Horoscop luna Noiembrie Balanta 2020

În luna noiembrie, nativii zodiei Balanta vor avea momente tensionate cu partenerul de viata, partenerul se simte dat la o parte

Nativii zodiei Balanță au avut tot anul 2020 o preocupare deosbită pentru casă și familie.

Poate că au neglijat chiar cariera profesională pe motiv că au considerat problemele de acasă mult mai importante sau mai atractive.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Balanță

Sau unii dintre nativi chiar au avut de rezolvat chestiuni care i-au ținut departe de profesie ori au fost mai detașați, în cel mai bun caz.

Avantajați au fost, și sunt în continuare, aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau care au urmat în carieră unul dintre părinți.

Este posibil să vină o sumă de bani. O altă ipoteză ar fi aceea că părinții nativului Balanță îl ajută cu o sumă de bani de care are nevoie pentru propria lui casă.

Dragoste și relații Balanță în Noiembrie

La începutul lunii noiembrie, astrologul zodiacool.ro întrevede ceva discuții mai puțin plăcute cu partenerul de viață. Și acestea ar putea avea ca și motiv un flirt al nativului la o locul de muncă, care evident supără partenerul de cuplu peste poate.

O altă parte a nativilor ar putea avea acasă o atmosferă mai puțin plăcută pe motive de serviciu: un contract sau un job întârzie să se materializeze.

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii redevin raționali. Comunicarea este mai bună, nu mai încurcă drumurile și nu mai uită lucruri importante pe unde se duc.

Dar partea cea mai importantă este că relațiile redevin armonioase. Nativul este glumeț, comunicativ și dorește să-și expună ideile. Transferul de informații este la ordinea zilei.

Aceasta până în data de 10 noiembre, când Mercur intră în zodia Scorpion și nativul începe să țeasă fel de fel de raționamente legate de situația lui financiară.

Dar nu are inspirația de care are nevoie pentru a desluși situația în care se găsește: contractele nu merg cum ar trebui, dacă are o afacere comercială aceasta scârțâie, acasă discuții.

Mai are de așteptat, iar astrologul zodiacool.ro este de părere că nativii trebuie să se încarce cu răbdare pentru că tot în cursul acestei luni aspectele vor deveni mai prietenoase. Este o chestiune de zile.

V-am spus că o să fie și bine! Din 14 noiembrie, Marte își reia mișcarea directă și în domeniul contractelor și al parteneriatelor începe puțină mișcare, puțină actiune.

Gata cu certurile, cu emoțiile și cu această stagnare care începuse să vă îngrijoreze. Trebuie să vă manifestați intenția de a rezolva problemele profesionale.

În casă încetează discuțiile cu familia, cu aceia cu care locuiesc împreună. Dar partenerul de cuplu rămâne într-o zonă în care nu neapărat se opune inițiativelor nativului, dar urmărește de la distanță.

O soluție ca să îndulcească atmosfera, văzând acest aspect, ar fi aceea ca nativii Balanță să se uite bine la părerile partenerului de viață și să le pună lângă ale lui.

Ar fi un pas înainte și nici nu își vor da seama cât ar câștiga emoțional, dar și material.

Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion unde guvernator este Marte. Persoana iubită trebuie să se ascundă!

Dar nativul își face curaj, își expune farmecele și calitățile de cuceritor și face un pas cert către aceasta.

Este foarte evident că între iubire și casă/familie nu este o relație foarte bună, este o relație tensionată. Și persoana iubită și nativul speră ca la un moment dat să își facă „cuib” împreună.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Noiemberie

Un aspect important al acestui mijloc de lună noiembrie este acela că problemele materiale ale familiei se rezolvă pentru moment.

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate să însemne un frumos început în ceea ce privește banii și valorile materiale pe care nativul le posedă.

Cu toate acestea, persoana iubită rămâne undeva în afara acestor bucurii familiale. Înclin să cred că este vorba de o relație în afara casei.

Fie că nativul locuiește cu familia parentală, iar persoana iubită este în afara problemelor de casă, fie nativul are o iubire acolo undeva și casa, familia nu au nicio legătură cu aceasta.

Dar lucrurile nu sunt foarte roz, persoana iubită stă și observă de la distanță și nu este foarte prietenoasă la acest moment.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă, în data de 29 noiembrie, nativii redevin muncitori, dar într-o măsură în care le îngăduie idealurile sale. Are o stare de visare și nu poate face o analiză rațională.

Nativul se menține într-un plan iluzoriu în care își închipuie el ce trebuie să fie, refuzând să vadă adevărata față a lucrurilor. Ca să poată să facă ceva concret este nevoie multă voință.

Partea bună este că aceia dintre nativi care au de muncit într-un loc care le place, aceia sunt în culmea fericirii și au spor. Și mai sunt relațiile cu colegii de muncă care sunt ideale.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Balanțe

În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm.

Care este domeniul în care evoluează nativul Balanță? Este acela al comunicării și mișcării. Dacă nativii au avut o sumă de bani care a venit, acum este momentul pentru cumpărături inteligente sau pentru investiții și mai inteligente.

Nu sunt toate aspectele atât de benefice. Nativii au un blocaj pe de altă parte. Calitățile lor personale sunt blocate, creativitatea este la pământ.

Să fie vorba de persoana iubită care dă semne de nerăbdare: cât mai durează aceste probleme de familie, eu pe ce poziție mă situez?

30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Luna Plină vine cu soluții. Nativii trebuie să evolueze.

Luna Plină vine cu informațiile necesare. Nativul trebuie doar să tragă concluziile care să îl propulseze pe o treaptă mai sus. 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!