Horoscop luna noiembrie 2019 Vărsător: este o lună plină de iubire

Horoscop Noiembrie Vărsător: a venit rândul nativilor Vărsător pentru a afla ce le rezervă astrele în luna noiembrie 2019.

În primul rând, între 1 și 20 noiembrie Mercur, planeta comunicării, va fi în retrogradare pe segmentul rezervat carierei.

Tocmai de aceea, atât majoritatea nemulțumirilor, a stărilor de frustrare, cât și a dorințelor de schimbare vor veni în prima parte a lunii pe segmentul muncii și carierei.

Mulți nativi Vărsător vor lua în calcul ideea de a relua un anumit contract, poate chiar vor dori să revină de unde au plecat la sfârșitul lunii iunie-început de iulie sau foștii angajatori pot să le vină acum în întâmpinare cu noi propuneri.
Încercați pe cât posibil să alegeți după intuiție și după avantaje.

Cert este că după această retrogradare din 20 noiembrie, veți accepta oportunitatea numai că este o stare de dezgust la mijloc care se va mai menține în viață nativilor Vărsător până în luna aprilie-mai 2020.

Dacă recent au schimbat un loc de muncă, în această perioadă nativii Vărsător vor încerca din răsputeri să facă față acelor cerințe, deși la mijloc sunt și multe neplăceri legate de colegi, angajatori. Sunt foarte multe detalii și acestea vor da peste cap toate planurile Vărsătorilor.

Este o lună cu multe complicații profesionale, stresul va ajunge la cote maxime în jurul datei de 19-20 noiembrie, urmând ca după aceste date să luați o pauză, să vă mai destresați, să observați că numai voi ați interpretat într-un mod foarte drastic niște situații, când realitatea nu este așa.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020

Toate aceste lucruri se datorează și faptului că Soarele din 22 noiembrie intră în Săgetător, într-un semn de foc care potențează aerul din voi, iar pe 26 noiembrie apare faza de Lună nouă în segmentul socializării, al prieteniei.

Tocmai de aceea, mulți nativi Vărsător vor avea în jurul datei de 26 noiembrie posibilitatea de a face o călătorie, o deplasare unde pot să își facă noi prieteni, posibil aceste deplasări să aibă loc și prin intermediul locului de muncă, iar acolo să constatați că realitatea este mult mai ușoară decât v-ați planificat-o la începutul lunii.

Partea bună este că din 28 noiembrie Neptun, guvernatorul segmentului financiar, își revine la mers direct, face și aspecte foarte bune cu Mercur din casa carierei, vă ajută până în prima jumătate a lunii decembrie să faceți rost de bani pentru a achita anumite facturi, pentru a reveni cu tot ceea ce înseamnă facturi pe zero, iar dacă aveți bani cu împrumut îi veți restitui.

Vine un surplus financiar în urma acestor eforturi ce se desfășoară în luna noiembrie.

Nu este o lună ușoară pe partea de carieră, dar veți face față. De fapt, Universul vă testează pentru a vedea dacă de la anul, din luna aprilie, sunteți pregătiți să vi se ofere mai mult pe acest nivel astral.

Pe partea de iubire, vor fi conflicte în această perioadă, mai ales până pe 20 noiembrie. Între 22 și 26 noiembrie există posibilitatea de a vă îndrăgosti, de a face declarații de dragoste, de a veni persoane din fostul anturaj sau poate vă caută persoane care v-au simpatizat la un moment dat și vor să fie din nou alături de voi. Cert este că vedem multă iubire în ultima parte a lunii.

Pe segmentul sănătate este o perioadă bună, chiar dacă mai pot apărea probleme ale sistemului osos.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru examene: 20 noiembrie, 26 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru investiții: 28 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru examene: 1 noiembrie, 13 noiembrie, 18 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru semnare de contracte: 10 noiembrie, 19 noiembrie, 21 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!