Horoscop luna Marie 2021 Berbec: este luna curajului

Horoscop Martie Berbec: nativii, dupa ce mediteaza o perioada, ies din carapace cu forte proaspete

În 13 Martie, la momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, nativii zodiei Berbec aveți o forță interioară uriașă.

Previziuni luna Martie pentru zodia Berbec

Începe ceva ce se va resimți în interiorul ființei voastre mult timp de acum încolo și dacă trăiți acest aspect într-o armonie cu voi înșivă, în solitudine și cu rugăciuni, în comuniune sufletească cu cei din jur, dar și cu Divinitatea, veți aduna o forță interioară care vă va folosi inclusiv în partea materială a vieții.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și intuiția ia locul rațiunii. Nativii devin mai puțin comunicativi, comunicarea este îndreptată mai mult către interior.

Acest stellium pe domeniul retragerii și al solitudinii începe să piardă din forță atunci când în 20 Martie Soarele intră în Berbec și nativii primesc energie și se simt în centrul atenției. Începe perioada în care simt că pot ieși din carapace.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Martie

Sunteți pe cale să faceți ceva mult prea curajos, chiar periculos în domeniul banilor și/sau al posesiunilor de valoare pe care le dețineți.

Fie investiții riscante în care intenționați să vă implicați cu sume mari, fie mergeți cu jocurile de noroc la „noroc” cu sume care vă pot destabiliza serios de tot.

Din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, deveniți vorbăreți și plimbăreți nevoie mare. Dacă până în 4 Martie v-ați ocupat mai mult de cum să câștigați banii, acum aveți posibilitatea de a face niște cumpărături destul de interesante.

Dragoste și relații Berbec în Martie

Prietenii vă atrag atenția că sunteți prea imprudent. Așa începe această lună plină de armonie și de iubire pentru voi.

Conflictele cu prietenii vin de la bani și pot avea și o altă cauză, și anume aceea că ați încălcat o regulă foarte importantă: nu se fac afaceri cu prietenii. Și acum simțiți că aceștia, pe care v-ați bazat că sunt loiali, nu sunt tocmai așa când vine vorba de bani.

Zilele de meditație și de renunțare la propria voință, în favoarea celor din jur, sunt urmate de încă o zi în care reprezintă emoție și apropiere între oameni: 14 Martie, conjuncția Venus-Neptun la care vine și Luna și aduce încă o zi cu o încărcătură emoțională deosebită.

Este vorba de nevoia de apropiere, relații care se bazează pe iubire necondiționată și care se întâmplă în domeniul credinței, al abandonării de sine. Este o zi în care nativii trăiesc într-o comuniune sufletească cu cei din jur.

Adresați rugăciuni lui Dumnezeu și acele zile se pot transforma în momente minune.

28 Martie, zi de Lună Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, este momentul în care firea armonioasă și prietenoasă a nativilor își primește răsplata.

Este un moment în care se pot naște parteneriate și se pot pune bazele unei alianțe pe termen lung. Aceia care au în minte și în suflet o căsătorie, au acum o împlinire în acest demers.

Stare de sănătate luna Martie pentru Berbeci

Odată cu data de 21 martie, când Venus intră în Berbec și face conjuncție cu Soarele, foarte, foarte aproape de Ascendent, nativii sunt plini de elan și primesc un farmec aparte.

Încep să simtă că aceia cu care au intrat în comuniune spirituală le sunt aproape fizic și intră într-o zonă de relaționare plină de armonie. Să nu uităm că sunt zile de armonie generală, zilele echinocțiului, care își pun amprenta pe întreaga primăvară.

Aveți o predispoziție în cronicizarea unor suferințe care nu au fost tratate corespunzător. Orice simptome apar, mai ales legat de afecțiuni trecute, se recomandă prezentarea la medic.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!