de mult și care i-a acaparat cu totul în această perioadă.

Vizavi de domeniul pasiunii este acela al prietenilor cu care nativul petrece momente foarte plăcute.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Noiembrie

Sunt nativi care au realizat cu mare pasiune o lucrare, cel mai probabil o operă de artă sau o lucrare de cercetare în care au pus foarte mare pasiune și creativitate și care nu își găsește acel segment de populație care să fie interesat de lucrare.

Aceasta are impact negativ asupra situației financiare a nativului.

Problema banilor se rezolvă într-un fel și există toate șansele ca un ajutor important să vină de la părinții nativului. În data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, nativii zodie Săgetător devin mai îngrijorați de bani.

Astrologul zodiacool.ro este de opinie că îngrijorarea este mult mai mare decât situația dă de înțeles. Nativul intră într-o zonă de pesimism.

Sau, o a doua ipoteză este aceea că nativul face niște cheltuieli, poate donații umanitare care depășesc bugetul sau ar dori să facă niște gesturi umanitare, dar nu își poate permite.

Banii vin tot cu ajutor de la părinții nativului sau mai pot veni dintr-o activitate financiară sau pe care nativul o desfășoară acasă.

Dragoste și relații Fecioară în Noiembrie

Există, ca de obicei, mai multe ipoteze. O parte dintre nativi au probleme cu prietenii pe de o parte, au probleme și cu copiii, care le cer mai mult decât nativii le pot oferi.

Nativii se adresează pentru un ajutor financiar către prieteni, care este foarte posibil să nu îi poată ajuta.

Altă parte dintre nativi au o pasiune și își caută un grup care împărtășește aceeași pasiune și cu care să aibă activități legate de preocupările comune.

În familie este forfotă. Nativul se bucură de înțelegerea partenerului de cuplu cu privire la pasiunilor lui, la prietenii cu care împărtășește pasiuni, dar mai mult decât atât partenerul de cuplu dorește să se alăture acestui grup.

Nativii părinți au față în față problemele copiilor și activitățile cu grupul de prieteni. În relația cu copiii nativii devin ceva mai activi.

O parte dintre nativi doresc să devină părinți și după încercări nereușite, își exprimă această intenție cu mai multă hotărâre și mai direct partenerului de viață.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii simt o imensă iubire pentru cei de acasă, pentru părinți, pentru aceia care i-au ajutat atunci când au avut mai mare nevoie, care la rândul lor îi iubesc necondiționat.

Nativii plutesc într-o mare de emoție și au impresia că acasă este Raiul pe pământ, este locul unde nu numai că se simt protejați, dar se simt iubiți fără urmă de îndoială.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Săgetători

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie începe o perioadă destul de ciudată în viața a nativului Săgetător pentru că, pe de o parte, sunt prietenii care îl încurcă la bani, pe de o parte sunt niște sume de bani care parcă vin de la Dumnezeu.

Bani de la Dumnezeu nu înseamnă bani nemunciți, nu înseamnă bani nemeritați.

Înseamnă că muncesc foarte mult pentru un loc și banii, la un moment dat, vin din alt contract la care s-a muncit mult mai puțin, iar banii vin mult mai mulți. Și vin exact atunci când avem nevoie.

Nativul nu este foarte convins de ceea ce are de făcut, este cam nesigur.

Pe de altă parte, Luna Nouă începe o perioadă în care nativul este mai închis în el, mai retras, nu prea dorește să ia legătura cu prietenii, nu prea dorește să iasă foarte mult la mondenități.

Începe o perioadă în care nativul are legătură mai mult cu lumea nevăzută decât cu lumea văzută și din aceste meditații, din aceste ieșiri din realitatea concretă, pot la un moment dat să se nască idei foarte interesante cu ajutorul cărora să rezolve chiar problema financiară care îi frământă.

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii devin vedetele horoscopului. Au energie, au vizibilitate, se încheie perioada de retragere, încep să iasă, să se facă văzuți.

Intrarea planetei Venus în Scorpion face din nativii Săgetători niște persoane care pe de o parte sunt foarte vizibili, pe de altă parte au un farmec plin de mister, au o aparență enigmatică pe care parcă nu știi de unde să o iei.

30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, cu Soarele în Săgetător, care aduce nativului parteneriatul de care are nevoie, partenerul pe care se poate bizui.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!