Horoscop luna Martie 2021 Sagetator: este luna familiei, radacinilor

Horoscop Martie Sagetator: nativii se concentreaza pe viata de familie sau se intorc la radacini, lucru care s-ar putea sa supere partenerul de cuplu

Pentru nativii Săgetător începutul lunii Martie reprezintă comunicare și mișcare. Aveți de realizat ceva foarte migălos, care vă pune răbdarea la încercare, dar pentru care vă adunați toate puterile și până la urmă izbutiți să le duceți la bun sfârșit.

Previziuni luna Martie pentru zodia Săgetător

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine ceva mai intuitivă. S-ar putea ca adevăratele mesaje venite din eter acum să ajungă la voi sau să le percepeți acum.

Poate ele au ajuns atunci când au fost transmise, dar rațiunea acum face legătura cu factorul subtil și traduce în elemente raționale, lesne de înțeles acele mesaje care vin din rădăcini.

O inspirație profundă poate să vină cu elemente care pot fi de folos în varii domenii ale vieții voastre.

Bani și carieră pentru nativii Sagetător în Martie

Un nou contract de afaceri se întrevede, dar pentru acesta au fost necesare niște pregătiri care v-au scos din sărite, dar care acum își vor arăta beneficiile.

În data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, criza financiară prin care ați trecut sau de care vă era foarte, foarte teamă se pare că se diminuează, dacă nu chiar dispare de tot pentru că acel contract pentru care ați muncit, ați socotot.

Ați făcut eforturi uriașe, se semnează și în baza lui începeți să produceți.

Să nu uitați însă de obligațiile profesionale. O parte din această energie pe care o acumulați pe domeniul familial ar fi bine, zice astrologul zodiacool.ro, să o orientați către responsabilitățile sociale.

Dragoste și relații Săgetător în Martie

Eforturile sunt pentru casă și familie. Căminul vostru reclamă atenție. Fie sunteți în situația de a vă renova casa, fie părinții au nevoie de ajutorul vostru, fie pur și simplu căutați o casă în care să locuiți, de cumpărat sau de închiriat, preocuparea voastră este una legată de cuib și de rădăcini.

Partenerul de viață pare că nu este întru-totul de acord cu propunerile voastre și astrologul zodiacool.ro întrevede niște tensiuni. Bine, nu este un capăt de țară, dar micile frecușuri sunt inevitabile. 

13 și 14 Martie sunt zile pline de emoție și de apropiere de casă și de familie. Nu mai există în jurul vostru nimic altceva decât cuibul și casa. Este foarte posibil ca părinții să vă facă o surpriză și să vă propună întâlniri „la gura sobei”, întâlniri de suflet.

14 Martie este o zi cu totul specială alături de familie, alături de cei cu care împărțiți căminul.

Dar, având în vedere că domeniul respectiv este și acela al rădăcinilor, un mesaj plin de emoție poate să vă parvină, pe căi nevăzute, pe căi subtile, de la cei care nu mai sunt. Atenție la fiecare amănunt al zilei, la vise, la semne, etc.

În perioada 20 și 21 Martie, Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe 21 Martie intră în zodia Berbec. Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiului și își pune amprenta pe întreaga primăvară.

Pentru nativii Săgetător aceste evenimente au legătură cu creativitatea și cu pasiunea. Unii dintre nativi folosesc informațiile pe care le-au primit ca să creeze. Alții devin părinți. Alții se îndrăgostesc și astrologul zodiacool.ro înclină să creadă că este vorba de o iubire adevărată.

Stare de sănătate luna Martie pentru Săgetători

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție, cu Venus în Berbec din data de 28 Martie, este un moment de împlinire în grupurile de prieteni și în organizațiile la care ați aderat.

Vi se atrage atenția că pe lângă afirmarea creativității personale trebuie să existe ținta către care se îndreaptă obiectul creativității. Altfel rămâne o scânteie care se irosește,  nu se transformă în flacără.  

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de organele genitale. Acestea pot consta în cronicizarea unor afcețiuni trecute.

Aceia dintre nativi care susțin discursuri, care a căror activitate constă în multă comunicare vocală, de exemplu profesorii, pot avea probleme la nivelul gâtului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!