Horoscop luna Noiembrie 2019: iubirea va fi cea care va inspira și motiva

Luna noiembrie va fi dominată în proporție de 80%, de retrogradarea lui Mercur care a avut loc în ultima zi din luna octombrie, în semnul Scorpion.

Mercur va fi în această mișcare, aparent retrogradă, până pe 20 noiembrie când va intra în mișcare de staționare, iar pe 21 noiembrie va fi în mers direct.

Aceste zile dominate de planeta gândirii în această mișcare de retrogradare, vor fi marcate în sufletul nostru de dorința de revoltă, renaștere, schimbare și aflare a adevărului.

Mercur, în acest semn zodiacal, a mai fost plasat și anul trecut, între 15 noiembrie și 6 decembrie 2018, perioadă de timp în care ne-a supus unor noi valuri de schimbare, karma fiind intrată pe semnul Rac și Capricorn.

De fapt, acum Mercur, planeta gândirii, comunicării, comerțului revine pe aceleași grade tocmai pentru a ne supune stresului și pentru a ne lua la întrebări, ce am făcut noi în 12 luni de când nu a mai fost plasat acolo.

Mai mult decât atât, la momentul ridicării astrogramei din data de 1 noiembrie 2019, ora 00:00 București, vedem că Mercur în retrogradare este plasat în conjuncție cu Venus, planeta dragostei, pe ultimele grade în semnul Scorpion.

Tocmai de aceea această lună va vorbim de o dorință de a despica firul în patru când vine vorba de iubire, cât de mult mai suntem implicați într-o relație, dacă mai funcționează sau nu, dacă venim cu ideea de a pune punct acelor schimbări pe care noi le resimțim încă din aprilie și până în septembrie.

Din septembrie le-am tot amânat, în condițiile în care am vrut să mai dăm o șansă și tocmai de aceea iubirea va fi cea care ne va inspira și motiva să vrem mai mult de la noi.

În altă ordine de idei, aceste două planete sunt neaspectate. De aceea, toate evenimentele acestei luni, Luna plină din 12 noiembrie și Luna nouă din 26 noiembrie, vor fi simțite într-un mod mult mai intim, profund, întrucât vom fi cei ce ne vom analiza acțiunile, le vom supradimensiona în gânduri, iar la exterior vom arăta doar reacția pe care am acumulat-o cel puțin 12 luni și nu a fost exprimată.

Alte elemente importante ale acestei luni sunt generate de poziția Soarelui în semnul Scorpion la momentul ridicării astrogramei, în opoziție cu Uranus la grad perfect. Este o lună ce vorbește de schimbări radicale în destinul nostru, în special pe ceea ce înseamnă comunicare, acte, examene, deplasări.

Majoritatea nativilor vor avea de rezolvat anumite contracte, de a relua, poate, colaborări pentru a le soluționa sau pentru a le rupe definitiv. Este o lună dominată de Mercur retrograd, iar toate aceste conflicte ce s-au acumulat la nivel de hârtii, familie, acte, au fost foarte mult timp reluate, iar acum ar trebui să se soluționeze.

Anunță toți nativii!
A apărut Horoscop 2020!!!

Pe Mercur retrograd este indicat să nu începeți activități noi, cu singura excepție, doar dacă sunteți născuți pe Mercur retrograd, întrucât atunci dați randament maxim.

Dacă se încep aceste activități, atunci ar trebui să cereți sfatul unui specialist, să vă interesați din două-trei surse și atunci după ce obțineți toate informațiile necesare să puneți în practică ceea ce vă doriți.

Alte evenimente marcante în această lună au loc pe data de 1 noiembrie, când Venus intră în Săgetător și va sta acolo până pe 26 noiembrie când intră în semnul Capricorn.

Va fi o perioadă în care Venus ne va învăța să cerem mai mult, să ne exprimăm dragostea față de partener prin tot felul de declarații, invitații într-o călătorie, prin implicarea în tot felul de discuții mai profunde.

Aici vorbim chiar de apropierea către spiritualitatea voastră alături de partener și, de ce nu, posibilitatea de a întâlni persoane noi în context ce poate să vină fie prin străinătate, fie prin călătorii în străinătate, fie prin mediile sociale. Iubirea se va manifesta prin aceste mijloace în următoarea perioadă.

Un alt element important este intrarea lui Marte, planeta războiului, acțiunii și disciplinei, pe data de 19 noiembrie în semnul Scorpion. Marte este guvernatorul nocturn, se simte acasă, se simte bine, doar că la momentul ridicării astrogramei de la 1 noiembrie face cuadratură atât cu Pluton, cât și cu Saturn din Capricorn.

Cele mai multe nemulțumiri sunt acumulate de la 1 noiembrie și până la 19 noiembrie, la nivel de suflet, întrucât puteți să fiți respinși cu anumite acte, să cedați anumite colaborări, vă poate enerva cineva, vă puteți gândi legat de o relație, puteți să aflați tot felul de secrete despre o relație.

Mercur este în retrogradare la momentul ridicării hărții alături de Venus și vorbește de aceste secrete în dragoste ce s-au dezvoltat, iar Marte în aceste cuadraturi poate să vorbească de descoperirea acestor stări sau nemulțumiri prin introspecție. Dacă veți ajunge în această situație, ideal ar fi să constatați de ce s-a ajuns acolo, ce este la mijloc și unde este problema.

Marte va sta începând cu 19 noiembrie și până la finele lunii numai în semnul Scorpion, va vorbi în mod clar de tot ceea ce înseamnă disciplină mentală, organizarea vieții pe partea financiară, întrucât vorbește de bani în acest sector astral.

Mai mult decât atât, vorbește și de schimbări radicale, întrucât la finele lunii va face opoziție cu Uranus în retrogradare, deci vedem schimbări radicale pe sfera financiară.

Mulți nativi, după revenirea lui Mercur la mers direct din data de 20-21 noiembrie, vor lua în calcul ideea de a pleca în străinătate, de a da cursul unor oportunități ce apar pe ultima sută de metri, întrucât își dau seama că toate planurile făcute din octombrie-noiembrie anul trecut și până anul acesta în noiembrie nu dau niciun rezultat bun, nu au condus la situații favorabile.

Situațiile radicale ce apar pe opoziția dintre Marte și Uranus vor aduce transformări.

E adevărat că aceste schimbări radicale de atitudine vor aduce și nemulțumiri, dar toate sunt spre bine, întrucât vă avantajează. Pe 26 noiembrie Venus intră în Capricorn, iar pe data de 28 noiembrie, ultimul eveniment al lunii, are loc revenirea lui Neptun, planeta iluziilor, gândurilor, credințelor noastre interioare, în mers direct în domiciliu, în semnul Pești.

Când își va reveni Neptun va face și un trigon cu Mercur, revenit la mers direct în Scorpion. Vedem renaștere pe partea mentală, Neptun din 28 noiembrie și până la finele lunii ne va arăta raportul pe care l-a făcut din luna iunie și până în momentul de față legat de credințele noastre interioare.

Mulți nativi au simțit în aceste luni dorința de transformare, eliberare, renunțarea la acele paradigme ce au fost moștenite de la părinți/instituții/profesori.

Schimbarea radicală în gândire vine prin studiul propriilor tendințe și ascultarea gândurilor. De fapt, toată această lună noiembrie este o lună psihologică ce ne îndeamnă spre introspecție și deschidere către noile oportunități ce vor veni în viața noastră.

Dacă veți avea curajul, mai ales după 20 noiembrie, să dați curs acestor oportunități și să nu țineți cu dinții de trecut, atunci schimbările ce vor avea loc în decembrie, când Jupiter va intra în Capricorn și cele două eclipse ce urmează să apară pe 26 decembrie și 10 ianuarie, vă vor ajuta să obțineți succes și să mergeți la un alt nivel.

Dacă nu, veți rămâne aici până când anul viitor, între septembrie și noiembrie 2020, Marte va retrograda și vă va supune din nou testului pe aceste idei de transformare mentală.

În concluzie, este o lună bună între 1 și 20 noiembrie pentru a face pace cu trecutul, pentru a ne elibera de tot ceea ce ne ține pe loc, iar după 20-22 noiembrie, odată cu intrarea Soarelui în Săgetător și până la finele lunii este bine să dăm curs acelor oportunități care pot veni de la instituții noi, străinătate, colaborări cu persoane noi, să ne ascultăm dorințele de a ne pune pe primul plan și posibil de a începe ceva pe cont propriu.

Ideal ar fi ca în această lună să nu exagerăm din punct de vedere financiar, vorbim de cheltuieli, întrucât vine luna decembrie în care se vor pune restricții. Jupiter, planeta norocului, la finele lunii va fi în conjuncție cu Venus, vom avea un exces de iubire, dorință de pasiune, toată lumea va dori să își manifeste focul interior în cele mai originale moduri.

Însă, la pachet pot să aducă și probleme financiare ce se vor resimți în decembrie și ianuarie. Aveți multă grijă pe partea financiară.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!