Horoscop luna Martie 2021 Capricorn: este luna retrospectivei financiare

Horoscop Martie Capricorn: nativii simt nevoia sa se mai linisteasca putin, au fost agitati in ultima vreme, iar acum se retrag in confortul caminului

Pe nativii Capricorn începutul lunii Martie îi găsește preocupați de probleme financiare. Posesiunile, valorile pe care le dețineți, tranzacții, schimburi comerciale, investiții, sunt în centrul atenției voastre și analizați toate posibilitățile.

Previziuni luna Martie pentru zodia Capricorn

Aceasta duce la o stare de încordare. Poate ar fi momentul potrivit, după cum consideră astrologul zodiacool.ro, să consultați un specialist dacă este vorba de investiții considerabile și de sume importante.

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Martie

Alții dintre nativii Capricorn sunteți nevoiți să faceți o muncă destul de anevoioasă ca să vă plătiți facturile. Dar munca este rasplătită cum se cuvine și mai ales efortul vostru este recunoscut acolo unde trebuie ca să aveți profesional o bună reputație.

Acest efort pe care îl faceți acum vă poate aduce o poziție mai bună la locul de muncă și, mai ales, mai bine plătită.

În data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, deveniți ceva mai activi la locul de muncă. Profesional, vi s-au cerut idei noi, vi s-a cerut mai multă implicare și din 4 Martie se și întâmplă acest lucru.

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție, cu Venus în Berbec din data de 28 Martie, este un moment de împlinire pentru nativii Capricorn în domeniul profesional.

Tocmai de acasă, de acolo unde s-au retras, vine îndemnul, încurajarea. Poate acolo vine vestea că sunt responsabilizați cu probleme importante și că perioada de odihnă a fost binevenită înaintea uneia de activitate intensă.

Dragoste și relații Capricorn în Martie

În plan personal ați avut o întâlnire romantică plină de pasiune și acum analizați. Prea multă analiză poate să fie bună, dar de cele mai multe ori răpește din farmecul relației. 

13 și 14 Martie sunt zile de comunicare și de rezolvat niște chestiuni care vă stresează și care acum au un termen limită. În 13 Martie este Lună Nouă în zodia Pești și vă puteți aștepta la niște mesaje care vi se transmit pe cale telepatică.

Este o perioadă în care avem cu toții acces la „nevăzut” pentru că ne este dezvoltată percepția extrasenzorială. Și puteți, în plan matreial, să începeți să vă rezolvați acele chestiuni stresante.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și comunicarea devine și mai intuitivă. Dacă până acum Mercur în Vărsător funcționa ca un reper, un reper cam zbuciumat, dar reper, acum rațiunea devine intuitivă, reacțiile sunt cu preponderență emoționale. Comunicarea, și mai eterică.

Simțiți de la un om la altul, vedeți la cei din jur lucruri pe care până acum nu le-ați observat. Dar mirarea este că nici acum nu se văd: observați, nu știți cum, doar știți că acel lucru este!

Stare de sănătate luna Martie pentru Capricorni

În perioada 20 și 21 Martie Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe 21 Martie intră în zodia Berbec. Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiului și își pune amprenta pe întreaga primăvară.

Pentru nativii Capricorn este o perioadă în care simt nevoia să se odihnească. Trebuie să recunoaștem, zice astrologul zodiacool.ro, că ați trecut printr-o perioadă destul de dificilă și acum este timpul să vă oferiți aceste momente în intimitatea căminului și a familiei.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de picioare. Și genunchii pot să sufere, mai ales că nativii sunt orgolioși de felul lor și ambițiile profesionale exagerate pot să aibă repercursiuni asupra sănătății picioarelor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!