Horoscop luna Martie 2021 Rac: este o luna o studiilor

Horoscop Martie Rac: nativii au dorinta de a progresa pe mai multe planuri si vor face pasii necesari

La începutul lunii Martie, nativii zodiei Rac revin puțin mai aproape de lumea materială. Ați avut o perioadă în care chestiunile oculte, lucrurile mai puțin evidente, informațiile venite pe căi imateriale au dominat.

Previziuni luna Martie pentru zodia Rac

Poate aceste trăiri v-au deschis, unora dintre nativi, dorința de a călători. Dar nu oriunde. Astrologul zodiacool.ro este de părere că aceste călătorii nu au trasee întâmplătoate, ci sunt unele tematice, religioase, de vizitare a unor vestigii importante, monumente ale naturii, parcuri, monumente istorice.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Martie

Acum aceste informații pe care poate mulți dintre voi nici nu le-ați sesizat, se materializează în salturi morale și intelectuale. Se materializează în dorința de a studia ceva interesant, de a lectura ceva care să vă asigure progresul.

Dorința de a studia științe oculte nu s-a disipat în totalitate. Aceasta ocupă încă, în luna Martie, o parte a obiectivelor unora dintre nativii Rac. Dar mai sunt șanse ca nativii să își găsească noi abilități care până acum au stat ascunse, abilități de care acum au mare nevoie și în această criză existențială le aduc la suprafață.

Este posibil însă ca nativii Rac, cu atât mai mult cu cât sunt preocupați de studiu și de chestiuni mai puțin legate de realitatea materială, să se simtă puțin devitalizați, și aceasta începând din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, în domeniul solitudinii, al abandonării intereselor, al impulsurilor, al energiilor fizice.

Venus face conjuncție la grad perfect cu Neptun și plăcutul se întâlnește cu idealul și se condiționează în același timp: faci ceva ce ai visat și ce îți place în același timp.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine intuitivă. La tot ce am spus până acum, se adaugă deci o gândire intuitivă și pătrunzătoare.

Pe de altă parte, să nu uităm că în subteran este mișcare și viitorul se manifestă prin prietenii care vă provoacă efectiv să vă manifestați abilități noi, aveți nevoie de ele! Dar nu uitați că aveți de lăsat ceva în urmă pentru ca ceea ce se ivește nou să aibă loc să crească.

În 20 Martie Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe  21 Martie intră în zodia Berbec. Crește interesul pentru problemele profesionale.

Să nu uitați că aveți niște informații, că aveți posibilitatea descătușării unor abilități. Aveți posibilitatea să vă afirmați în plan social. Aveți posibilitatea de a vă asuma responsabilități noi. Și, mai ales, aveți posibilitatea să faceți ce vă place!

Dragoste și relații Rac în Martie

Este de fapt, o orientare a energiei vitale către interiorul ființei, către relația cu Divinitatea, către introspecție. Nu este imposibil ca unii dintre nativii Rac să faceți abstracție de propriile dorințe și interese pe care să le sacrificați pentru cineva la nevoie.

28 Martie, zi de Lună Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, este un moment de împlinire. Sunteți atenționați să nu neglijați viața de familie, rădăcinile, părinții, căminul.

Dar atenționarea se face printr-o împlinire în acest domeniu care să vă arate că și viața particulară poate să aducă satisfacții, chiar și în această perioadă.

Stare de sănătate luna Martie pentru Rac

În 13 Martie, la momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, nativii zodiei Rac trăiesc un moment de aventură. Nu este o aventură propriu-zisă, este aventura cunoașterii.

Nu este deloc pretențios spus, dacă asta gândiți acum. Este, poate, imaginea unei călătorii pe care o proiectați acum mental. Poate fi chiar materializarea itinerariului pe care vi-l doriți cu toată ființa.

Mai poate fi începutul unui studiu amplu, un studiu din acela care îți merge la suflet, pe care îl faci pentru tine, cu toată convingerea. Data de 14 Martie vine parcă să accentueze aceste intenții.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de zona pieptului și a brațelor. Și acestea se pot întâmpla la drum. Atenție la mici accidente care pot afecta mâinile.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!