Horoscop luna Martie 2021 Scorpion: este luna tensionata in relatia de cuplu

Horoscop Martie Scorpion: nativii se confrunta cu secretele apropiatilor lor, vor cauta sa le rezolve problemele

Nativii Scorpion începeți luna lui Mărțișor într-o împăcare cu sine. Este un moment de liniște și de meditat asupra unor aspecte ale vieții mai puțin vizibile, ca să nu spunem ascunse.

Previziuni luna Martie pentru zodia Scorpion

În perioada 20 și 21 Martie, Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe 21 Martie intră în zodia Berbec.

Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiu și își pune amprenta pe întreaga primăvară. Pentru nativii Scorpion deveniți părinți, începe o perioadă de muncă de Sisif. Alții analizează cu atenție ce au de făcut în continuare.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Martie

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine ceva mai intuitivă. Schemele logice pe care le-ați realizat cu gândul la viitor sunt puțin deviate, în funcție de ce vă dictează sufletul.

Dragoste și relații Scorpion în Martie

Iubirea pe care o trimiteți, o parte dintre voi, către persoana iubită are o latură ascunsă. Problemele sexuale par să creeaze în cuplu o tensiune. Sau vă ascundeți o iubire secretă, platonică, care mai mult vă dă o stare de neîmplinire decât acea fericire pe care sentimentele puternice o aduc.

Unii dintre nativi aflați că veți deveni părinți sau chiar deveniți în aceste zile. O altă parte a nativilor au cu copiii lor discuții legate de un secret pe care aceștia îl țin și cu care vă confruntați acum.

Astrologul zodiacool.ro consideră că ați ajuns să aflați ceva și acum vă străduiți să găsiți calea cea mai potrivită pentru a interveni în ajutorul copiilor. Nu vă îngrijorați, veți găsi această cale cu condiția să încercați să gândiți cu rațiunea unuia de vârsta respectivă.

Cel mai potrivit este să așteptați până după 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni și deveniți mai insistenți, dar atenție să nu fiți pe cât de insistenți, pe atât de impulsivi. Pentru că discuția pare să fie una foarte profundă și foarte serioasă.

Aceia dintre nativii Scorpion care trăiesc o iubire pasională, neîmplinită, au acum ocazia să încerce o discuție lămuritoare cu partenerul. Nu este sigur că rezultatul este unul mulțumitor, dar măcar scăpați de îndoială.

13 și 14 Martie sunt zile pline de emoție și de dăruire. Dăruiți iubire, empatizați cu cei din jur și, mai ales, ziua de 13 Martie, momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, vă aduce începutul unei perioade de schimbări radicale.

Fie vă hotărâți să vă urmați inima și dorințele, fie aveți un soi de revelație și constatați că viața în doi alături de acela care v-a trezit pasinea arzătoare nu este ceea ce ați dorit.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este să vă lăsați puțin conduși de intuiție pentru că în aceste zile este din belșug. Și, mai ales, indiferent de hotărârea pe care o luați, faceți totul cu iubire. Nu este exclus ca să fiți în situația de a sacrifica ceva, dar o faceți cu iubire și cu detașare.

Unii dintre nativi aleg să construiască o relație stabilă cu alesul/aleasa inimii. Alții constată, aceia care s-au aflat într-o relație conjugală atunci când inima a luat-o la trap, că adevăratul ales al inimii este cel care le-a fost și le este alături și se bucură că s-au oprit la timp din aventura pasională.

Stare de sănătate luna Martie pentru Scorpion

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție, cu Venus în Berbec din data de 28 Martie, este un moment de împlinire și de abandonare de sine în același timp.

Meditația, rugăciunea sunt cele mai recomandate pentru această perioadă. Mulți dintre nativi simt nevoia să se retragă, simt nevoia de solitudine. Îngăduiți-vă aceste momente, singuri cu voi, indiferent cât de scurte.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de cord și de probleme care apar în zona gâtului. Simptomele pot apărea cel mai probabil în jurul lui 20 Martie.

Nu este musai, sunt doar predispoziții, dar în cazul în care sunt semne, luați de îndată măsuri și prezentați-vă la medic.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!