Horoscop luna Noiembrie Berbec 2020

In aceasta luna, nativii Berbec au reusite profesionale, primesc bani din aceasta activitate

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Berbec

Nativii sunt siguri că ceea ce trăiesc acum este ceva providențial.

Dar tensiunea este pe măsura realizărilor. O parte a nativilor Berbec așteaptă cu nerăbdare un proiect nou, un contract.

În domeniul banilor, data de 15 noiembrie poate fi momentul în care, evaluând posesiunile și veniturile, nativului i se aprobă un credit.

Bani și carieră luna Noiemberie pentru nativii Berbec

O altă parte caută parteneri de afaceri, parteneri cu care să poată onora obligațiile asumate. Și astrologul zodiacool.ro vă asigură că nativii Berbec și-au asumat responsabilități, nu glumă!

Atitudinea acestor nativi a fost una de „fără mine ce vă faceți?” și s-au amestecat în toate treburile importante ale obștei din care fac parte. S-au amestecat dar au și făcut lucruri, nu au fost încurcă-lume.

Acum, așa cum am mai spus, vine răsplata! Bănească!

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii primesc o veste bună referitor la contractul sau la parteneriatul de pe care mizează.

Dar nu este vestea pe care o așteptau neapărat.

Lucrurile încă mai trenează și atunci când se vor clarifica, vor fi semnate toate actele și începe treaba, vor începe și tensiunile legate de termene limită, de calitate, de cantitatea de energie consumată.

Nativii au în domeniul personalității, până la jumătatea lunii, un Marte retrograd, riscând să devină impulsivi atunci când nu trebuie.

Să fie conștienți de acest lucru, este recomandarea insistenta a astrologului zodiacool.ro, și să nu riște să strice ceva cu o vorbă sau un gest aiurea.

În data de 10 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpion și rațiunea sa devine extrem de subtilă, nativul având o abilitate de analiză, în cele mai mici amănunte posibile, a unei situații creată la locul de muncă.

Din 14 noiembrie, Marte își reia mișcarea directă și nativii zodiei Berbec își mai vin în fire! În primul rând nativii vor primi un surplus de energie sau mai corect spus, nu li se va mai diminua energia de un Marte retrograd.

Simțind un plus de energie fizică, nativii sunt și mental mai liniștiți. Reacțiile impulsive se diminuează și ca număr și ca intensitate.

Dragoste și relații pentru zodia Berbec în Noiembrie

Cu partenerul de viață sunt într-o dispută clară: acesta este destul de prietenos, dorește să fie bine, este plin de armonie. Și se pare că va reuși să restabilească un echilibru în relație.

Nativul nu trebuie decât să fie atent și să încerce (și să reușească!) să pună cap la cap ce spune partenerul cu propriile-i dorințe. Poate să iasă un lucrul benefic pentru ambii!

Săgetătorul îi duce către sus-înainte pe domeniul evoluției nativilor Berbec. Ce spune horoscopul? Că este momentul pentru evoluție. Este momentul ca nativii Berbec să tragă concluzii care să le crească puterea de înțelegere.

O persoană evoluată care să îi ajute pe nativi în evoluția lor este foarte posibil să apară în viața lor.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Berbec

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie deschide o ușă secretă. Ceva ascuns se află pe punctul de a ieși la suprafață. Pe de altă parte, nativul s-a solicitat foarte mult în ultima vreme și pentru a face față are nevoie de abilități, talente noi.

Poate că nativii zodiei Berbec au mizat pe ceva atunci când s-au angajat la atâtea și atâtea. Au mizat pe niște abilități pe care acum le invocă și le fac să se arate. Și așa, înarmați cu tot ce se poate, nativii fac față cu succes obligațiilor asumate la serviciu.

Data de 21 noiembrie este o dată cu dublă semnificație: Soarele intră în zodia Săgetător și Venus intră în zodia Scorpion. Ce fac nativii zodiei Berbec? Păi o dată se fac mai deștepți și își dau seama de acest lucru, fără să dorească să epateze.

Venus intră în zodia Scorpion și poate anunța că o persoană care dorește încă să rămână în anonimat ar dori o relație cu nativul Berbec. Mai există o parte dintre nativii Berbec care au o iubire secretă.

Pentru o altă parte a nativilor Berbec este o promisiune că la locul de muncă există un secret, ceva li se ascunde, un ceva care acum le cam macină răbdarea, nativii simțindu-l acolo ascuns.

Dar în scurt timp toate secretele vor fi puse pe tapet și atmosfera la serviciu se va liniști.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii redevin intuitivi. Este drept că au avut o perioadă destul de lungă în care au înțeles mai puțin cauzele nevăzute ale unor lucruri care se petreceau în jurul lor.

Acum reintră pe făgașul normal de înțelegere, de fapt pe acel făgaș construit de planeta Neptun pentru o bună perioadă de câțiva ani de zile.

Văzând aspectele din data de 29 noiembrie, astrologul zodiacool constată că nativii termină luna noiembrie cu o situație financiară foarte bună. Eforturile pe care le-au făcut în zona profesională nu au rămas neobservate.

30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Axa informării și a cunoașterii este activată. Nativii împlinesc o etapă în procesul lor de evoluție.

Alții simt că sunt pe un trend ascendent și încearcă din răsputeri să se mențină așa. De aceea în afară de informație și concluzii nu pare că i-ar mai interesa ceva!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!