Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna noiembrie 2020: este luna sanatatii

In luna noiembrie se munceste mult, partea buna este ca exista toate sansele ca in domeniul sanatatii sa se gaseasca leacul minune, metode noi

Locul în care se concentrează un fascicul important de energie în această lună este domeniul sănătății. La prima vedere, luna noiembrie este luna dedicată aproape în totalitate sănătății.

Se muncește mult și greu, partea bună este că există toate șansele ca în domeniul sănătății să se găsească fie leacul minune, fie o metodă cu totul specială și cu totul nouă pentru ameliorarea situației destul de îngrijorătoare în care ne aflăm.

Previziuni zodii luna Noiembrie

Aspectele care influențează întreaga lună sunt destul de prietenoase. Cu câteva excepții, bineînțeles.

În domeniul sănătății se pot întâmpla adevărate crize. Dar crizele au deznodăminte pozitive. Astrologul zodiacool.ro este poate prea optimist. Dar aspectele pozitive există și gata!

De aceea aduc în discuție niște etape care se pot derula până la obținerea acelui rezultat bun la care avem promisiunea aștrilor că vom ajunge în luna noiembrie.

Conducerea, decidenții, vor lua o hotărâre foarte curajoasă. Își vor asuma niște hotărâri la limita dintre curaj și nesăbuință.

Părerea astrologului zodiacool.ro este ca aceste hotărâri, indiferent cât de neobișnuite par la prima vedere, sunt foarte responsabil analizate și nu sunt luate deloc întâmplător.

Numai că este ceva mai puțin obișnuit. Oamenii de știință pot fi șocați, strategiile lor sunt puțin diferite, dar, pe măsură ce analizează, încep să admită că nu a fost o ideea rea deloc.

Partea mai puțin bună a perioadei este că, nu-i așa, era de așteptat, vine o serie întreagă de informații care parcă au scopul de a pune lumea pe jar.

Fie media, fie informații contradictorii care vin de la mai multe instituții de cercetare, fac ca rezultatele să fie puse la îndoială și efortul pentru implementarea acestor hotărâri să fie mai mare decât ar trebui. 

Domeniul de interes al lunii noiembrie mai este și acela al marilor mase de oameni.

Sunt executanții, aceia dintre oamenii care susțin partea cea mai grea, partea care pune în practică deciziile. Dar și pentru aceștia deciziile sunt benefice.

Din nou informațiile contradictorii, nu neapărat răuvoitoare, îi pun în dilemă și le fac viața și mai grea. Dar una peste alta, merg către un viitor cel puțin interesant!

În data de 2 noiembrie, Mercur revine în mers direct și tot ce înseamnă rațiune și mișcare revine la normal, revine către o evoluție firească.

Mercur încă se află în Balanță și aceasta face ca acele informații care derutează, fie prin lipsa de coerență, fie prin cantitatea uriață a mesajelor, să constituie un fel de provocare, în special pentru aceia care se ocupă de problemele de sănătate, dar și pentru aceia care au în vedere interesele maselor de oameni muncitori.

Vestea bune este că în data de 10 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpion și poate aduce la suprafață o informație ascunsă, adevăruri, subtilități ale mesajelor.

Dar oamenii care sunt atenți la detalii pot accesa informație subtilă care poate să întregească întregul tablou și să constituie piesele unui imens puzzle, exact acele piese care mai lipseau pentru o bună înțelegere a momentului.

În data de 14 noiembrie, Marte intră în mișcare directă. Ne-a supărat destul acest Marte și a avut darul să ne agite viețile și să ne pună răbdarea la încercare o vreme destul de îndelungată.

În jumătatea lui noiembrie, acțiunea se petrece în zone mai puțin văzute cu ochiul liber, dar impulsurile sunt foarte puternice. Dacă ar fi ceva de descoperit, acum începe adevărata acțiune.

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie constituie începutul! Există toate șansele ca acela să fie declicul care face ca ceva, o idee, un rezultat, o scânteie genială, să se materializeze.

Poate aduce un început în ceva misterios, ocult. Este ceva de care avem nevoie, care până acum nu s-a arătat dar știam că există.

Se spune că pentru fiecare dintre bolile care sunt pe Pământ, Dumnezeu a lăsat un leac. Totul este să ne îngăduie să îl găsim.

După cum arată horoscopul, acum există toate premisele ca să începem o activitate care să aducă la suprafață exact ceea ce căutăm mai mult și mai mult.

Începutul privește în mod deosebit domeniul sănătății. Și de data aceasta, masele de oameni nu mai sunt analizate separat, interesele converg și pot afirma: leac pentru toți!

Din data de 21 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și ne face viața ceva mai interesantă.

Poate fi exact ceea ce ne era necesar pentru a împlini căutările din luna aceasta: un înțelept, un om de știință, un învățat care să fie destul de curajos să intre în joc, să pună cap la cap informații, căutări profunde, crize, inițiative, indiferent cât de năstrușnice par și să lege toate acestea într-un tot. O descoperire?

Justificarea științifică a scânteilor geniale care s-au născut în perioada imediat trecută și care acum își găsesc explicația științifică?

Să ținem cont că 21 noiembrie este o zi destul de intensă pentru că Venus intră în Scorpion și acum încep să se înțeleagă acele începuturi în ale misterelor pe care Luna Nouă le-a adus în viețile noastre.

Venus în Scorpion înseamnă plăcerea dusă la nivel de ritual magic. Înseamnă că profunzimea căutărilor a ajuns la ceva ce produce fiori de plăcere, de satisfacția găsirii.

Un Venus în Scorpion aduce la suprafață ceva care a fost ascuns, dar care nu ajută foarte mult în demersurile lunii analizate. Dar având în vedere beneficiile planetei Venus, aspectul poate promite un dezvodământ pozitiv după parcurgerea unui drum dificil.

Soarele în Săgetător luminează pentru noi direcția către sus-înainte ca să o putem urma, numai că încă mai sunt necunoscute care pun frână.

În data de 29 noiembrie, Neptun își reia mișcarea directă. Iubirea necondiționată nu mai este condiționată!

Empatizăm cu cine vrem noi, nu cu cineva impus de o karmă adunată atunci când am greșit față de cineva. Și când avem nevoie ca cineva să ne iubească așa, cu adevărat, acel cineva vine!

Dar de atâta bine, atenție să nu mai adunăm karmă negativă pentru viitoarea retrogradare a lui Neptun, să nu alunecăm în răsfățul de a ne lăsa vrăjiți și iubiți fără să ne gândim că picioarele ne sunt pe pământ!

Și cum spuneam că aspectele lui Venus nu pot să aducă necazuri, ci cel mult provocări, acest Neptun ieșit din încătușarea retrogradării vine cu un plus de imaginație exact atunci când trebuie, ajutând la a desluși cât mai multe în domenul pentru care avem atât de mult interes.  

30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Vă mai amintiți că la începutul analizei am spus că veștile sunt mai puțin fericite?

Sau comunicarea este puțin defecuoasă făcând ca lucrurile să pară mai grave decât sunt? Sau că avalanșa de informații ne sufocă?

Ei bine, acum a venit timpul ca aceste devieri să fie reparate sau cel puțin demascate. Se pare că persoane importante, cu pregătire intelectuală și cu înalte standarde morale, încep să se facă auzite.

Devin mai vizibile și știrile false dispar, făcând loc știrilor adevărate, mesajele au menirea de a construi, nu de a șoca, informația multă se așează ca sub bagheta unui magician, în propoziții simple și deștepte.   

Evenimente astrologice în luna Noiembrie

  • 2 noiembrie: Mercur revine în mers direct,
  • 10 noiembrie: Mercur intră în zodia Scorpion,
  • 14 noiembrie: Marte intră în mișcare directă,
  • 15 noiembrie ora 7:06: Luna Nouă în Scorpion,
  • 21 noiembrie: Soarele intră în Săgetător,
  • 21 noiembrie: Venus intră în Scorpion,
  • 29 noiembrie: Neptun revine în mers direct,
  • 30 noiembrie: Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit