Horoscop luna Noiembrie Fecioara 2020

In luna noiembrie, nativii Fecioara trebuie sa-si caute curajul sau motivatia de a-si exprima ideile

Nativii zodie Fecioară au beneficiat tot anul 2020 de o creativitate ieșită din comun. Dar sfatul astrologului zodiacool.ro este că aceste rezultate trebuiesc aranjate într-un cadru rațional, inteligibil.

Ca să nu fie zădărnicite rezultatele, creațiile, acestea trebuiesc comunicate. Altfel rămân într-un anonimat care aduc satisfacție acelora dintre nativi care își doresc acest lucru.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Fecioară

Pentru ceilalți, care tind către afirmarea de sine, este un cert dezavantaj. Aspectele lunii noiembrie, însă, le dă nativilor această posibilitate. Numai că, intenția lor trebuie orientată către identificarea și adresarea către acelora dintre oameni cărora li se adresează creațiile.

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii revin într-o stare de siguranță.

Retrogradarea lui Mercur, planeta guvernatoare a zodiei, le-a dat nativilor o stare de nesiguranță care acum se disipă. Nu mai rătăcesc drumul, nu mai greșesc mesajele, nu mai au acea teamă că ceva le scapă.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Noiembrie

Nativilor li s-a propus ceva fulger: o călătorie de studii, o bursă, realizarea unei lucrări importante. Informația începe să curgă, începe să capete sens.

Din data de 10 noiembrie, când Mercur intră în zodia Scorpion, nativii zodiei Fecioară pot intra în posesia unor informații care până acum păreau imposibil de atins.

Și acestea le pot întregi opera. Capacitatea lor intelectuală crește și nativii studioși pot să își surprindă mentorul.

Avem nevoie de puțină acțiune în tot acest amalgam de informație, de știință. Intenția trebuie manifestată. Acest lucru se întâmplă din data de 14 noiembrie, când planeta Marte își reia mișcarea directă.

Nativii au avut un zel să intre în posesia unor informații secrete și acum se pare că fie reușesc acest lucru, fie demersul lor este mai explicit.

Astrologul zodiacool.ro atrage atenția că nativul poate foarte ușor să devină impulsiv și nu este de dorit, demersul este, sau ar trebui să fie foarte delicat!

Aici ajută mult Luna Nouă în Scorpion care tocmai aceste căi profunde le deschide. Atenția nativului trebuie să fie în alertă pentru că mesajele de care are atâta nevoie pot veni pe orice cale.

Necazul nativilor este că ale sale creații încă nu aduc bani suficienți.

Deși casa banilor este locuită de Venus, pentru a încasa sumele de bani care li se cuvin, mai trebuiesc făcute niște proceduri destul de dificile și nativii par că și-au pierdut răbdarea.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, relațiile nativilor Fecioară tind din nou spre perfecțiune.

Nativul idealizează relațiile și, fie că este vorba de relații de serviciu, fie că este vorba de relații contractuale, fie că este vorba de căsnicia proprie, nativul tinde să renunțe la propriile-i interese în favoarea celui de vizavi.

Și o face cu toată convingerea și cu toată dragostea față de acesta. Mai dificil este cu relațiile de serviciu, în care nativul nu dovedește suficient de multă fermitate atunci când este cazul.

Și aceasta îi poate afecta cariera.

Dragoste și relații Fecioară în Noiembrie

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate să însemne și o relație cu copiii care până acum a fost lăsată puțin mai deoparte, iar acum nativii află niște lucruri pe care nu le-au știut și constată că au depășit niște etape ale acestora de care nu au fost conștienți.

Nu află chestiuni care să îngrijoreze, dimpotrivă! Să nu uităm că o parte dintre nativii Fecioară au avut, în ultimul timp, o relație cu copiii în care i-au sufocat pe aceștia cu atenții, iar acum spiritul de libertate din aceștia iese la suprafață, spre surprinderea nativului Fecioară părinte.

Se pare că în relația cu copiii, pentru acești nativi, în această perioadă, nu există cale de mijloc.

Dacă este să revenim în viața reală, concretul se poate prezenta, în viața nativilor Fecioară, prin trăiri erotice pline de mister, de profunzime, deschizând nativilor atât de pasionali în această perioadă, trăiri de neuitat.

Dar acestea se pot transforma în adevărate crize sentimentale. Nativul trebuie să fie extrem de atent pentru că aceste relații sentimentale pe care le poate contacta sub acest aspect al horoscopului pot fi trecătoare.

Pentru cuplurile solide, sunt trăiri excepționale dar... trăiți clipa pentru că o clipă este o clipă și atât. Dar în cazul acestora, se poate deschide un nou orizont și un nou fel de a trăi în intimitate.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Fecioare

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm. Că ceea ce am făcut rămâne în urmă și este momentul să mergem mai departe.

Și intențiile noastre sunt preluate de energii superioare care le prelucrează și le desenează strategiile de viitor.

Expansiunea este gata, sporul, cum îi zicem noi, este gata. Tot ce avem de făcut este să ne urmărim intențiile și șansele care ni se deschid.

Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion, unde guvernator este Marte, dar poate să ajute la descifrarea, decriptarea unor mistere.

30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Dacă din slăbiciune față de parteneri nativul a făcut gafe la serviciu, acum este momentul să își îndrepte greșelile. 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!