Horoscop luna noiembrie 2019 Berbec: tentații și oportunități în plan profesional

Horoscop luna Noiembrie 2019 Berbec: pentru nativii din zodia Berbec, luna noiembrie va fi împărțită în două părți.

Un interval va cuprinde perioada între 1 și 20 noiembrie, cât Mercur va fi în mișcare deretrogradare în semnul Scorpion, pe casa a VIII-a, a secretelor, a misterelor, a problemelor cu banii.

De aceea aceste segmente de viață, în acest interval vor epata, vor ieși în evidență, vor avea nevoie de soluții practice din partea nativilor Berbec și aici vorbim de nemulțumiri financiare acumulate de foarte mult timp ce în această perioadă vor ieși mult în evidență și veți descoperi că nimeni nu va fi alături de voi să vă ajute în aceste momente grele.

Lecțiile pe care le veți dobândi în această perioadă vă vor fi de folos pentru următorii șapte ani, cât timp Uranus, planeta schimbărilor neașteptate în casa banilor, se va afla și vă va determina să fiți pe cont propriu, să nu mai exagerați cu cheltuielile, să fiți mult mai implicați în viața voastră.

Ridicarea hărții de la 1 noiembrie, când Mercur este alături de Venus, planeta dragostei, în casa a VIII-a, vorbește de dezamăgire din partea partenerului.

V-ați fi așteptat ca acesta să colaboreze cu voi, să vă dea un sfat, să vă încurajeze să ieșiți din acest blocaj financiar, spiritual, poate un blocaj ce ține de sănătate care implică la rândul său probleme sau lipsuri financiare.

În schimb, partenerul nu va fi de aceeași părere, vă va certa, vă va face să vă simțiți umiliți. La mijloc el afirmă un adevăr, numai că în aceste momente aveți nevoie de mai multă dragoste și compasiune, decât de a fi dojeniți.

Nu toți nativii Berbec vor fi în această etapă. Mulți vor avea și probleme din punct de vedere sentimental, vor lua în calcul ideea de a da curs unor noi oportunități, tentații ce pot să apară la locul de muncă sau printr-un mediu ce are legătură cu mediile sociale.

Este o lună care aduce și iubire în viață nativilor Berbec, însă aduce o iubire interzisă, pasională, ce poate să se sfârșească rău la sfârșitul lunii noiembrie-începutul lui decembrie.

Dacă voi vă asumați aceste riscuri este un pas în plus și vă va ajuta pe viitor. Luna plină din 12 noiembrie are loc pe casa banilor, deci este momentul maxim în care pot să apară fructuații financiare, dar și pierderi. În jurul acestei date de 12 noiembrie ar trebui să fiți mult mai atenți la felul în care administrați banii.

Descoperă previziunile pentru zodia ta în anul 2020!

A apărut Berbec 2020

Pe 19 noiembrie, Marte, guvernatorul vostru, intră în acest element al Scorpionului. Acesta va sta acolo pentru toată luna, vă va oferi energia necesară să treceți peste aceste blocaje, mai ales pe partea de sănătate, veți căuta remedii alternative de a găsi rezolvarea acelor probleme.

Mai mult decât atât, luați în calcul și o disciplină perosnală, vorbim de o dietă sau poate chiar de un regim alimentar mult mai strict. Pe 22 noiembrie, Soarele intră în semnul Săgetător și se schimbă energia până la sfârșitul lunii, când avem foarte mult foc pe cer, element favorabil vouă, întrucât semnul Săgetător este guvernat de această energie.

Luna nouă din 26 noiembrie aduce noi oportunități în viața voastră, vorbim de semnarea unor contracte ce au legătură cu instituții din străinătate, posibil să dați un examen, să vă înscrieți la anumite cursuri, să luați în calcul ideea de a călători într-o țară și acolo să găsiți soluția care să vă motiveze să dezvoltați în țară o afacere pe cont propriu.

Ideal este să fiți mai sceptici la aceste oportunități. Ele sunt bune, dar trebuie adaptate foarte mult la mediu pe care îl aveți în jurul vostru.

Revenirea lui Neptun, din data de 28 noiembrie, la mers direct în casa a XII-a, a sufletului, a problemelor psihice și a problemelor cu legea, vă ajută să faceți un bilanț asupra ultimelor șase luni în care ați fost singuri, dezamăgiți de mediul înconjurător, de persoanele din anturaj.

De aceea veți lua în calcul ideea, după finele lunii noiembrie, să vă mai retrageți din anumite cercuri de prieteni pentru că nu se mai merită, nu mai rezonați cu aceștia.

În concluzie, luna noiembrie pentru nativii Berbec aduce conștientizări legate de felul în care trebuie să își administreze banii. Aveți probleme financiare dacă nu ați fost atenți la un moment dat, posibil ați împrumutat bani și acum nu vă mai revin.

Dacă aveți probleme cu legea, acestea se vor complica până pe 28 noiembrie, deoarece avem foarte multe planete plasate pe aceste sectoare astrale ce aduc instituțiile de stat în viața voastră mai mult cu forța. Pe partea de iubire, este o lună cu multă pasiune, patimă, dragoste, complimente, declarații de dragoste, posibil călătorii în jurul datei de 12 - 26 noiembrie.

Există posibilitatea de a intra în relații noi cu persoane la distanță, posibil prin mediile de socializare. Pe partea de carieră, vedem o relansare a voastră pe urma unor cursuri, studii cu investiții zero, întrucât la capitolul financiar în momentul de față stați foarte prost.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru încheiere de contracte: 22 noiembrie, 26 noiembrie, 29 noiembrie
  • Zile favorabile pentru ruperea unor colaborări: 1 noiembrie, 12 noiembrie, 19 noiembrie
  • Zile favorabile pentru achiziții: 22 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru investigații medicale: 19 noiembrie, 26 noiembrie, 30 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!