Horoscop luna Noiembrie Capricorn 2020

Pentru zodia Capricorn, luna noiembrie este agitata la locul de munca, vor fi discutii in contradictoriu, dar ii place ceea ce face

Este luna care nu începe foarte vesel pentru nativii zodiei Capricorn.

Primesc mesaje destul de dure de la locul de muncă. De fapt, pe fondul unui Mercur retrograd, mesajele sunt contradictorii și unele chiar lipsite de rațiune.

Pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion, face ca ceva care le-a fost ascuns nativilor să iasă la suprafață, in avantajul cert al acestora.

Și grupul de prieteni are un mare merit în aceasta și nativii se bucură împreună cu ei, și este bine!

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Capricorn

Acasă nu este liniște, nativii au discuții destul de aprinse cu aceia cu care împart căminul sau cu părinții. Aș atrage atenția că în casa părintească poate să se întâmple un accident, nu foarte grav, dar este nevoie de mai multă atenție.

Astrologul zodiacool.ro consideră că raza de bine și de vorbe bune, pline de sentimente vine de la copiii nativului care, aceia care sunt mai mari, efectiv îl încurajează, îl sprijină practic se ofere, să preia o parte din obligațiile părintelui Capricorn.

Aceia mici de tot îi ajută pe nativi prin faptul că le distrag atenția de la probleme cu drăgălășenia lor și cu iubirea pe care nativul le-o poartă.

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Noiembrie

Este un paradox în acest horoscop și anume acela că profesional, lucrurile ar trebui să meargă foarte bine pentru că în casa profesiei este Venus care aduce plăcere și bunăstare.

Nativului în sfârșit îi place ce are de făcut, dintr-un întreg proiect acum s-a ajuns la partea plăcută. Mai puțin bune sunt mesajele pe care nativul le primește, deplasările care sunt cu peripeții. 

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativilor li se mai potolește starea de confuzie care ține de profesie, rămânând tensiunea pe care aceasta a produs-o.

Nativii sunt foarte creativi și de data aceasta creațiile sale și-au găsit ținta. Nativii Capricorn, destul de orgolioși de felul lor, acum sunt foarte dornici să se facă remarcați cu realizări interesante, deosebite.

Și reușesc pentru că un grup destul de important de oameni se arată interesați de ceea ce nativii au de oferit și le recunosc valoarea.

Tensiunile însă rămân și astrologul zodiacool.ro consideră ca aceastea sunt, de data aceasta, rezultatul unor provocări.

Creativitatea nativilor le-a adus acea recunoaștere, dar și responsabilități în plus care fac ca starea lor să fie într-o continuă alertă. Că doar știm, îi cunoaștem pe nativii zodiei Capricorn cât de perfecționiști pot fi! Darămite când este vorba de propriile-i creații!

Lucrurile nu se schimbă foarte mult în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, poate chiar mesajele de la locul de muncă sunt mai usturătoare.

Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și lucrurile în căminul nativilor Capricorn devin ceva mai calme.

Se pare că acțiunea este de partea casei și ceea ce îi place nativului, ceea ce își dorește ține de viața profesională.

Aceste două aspecte sunt exact în opoziție unul cu celălalt. Antagonism? Sau complementaritate? Astrologul zodiacool.ro merge pe complementaritate și recomandă aceasta mereu, mereu.

Nativii să se bucure de binele profesional, să savureze momentele când se ocupă de problemele de serviciu, încărcându-se cu energie pentru problemele de acasă.

Dragoste și relații Capricorn în Noiembrie

Partea bună este că există sau se arată o persoană bine intenționată, din cercul de prieteni, o persoană influentă.

Aceasta efectiv caută să repare ce s-a stricat pe acolo, pe la felul în care nativul comunică, îi mai îndulcește starea și îi prezintă lucrurile sub o altă formă, adică le prezintă efectiv partea bună a situației.

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Capricorn o gură de aer, o pală de energie benefică din partea prietenilor.

Luna Nouă anunță începutul unei perioade în care activitatea de grup, prietenia, camaraderia, ocupă un loc important în viața nativilor Capricorn.

Pe lângă prieteni, mai sunt acele activități cu bătaie lungă cum spunem noi, care încep lucruri, care se aruncă în timp, care incită.

Acest gen de activități li se promit nativilor Capricorn și aceștia nu pot decât să se bucure.

Responsabilitățile profesionale apasă! Dar toată această apăsare se relaxează dintr-o dată, când nativul realizează cât de mult îi place ce are de făcut. Casa, familia, rămân fără replică de data aceasta.

Nici nativul nu spune prea multe acasă. Rămâne acțiunea și intenția, dar fără țintă precisă. Știți acea stare: parcă aveam ceva de făcut dar nu mai știu ce!

Predispoziții luna Noiembrie pentru Capricorni

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Capricorn simt nevoia să se interiorizeze. Au consumat energie în ultima vreme, au trăit transformări importante de personalitate și acum vor să se regăsească. Și mai ales să se odihnească!

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii intuiesc persoana de lângă ei cu o abilitate de care și ei se miră.

Știu ce are de spus persoana înainte să deschidă discuția, știu cine sună la telefon înainte să se uite pe ecran, se gândesc la cineva și tocmai îl văd cum le face semne de pe trotuarul de vizavi.

Și pot deveni buni comunicatori telepatici. Ar fi interesant de încercat pentru aceia care până acum nu au avut curiozitatea.

În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, o împlinire în relația cu un grup de prieteni i se promite nativului Capricorn.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!