Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Varsator: este o perioada a relatiilor tensionate

Horoscop Mai Varsator: multe lucruri de rezolvat in toate tipurile de relatii pe care le au nativii, fie de familie, prietenie sau sentimentale

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, nativii acestei zodii au probleme de familie și de casă, probleme legate de părinți care apar dintr-o dată și reclamă multă atenție și mult timp dedicat.

Previziuni luna Mai pentru zodia Vărsător

Acasă este zgomot mult, dar nativii simt nevoia să se retragă, să nu mai știe de nimic.

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii doresc să exprime în sfârșit ce simt de fapt, că dorința lor este de a sta mai retrași o perioadă. Și reușesc să își definească ceea ce simt: empatie.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Mai

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, pune și mai mare accent pe problemele din casă. Poate nativii încep lucrările în grădină. În general este un moment foarte bun pentru începutul de lucrări agricole, pentru aceia care sunt fermieri.

Data de 14 Mai când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii devin conștienți de nevoile financiare. Dar banii nu lipsesc, ei vin exact atunci când nativii au nevoie.

Dragoste și relații Vărsător în Mai

Vărsătorii se pot bucura de ceva ce se concretizează în această perioadă: o iubire pasională. Nativul își asumă pe deplin relația.

În data de 20 Mai, Soarele intră în zodia Gemeni și pasiunea devine de-a dreptul arzătoare. Poate fi chiar o iubire care să le ofere trăiri spirituale de o profunzime deosebită.

Pentru o altă parte a nativilor, pasiunea se manifestă în domeniul profesional și pentru aceștia, ceea ce trăiesc acum poate fi un fel de miraj cu impact asupra întregii vieți de acum înainte.

26 Mai, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, le arată nativilor Vărsător că indiferent de pasiunea care le luminează acum viața, prietenii, întâlnirile cu aceștia, activitățile de grup nu este de dorit să le evite, chiar este de dorit să își petreacă timp cu prietenii pentru a se bucura și mai mult de ceea ce le-a umplut inima.

Stare de sănătate luna Mai pentru Vărsător

Se pot accentua probleme de sănătate care țin mai ales de zona cervicală și de umeri. Încercați să vă relaxați mai mult, încordarea vă poate menține o stare de disconfort pe zonele menționate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!