Horoscop luna noiembrie 2019 Rac: apar noi oportunități la locul de muncă

Horoscop Noiembrie Rac: pentru nativii Rac, segmentul sentimental în luna noiembrie 2019 va fi pus sub cod roșu de atenționare.

După un an în care Racii au tot oscilat dacă să rămână ancorați în trecut sau dacă este cazul să dea curs unor noi oportunități/tentații, această luna noiembrie va face diferența în tot ceea ce vă propuneți.

De fapt, de această dată Universul va fi cel care va lua decizii pentru voi. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți foarte calmi și deschiși către dialog, către noi oportunități în această perioadă.

În luna noiembrie vedem două mari etape. Cea între 1 și 20 noiembrie, când Mercur intră în mișcare de retrogradare în casa iubirii, a creativității, a sentimentelor și a copiilor. Tocmai de aceea mulți nativi Rac se vor răzgândi cu privire la o anumită colaborare, relație, vor veni cu ideea chiar de a pune punct unei relații.

Totul se poate baza și pe anumite detalii pe care le descoperiți în ultima perioadă. În luna octombrie s-au spus foarte multe lucruri ce v-au deranjat și de aceea acum sunteți cei care trebuie să luați inițiativa.

Legat de legătura cu cei mici, copiii, în această lună există predispoziția de a afla tot felul de secrete despre ei.

Posibil să ia bani din casă, să aibă probleme la școală sau să nu se mai țină de școală, să aflați că au făcut pozne, au intrat în grupuri care nu le sunt favorabile și tocmai de aceea să fiți cei care vor fi puși în situația de a lua măsuri, de a oferi o anumită pedeapsă și de a lua în calcul ideea de a pune restricții.

Pe partea de creativitate, este o lună grea, întrucât apar noi oportunități. În schimb, nu sunteți lăsați să vă exprimați ideile, imaginația voastră nu este luată în seamă de aceste persoane.

Acest lucru poate să vă dezamăgească și să vă determine ca după 20 noiembrie, când Mercur revine la mers direct, fie să plecați din acel loc pe partea profesională, fie să vă deschideți un lucru pe cont propriu, fie să reluați acel contract, să discutați din nou despre detaliile ce se pot modifica.

Important este că luna noiembrie nu va fi uitată de către voi, întrucât ea vizează încheierea unui ciclu pe partea sentimentală și deschiderea unuia nou.

Află mai multe despre previziunile anului 2020

NOU: Rac 2020!!!

Dacă de foarte mult timp v-ați dorit să aveți un copil, ați făcut tot felul de tratamente și ați trecut prin tot felul de proceduri, în această lună există șanse de peste 90% să aduceți un copil pe lume, cel mai probabil în jurul datei de 12 noiembrie, când are loc faza de Lună plină pe casa iubirii, relației și copiilor.

Pe data de 19 noiembrie Marte intră în casa iubirii. Vedem noi oportunități din punct de vedere sentimental, posibil chiar să dați curs unei relații pasionale ce vă tentează de foarte mult timp sau apare pe neașteptate și vă oferă acea siguranță pe care v-ați dorit-o.

Plus că la rândul vostru veți oferi aceleași elemente, însă până atunci este cale lungă și fiecare zi din luna noiembrie este o altă etapă în viața voastră, veți evolua spiritual de la o zi la alta. Nici nu recunoașteți de fapt, câte lucruri puteți să manifestați față de celălalt.

În partea a doua a lunii, Soarele intră în Săgetător pe 22 noiembrie, iar pe 26 noiembrie Venus intră în Capricorn, în casa căsătoriilor/alianțelor, ceea ce este un element bun, întrucât în colaborare cu Marte, ce se află în casa iubirii, vedem ca nativii Rac să nu mai piardă timpul și să ia decizii definitive pe partea sentimentală.

De fapt, toată luna este centrată pe această parte, numai că între 19 și 26 noiembrie vedem fie o relație ce s-a dezvoltat și a adus probleme să se reia întru-un alt mod, fie să apară cineva nou. Tendința este totuși de cineva nou, mai ales dacă sunteți născuți după 15 iulie, spre 22 iulie.

Apoi vedem ca ultima parte ce vizează revenirea lui Neptun la mers direct, pe 28 noiembrie în semnul Pești, să vă deschidă noi oportunități financiare, mai ales în colaborare cu instituțiile din străinătate.

Dacă aveți de susținut examene, această perioadă este extraordinar de bună, iar dacă vă înscrieți la cursuri sunteți bine susținuți, aveți parte de maieștrii care vă inspiră. Încep să se aranjeze și în viața voastră lucrurile, însă după trei săptămâni de foc, începând cu 1 noiembrie.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă centrați mai mult pe sufletul vostru, pe liniște, pe partea de meditație și să îl aduceți pe Dumnezeu în viața voastră. Doar așa veți trece cu brio aceste teste ce urmează a fi puse în calea voastră, tocmai pentru a vă maturiza pentru următorii 29-30 de ani în sfera de relaționare și asociere.

Pe partea de sănătate, nativii Rac în această perioadă pot să se confrunte cu probleme ale inimii și ale ficatului, aveți tendința să puneți totul la suflet și dacă veți fi detașați de aceste nemulțumiri, lucrurile se vor aranja.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru intervenții medicale: 26 noiembrie, 27 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru întâlniri de afaceri: 26 noiembrie, 28 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru călătorii: 1 noiembrie, 10 noiembrie, 17 noiembrie, 22 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru semnare de contracte: 15 noiembrie, 19 noiembrie, 22 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!