Horoscop luna Martie Pesti 2020: comunicarea este punctul cheie

Nativii zodiei Pesti au o luna martie in care doresc sa se realizeze. Acesti nativi sunt atat de dedicati celor din jur, atat de empatici

De data aceasta au de rezolvat probleme de personalitate. În luna martie, se doresc a fi integrați într-o grupare în cadrul căreia se regăsesc ca preocupări, pasiuni, interese. Fie că este grupul de prieteni, fie o echopă sportivă, un club sau un partid politic, nativii sunt preocupați de activitățile pe care le desfășoară cu aceștia și aproape că se contopesc cu ceilalți membri.

Horoscop lunar Pesti general

Riscul este să devină invizibili. Dar au ajutor de la trei planete care se găsesc în domeniul personalității și care sprijină nativii Pești să reușească să se impună cumva. Au veșnic teama să nu supere pe cineva, să nu deranjeze. Dar, repet, devin invizibili! Soarele care le traversează zodia ajută nativii Pești să aibă vizibilitate. Pe de altă parte, nativii au neapărată nevoie să fie creativi, mai ales în cadrul grupului. Au nevoie să se exprime!

Și astrologul ZODIACOOL vede că au această posibilitate, deci curaj! Grupul este foarte solid, nu riscă să piardă nimic. Mercur retrograd le joacă feste. Din jurul datei de 5 martie, iese din domeniul personalității și nativilor Pești pare că le-a pierit graiul. Norocul este că tot pe 5 martie, planeta Venus le oferă inspirația necesară pentru o comunicare, dacă limitată, măcar armonioasă.

Horoscop lunar Pesti personalitate

Se închid în ei, comunică mai mult cu ei înșiși, ideile și vorbele le adresează mai degrabă în oglindă decât în fața altor oameni. Și aceasta până pe 10 martie, când ceva pare că îi face să se răzgândească și devin ceva mai mobili. Din 17 martie revine și dacă au fost atenți la niște detalii, lucruri care le-au fost relatate, informații pe care le-au primit în perioada care a trecut, pot avea o imagine a ceea ce au de făcut pentru a se manifesta printre prieteni la adevărata lor valoare.

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în Fecioară, domeniul relațiilor. Chiar atunci când nativii Pești devin mai comunicativi. Dar tot pe 9 martie avem conjuncția dintre Uranus și Venus, pe domeniul comunicării. Nativii ies din carapace! Astrologul ZODIACOOL observă că dintre nativi retrași, introvertiți, emotivi, alinecori uneori, nativii Pești se transformă în adevărați oameni de relații.

Vorbăreți, mobili, trec cu ușurința unui moderator de televiziune de la un subiect la altul, putând să vorbească cu mai multe persoane odată, dezvoltând subiecte diverse. Luna Plină în mod excepțional va aduce un plus de relații. Sau poate aduce o realizare într-o relație existentă pe un anumit palier al acesteia. Nativii Pești vor constata că această deschidere este exact ceea ce le trebuia.

Horoscop lunar Pesti dragoste

Au un imbold de a merge înainte alături de persoana cu care au legat această nouă relație. Pentru aceia care au satbilit un nou palier într-o relație mai veche, se anunță a fi un pas evident către un viitor comun. Ziua de 11 martie poate fi una cam derutantă. Mercur își reia mersul direct și pentru câteva ore bune suntem puțin dezorientați. Nativii Pești sunt într-o derută.

Mintea le baleiază între o gândire profundă, introvertită, poate mai mult pesimistă, la aceea care tinde să se promoveze, să comunice cu insistență, aceasta reprezentând un element important al vieții, așa, de la o zi la alta. Mercur intră în zodia Pești, pe data de 17 martie și ideile devin ceva mai confuze, dar rămâne acel spirit de comuniune și împărtășire.

Horoscop lunar Pesti bani

Soarele intră în Berbec  și din această dată de 20 martie, nativii Pești încep să se gândească la finanțe și la valorile materiale pe care le dețin. Este mai degrabă o îngrijorare, treburile nu merg așa cum și-ar dori nativii. Fie niște plăți întârzie să fie făcute, fie apar cheltuieli neprevăzute, fie veniturile se diminuează din varii motive, nativii Pești nu sunt foarte mulțumiți de ceea ce au la acest moment.

Poate gestionarea valorilor pe care le au nativii este anevoioasă, și acest lucru este posibil. Unii dintre nativi pot fi nemulțumiți, deoarece nu își pot pune în valoare propriile calități așa cum și-ar dori. Odată cu intrarea planetei Saturn în Vărsător, viitorul devine ceva mai concret. Planurile, orarele sunt stabilite pentru perioade lungi de timp către viitor. Nativii Pești sunt predispuși să planifice și să măsoare mai retrași.

Își stabilesc propriile termene și eforturile în a le respecta, sunt de asemeni personale. Nu sunt foarte mondeni, nu prea au ajutor din alte părți. Tocmai chestiunile importante de perspectivă doresc să le aranjeze și să le rezolve de unii singuri. Dușmanii nevăzuți până acum este foarte posibil să se materializeze și nativii Pești să dea piept cu ei. Este un avantaj acela de a-l vedea în sfârșit pe acela care ți-a produs necazuri.

Ultima intrare a lui Saturn în zodiac Vărsător a avut loc în 7 februarie 1991. Vă mai amintiți ceva de atunci? (aceia care existați la acea dată!). Un Saturn în Vărsător poate să ajute nativii să își demonstreze acele lucruri pentru care au muncit cu adevărat, pentru care au construit bază solidă. Este mai dificil pentru aceia dintre nativi care încearcă să sară peste etape.

Astrologul ZODIACOOL dorește să atragă atenția asupra zilei de 23 martie, când Marte fac conjuncție cu Pluton. Este o zi în care nativii pot avea tendința de a da vina pe cei din jur pentru eventualele șecuri. Se interiorizează și tensiunea lor este atât de mare, încât există riscul de a izbucni în orice clipă. Atenție la relația cu prietenii sau cu alți colegi de partid, cluburi, echipe, izbucnirile pot fi cauzate de aceștia sau să li se adreseze.

Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie, pe domeniul lui „eu am” face nativii și mai atenți cu ceea ce posedă. Dar îi face atenți și la calitățile personale cu care ies în lume. O nouă etapă în zona banilor și valorilor se deschide acum. Fie noi posibilități de câștig, fie nevoia de a gestiona niște resurse altfel decât până acum.

Horoscop lunar Pesti sanatate

Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme în zona capului. Migrenele se pot datora unor chestiuni care parcă merg împotriva curentului și cer efort mai mare decât în mod normal ca să fie rezolvate. Astrologul ZODIACOOL recomandă ponderație. Ceea ce este de făcut trebuie făcut, dar într-un ritm rezonabil. Și lupta cu morile de vânt nu aduce nimic bun, decât migrene.

Ceea ce nu merge acum, poate fi amânat până când îi vine vremea! În rest, problemele generale ale anului: picioarele de la șolduri și până la tălpi sunt predispuse la afecțiuni. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.