Horoscop luna Martie 2021 Balanta: este o luna a empatiei si atractiei sufletesti

Horoscop Martie Balanta: nativii descopera ca se pot baza pe colegii de munca, se creeaza prietenii

În data 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, deveniți și mai insistenți să studiați, să vă dovediți creativitatea și aveți un of că mai sunt și treburi minore de care trebuie să vă ocupați.

Am încredere însă în capacitatea voastră de a pune în balanță bune și mai puțin bune și de a le echilibra într-o formă armonioasă.

Previziuni luna Martie pentru zodia Balanță

În data de 14 Martie, când Venus face conjuncție la grad perfect cu Neptun, empatia și atracția sufletească face ca lucrurile să devină una cu voi, să vi se pară firesc că sunteți acolo și că faceți ceea ce faceți.

Rămâne un regret că în evoluția voastră, aveți sentimentul că bateți pasul pe loc, dar astrologul zodiacool.ro vă asigură că însăși această muncă constituie o treaptă în evoluție.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Martie

La alți nativi norocul constă într-o inspirație deosebită pe care o dovediți într-o împrejurare mai puțin obișnuită.

Pentru că este vorba de o întâlnire cu persoane importante, care își arată bunăvoința către voi și care pot fi surprinși de ingeniozitatea voastră, dar mai puțin mulțumiți de disponibilitatea voastră de a analiza problemele, de a face lucrurile mai puțin interesante.

Mai pe scurt, de a face și muncă de rutină care șlefuiește, care finisează orice creație, de la un simplu raport/referat, la o operă de artă.

13 Martie, momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, vă aduce începutul unei perioade în care munca de Sisif devine ceva mai atractivă pentru că aceia cu care împărțiți acest efort se dovedesc a fi colegi de nădejde, chiar se naște o relație de suflet între voi și cei de la locul de muncă.

Dragoste și relații Balanță în Martie

Pentru nativii Balanță, luna Martie începe cu o aventură romantică. Este foarte interesant că ați crezut că relația în care vă aruncați este o simplă aventură, dar v-ați trezit îndrăgostiți.

Și încă este vorba de o dragoste plină de pasiune! Astrologul zodiacool.ro consideră că v-ați îndrăgostit de o persoană pe care ați cunoscut-o la un drum mai lung, poate la cursuri.

În perioada 20 și 21 Martie Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe  21 Martie intră în zodia Berbec. Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiului și își pune amprenta pe întreaga primăvară.

Pentru nativii Balanță începe o perioadă în care relația de cuplu devine centrul preocupărilor. Sunteți copleșiți de o iubire care se transformă din pasiune, în dorință, din dorință, în iubire necondiționată și din nou pasiune și uite așa, primăvara pentru voi este una romantică.

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție cu Venus, în Berbec din data de 28 Martie, este un moment de împlinire în cuplu. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nu este exclus să lansați o cerere în căsătorie sau să primiți o cerere în căsătorie, după caz!

Dacă nu este vorba de căsătorie, în orice caz relația vine pe un trend ascendent și se transformă într-un adevărat parteneriat.

Stare de sănătate luna Martie pentru Balanțe

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea vine să vă convingă că ați făcut ceea ce trebuia pentru că recunoașterea vine și ea. Cât despre viața romantică, deveniți brusc exagerat de analitici.

Rațiunea este mai mult intuitivă decât logica și veștile sunt bune pentru că, cu cât analizați mai mult, dintr-atât vă implicați mai mult într-o relație care promite că vă va oferi momente senzaționale.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de picioare și de brațe. Este foarte posibil ca membrele să sufere de crize reumatice.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!