Horoscop luna Martie 2021 Leu: este luna dezamagirilor

Horoscop Martie Leu: nativii vor avea o surpriza neplacuta cu privire la relatia de cuplu

Nativii zodiei Leu încep luna Martie ceva mai relaxați din punct de vedere al efortului pe care l-au depus în relații.

Previziuni luna Martie pentru zodia Leu

În 20 Martie, Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus, care și aceasta, imediat a doua zi, pe 21 Martie, intră în zodia Berbec. Această perioadă pare că aduce mai multă înțelepciune nativilor, aceștia devenind mai joviali.

Sunt brusc interesați să evolueze și aceasta le mai distrage atenția de la problemele care le-au cauzat o atât de adâncă criză. Astrologul zodiacool.ro presupune că o persoană influentă, cu autoritate morală asupra nativului, dar și foarte bine intenționată, intervine spre binele general.

Bani și carieră pentru nativii Leu în Martie

Astrologul zodiacool.ro invită cu insistență la ponderație. O altă parte a nativilor devin ceva mai hotărâți și vin cu propunerea de afacere și de parteneriat.

13 Martie, momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, este unul foarte complicat și mai greu de pătruns. Nativii Leu sunt într-o stare emoțională care se poate transforma, mai ales în data de 14 Martie, într-o adevărată criză. Și analizele raționale nu le mai sunt de niciun ajutor.

O altă parte a nativilor Leu sunt într-o stare de epuizare fizică după o lungă perioadă extrem de activă, și de data aceasta cer ajutorul insistent unor prieteni sau a unei organizații la care au aderat.

Le vine efectiv să se ascundă undeva, să fugă în lume dacă primesc un răspuns negativ și rămân descoperiți cu toată munca pe care o au de dus.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine extrem de pătrunzătoare, ceea ce poate aduce răspunsuri, ceva mai aproape de realitate și într-un caz, și în altul.

Dragoste și relații Leu în Martie

Astrologul zodiacool.ro este de părere că începutul lunii Martie vizează mai degrabă relațiile de cuplu. Pentru nativii care au avut în centrul atenției, în exclusivitate mai bine zis, relația conjugală, acum sexualitatea este aceea care pare că înfrumusețează tabloul unor relații echilibrate.

Se pare că nativii au reușit să își construiască o relație stabilă.

Din păcate numai pentru o parte dintre nativii Leu se întâmplă acest lucru. O altă parte pot avea surpriza neplăcută de a constata că partenerul de cuplu are o relație mai puțin ortodoxă cu unul/una dintre prietenii/prietenele nativului/nativei Leu.

Și de aici ies scântei nu glumă! Leul este Leu totuși! Poate fi și o simplă bănuială care să aducă mari neajunsuri nativilor Leu în această perioadă.

Relații intime sau nu, fiecăruia dintre nativi i se ascunde ceva legat de prieteni. Este foarte posibil ca unii dintre nativii Leu să caute să se asocieze cu un prieten în cadrul unui contract de afaceri. Încă nu știe exact ce dorește și pe cine dorește ca asociat.

Cel mai probabil lucrile se tranșează în data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, în domeniul prietenilor. O parte dintre nativi, aceia care au fost înșelați, vin să își exprime dezamăgirea dacă nu chiar furia.

Stare de sănătate luna Martie pentru Leu

Dacă este să revenim la problemele de cuplu ale nativilor Leu, astrologul zodiacool.ro merge pe ideea că a fost alarmă falsă și că abia acum nativii își dau seama că gelozia a fost complet gratuită.

28 Martie, zi de Lună Plină în Balanță cu Soarele, în conjuncție cu Venus în Berbec, este un moment de împlinire.

Acest moment de împlinire le atrage atenția nativilor că indiferent cât de sus tind, indiferent de preocupările interesante pe care le vizează pentru perioada imediat următoare, nu trebuie să neglijeze nicio clipă comunicarea cu cei din jur și informarea continuă.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de zona genunchilor. Orgoliile mai ales afectează această zonă. Dar afecțiunile par să tindă spre ameliorizare. Crizele emoționale pot aduce cu crize acute la nivelul genunchilor. Faceți diferența între emoțiile reale și orgoliu!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!