Horoscop luna Martie Capricorn 2020: reusite in plan intelectual

Greu, greu de tot pentru acesti nativi in aceasta luna martie! Este obositor, este de-a dreptul epuizant sa ai sentimentul ca duci toata povara lumii pe umerii tai

Și cam asta li se întâmplă nativilor Capricorn în această lună. Vestea bună este că de luna viitoare acest aspect se mai risipește! Astrologul ZODIACOOL nu s-a putut abține să nu arunce un ochi către luna care vine și să nu le dea bravilor Capricorni această veste bună!

Trecând la luna care ne interesează, Martie, în speță, se arată o perioadă nu neapărat dificilă, dar o perioadă care necesită control și prudență din partea nativilor Capricorn. Nativii încep luna martie cu patru planete pe domeniul personalității. S-ar zice că aceste planete le conferă nativilor energie.

Horoscop lunar Capricorn general

Da, este adevărat, dar cu toată încărcătura, fiecare dintre aceste planete oferă, dar și cere: fiecare dorește să își impună propria vibrație, astfel încât nativii nu știu încotro să se îndrepte, au tendințe contradictorii de a se manifesta, parcă îi trag de mânecă mai multe persoane, fiecare în altă direcție, dar fiecare direcție interesantă la rândul ei. Deci dezorientare!

Nativii Capricorn sunt o fire care controlează bine lucrurile și numai pe aceasta mă bazez atunci când sper că nativii vor ieși cu bine din această situație. Pe de o parte, îl avem pe Marte care le dă nativilor forță fizică, curaj sau impulsivitate. Jupiter este un generos și face ca nativii să fie joviali, le dă un pic de curaj și această planetă le dă curajul de evolua, de a se aventura chiar și acolo unde există riscuri. Avem un Saturn care cere prudență, măsură și punctualitate, și avem un Pluton care duce totul la extrem.

Toate pe personalitatea nativilor Capricorn! Dar aceste planete funcționează în zodia Capricorn, au un pic de măsură în manifestare! Este salvarea nativilor!  Dar, nativii zodiei Capricorn, în general, doresc să conducă, să se impună. În aceste condiții, astrologul ZODIACOOL observă că tendința este și mai mare, poate chiar exagerată. Cine are de-a face cu nativi Capricorn va observa dorința acestora de a controla tot.

Horoscop lunar Capricorn dragoste

Au sentimentul că numai ce este sub propria lor atenție este bine făcut, și astfel, sunt veșnic cu cronometrul într-o mână și cu metrul în cealaltă mână, verifică, măsoară, dojenește, condiționează. Din 5 martie, odată cu intrarea planetei Venus în Taur, planeta părăsește zona de confort și intră în domeniul pasiunii. Oare se îndrăgostesc nativii Capricorn brusc? Oare își descoperă o nouă pasiune, oare își dedică mai mult timp copiilor? Sau poate câte puțin din toate acestea. Preponderentă este îndrăgostirea!

Dar indiferent ce fac nativii zodiei Capricorn, tot ce fac din pasiune este însoțit de bucurie și de ceva plăcut ființei lor și celor din jur. Este foarte posibil ca și copiii nativilor Capricorn să le facă, cel puțin unora dintre nativi, o mare bucurie. Sau nativii pot primi cu mare bucurie vestea că vor fi părinți sau bunici. Fiecare dintre nativii Capricorn se va regăsi într-una dintre aceste ipoteze sau într-o situație similară. Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în Fecioară. Dar tot pe 9 martie avem conjuncția dintre Uranus și Venus, pe domeniul pasiunii și creativității.

Luna Plină este o împlinire a ceva ce ține de domeniul cunoașterii. Analizând întreaga hartă, astrologul ZODIACOOL ajunge la concluzia că sunt foarte mari șanse ca această zi să reprezinte o reușită în plan intelectual, spiritual. O mare întâlnire cu o persoană care poate sfătui nativii în zona studiilor și evoluției personale. Informația vine către nativi pe toate căile posibile și este prelucrată și diseminată la nivel superior. Poate că lucrurile vor părea în realitate mult mai simple! Dar în esență asta se întâmplă!

Ziua de 11 martie poate fi una cam derutantă. Mercur își reia mersul direct și pentru câteva ore bune suntem puțin dezorientați. Este bine să nu se ia nicio hotărâre importantă în această zi, să nu se facă tranzacții sau să nu se schimbe mesaje cu impact important. Să se meargă pe cele obișnuite și să se mai aștepte o zi, două. Mercur intră în zodia Pești, pe data de 17 martie și rațiunea intră într-o zonă de ceață.

Dar rațiunea este puțin opacizată în favoarea credinței! Liniștea sufletească este câștigată îndată ce nativii își găsesc modul în care să comunice cu cei din jur, empatizând, încercând să găsească calea către suflet. Soarele intră în Berbec  și din această dată de 20 martie, nativii Capricorn încep să vadă mai bine care sunt nevoile casei. Se pot ocupa de părinți, care este posibil să se facă mai bine ascultați în această perioadă.

Nativii încep să observe că acasă e nevoie de o mică reparație, că au de făcut niște cumpărături mai importante, că vine curățenia de primăvară etc. Și mai au un sentiment: acela că au nevoie de protecția căminului, de căldura casei părintești eventual, de dragostea celor cu care împarte căminul. Și se retrage un pic simțind că principala sursă de energie vine de acasă.

Imediat, pe 22 martie, avem un alt „eveniment”, și anume intrarea planetei Saturn în Vărsător, în data de aspect care a avut loc ultima dată, pe 7 februarie 1991. Vă mai amintiți ceva de atunci? (aceia care existați la acea dată!). Un Saturn în Vărsător poate să ajute nativii Capricorn în revoluționarea întregului eșafodaj pe care își câștiga, administra și folosea banii și valorile pe care le deține. Își ia libertatea de a dispune personal de valorile care îi aparțin. Solicită, în diferite situații, departajarea dintr-un întreg a ceea ce este al lui și numai al lui.

Astrologul ZODIACOOL dorește să atragă atenția asupra zilei de 23 martie, când Marte face conjuncție cu Pluton. Se anunță a fi o zi de-a dreptul explozivă, impulsivitatea nativilor Capricorn poate atinge culmi greu de estimat. Poate este foarte important, inclusiv pentru cei din jurul nativilor, să evite orice fel de provocare, deoarece trebuie să înțelegem, impulsurile astrale sunt deosebit de puternice pentru nativii Capricorn.

Imediat vine Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie, care poate însemna un început în relația cu părinții sau începutul unor transformări în casă.

Horoscop lunar Capricorn sanatate

Din punct de vedere al sănătății, suferințele nativilor Capricorn sunt legate de articulații, iar cele care sunt legate de genunchi, colecist și piele se amplifică. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.