Horoscop luna Martie 2021 Varsator: este luna pasiunii

Horoscop Martie Varsator: nativii devin mai curajosi, mai creativi si gasesc rezolvari pentru orice problema

Luna Martie găsește pe nativii Vărsător plini de elan. Forța fizică începe să se simtă din ce în ce mai mult. Și se mai simte, pe lângă o energie fizică deosebită, o preocupare pentru bani și pentru alte valori materiale pe care le dețineți.

Previziuni luna Martie pentru zodia Vărsător

Sunteți foarte asumat, socotit în tot ce faceți. Și mai mult decât atât, aveți curajul de a merge înainte. Vă ajută faptul că sunteți creativ și găsiți imediat rezolvarea potrivită pentru o serie foarte diferită de evenimente.

Venus vă aduce spor în tranzacții, dar și gânduri pozitive care vor atrage la rândul lor evenimente pozitive. Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiului și își pune amprenta pe întreaga primăvară.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Martie

Banii vă preocupă în mod deosebit. Aceia dintre nativi care aveți mulți, vă preocupă administrarea lor, poate dorința de a-i face mai mulți, zice astrologul zodiacool.ro.

Aceia care sunt la limită, sunt preocupați de a-și câștiga banii de zi cu zi și mai ales de a ieși din starea de grijă a zilei de mâine, de a depăși nevoile, de a-și permite la un moment dat să aibă niște rezerve.

Poate nu strică și pentru unii, și pentru alții să apelați la niște sfătuitori de încredere.

13 și 14 Martie sunt zile de interes deosebit, chiar obsesiv pentru bani. Dar nu numai. O parte dintre nativi sunt obsedați de bani și în data de 13 Martie, când este Lună Nouă în zodia Pești.

Încep niște demersuri care privesc banii și posesiunile de valoare. Dar o altă parte a nativilor au în vedere micul lor tezaur personal, calitățile lor cele mai valoroase la care se pot adăuga noi abilități de care astrologul zodiacool.ro a făcut vorbire (scriere!!!) mai devreme.

În data de 16 martie Mercur intră în zodia Pești și preocuparea pentru bani devine și mai presantă. Încep tranzacții. Încep cumpărături.

Și pentru aceia care fac comerț, activitatea este destul de profitabilă. Nativii care își dezvoltă calități interioare, simțiți în această zi că deveniți mai intuitivi.

Dragoste și relații Vărsător în Martie

Ați căutat mult în interiorul vostru, ați mers până în adâncimi de neimaginat și acum ați realizat că doriți ceva cu multă pasiune, că aveți abilități noi la care ați ajuns cu greu, dar acum acestea vă stimulează și vă intensifică creativitatea.

Și toate acestea devin funcționale din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni și impulsionează domeniul pasiunii. Ceea ce poate însemna că unii vă îndrăgostiți, și încă tare! Mulți dintre voi pot afla că devin părinți!

Stare de sănătate luna Martie pentru Vărsători

În perioada 20 și 21 Martie Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe  21 Martie intră în zodia Berbec.

Calitățile interioare pe care le-ați dezvoltat vă fac să fiți mai comunicativ, vă mișcați mai ușor. Vă preocupă lucrurile simple, tinerești. Sunteți ușori, plutiți pe o pernă de aer. Mintea este de asemenea ușoară.

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție, cu Venus în Berbec din data de 28 Martie aduce un moment de împlinire pentru nativii Vărsător în domeniul progresului intelectual și/sau spiritual.

Puteți atinge un nivel superioar al moralei și al gândirii prin energia pe care o degajați personal dar, mai ales, prin aceea că vă place de voi, vă simțiți bine cu voi înșivă.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de gambe și de laba piciorului.

Aveți nevoie de un pic de libertate, de manifestare a personalității față de problemele casnice sau, pentru aceia dintre nativi care sunteți mai tineri, față de părinții nu vă dau libertarea de care ați avea nevoie.

Și aceasta se vede în problemele menționate în zona picioarelor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!