Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Taur: este luna concentrarii pe venituri

Horoscop Mai Taur: in aceasta luna nativii continua sa se puna pe primul loc, au nevoie de libertate, de exprimare fara bariere

Cei mai plini de viață, de elan, de o forță eliberatoare de orice prejudecată, de orice constrângere sunt nativii Taur în această lună Mai. De fapt în general luna Mai este a lor, a Taurilor, dar acum e și mai și.

Previziuni luna Mai pentru zodia Taur

Au de partea lor un Uranus (îl cam au de ceva vreme) și nativii se simt eliberați cu totul și cu totul. Dar sunt predispuși la a face trasnăi și atunci, astrologul zodiacool.ro, le recomandă totuși prudență.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii Taur încep să se gândească la bani. Adică eliberare, eliberare, fără program și fără condiționări, dar banii vin din activități cu program strict în cea mai mare parte, deci...

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59 este aducătoate de noi energii în plan personal. Nativii au un început în ceva ce fac strict pentru ei personal. Dar să țină cont că indiferent cât de puternic se simte, are de onorat niște obligații profesionale.

În data de 20 Mai Soarele intră în zodia Gemeni și nativii devin foarte preocupați de tot ce înseamnă valori. Și astrologul zodiacool.ro vă atenționează că valorile sunt fie materiale, fie personale. Ambele îi preocupă pe nativi.

26 Mai Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le aduce nativilor Taur o realizare pe domeniul banilor. Dar nu vă gândiți la sume colosale, ci la niște demersuri care se împlinesc și se așează în această perioadă.

Dragoste și relații Taur în Mai

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, relațiile cu prietenii cunosc o ameliorare. Nativii devin mai înțelepți, conflictele le aplanează cu multă diplomație. Și conflictele cu prietenii pleacă de la bani din păcate.

Stare de sănătate luna Mai pentru Taur

Din punct de vedere al sănătății există predispoziții către afcțiuni în zona gâtului. Poate acea preocupare exagerată pentru valorile personale să predispună la aceste afecțiuni printr-o stare de încordare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!