Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Sagetator: este o luna a intelegerii si a empatiei

Horoscop Mai Sagetator: in aceasta perioada relatiile de iubire si de prietenie cunosc o ameliorare, va intelegeti bine cu toti cei din jur

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, relațiile nativilor Săgetător intră în mișcare.

Previziuni luna Mai pentru zodia Săgetător

Impulsivitatea poate face ca mișcarea să fie puțin cam haotică, de aceea trebuie folosită în mod preponderent rațiunea. Nu lăsați emoțiile să vă conducă.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Mai

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni – ei, acum avem o împlinire, ne împăcăm cu toată lumea, dar nu așa de formă, ci din convingere.

Dragoste și relații Săgetător în Mai

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, poate să ajute ca lucrurile în domeniul relațiilor să se limpezească. Pentru că Taurul aduce logica și simțul măsurii în discuțiile pe care le aveți cu partenerii.

Dacă mai este „puțintică răbdare” în data de 14 Mai, Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești. Jovialitate, moralitate, suprapuse toate acestea peste o empatie generală pot fi extrem de benefice pentru nativii Săgetător care, centrați pe ei în general, încep să îi înțeleagă altfel pe cei de lângă ei.

20 Mai, Soarele intră în zodia Gemeni. Soarele face lumină în zona de relații. Partenerul de viață este văzut cu alți ochi, aceia ai iubirii. Pentru alt gen de parteneriate există un soi de înțelegere, parcă ne-a luminat ceva...dar să nu ne lăsăm orbiți!

Stare de sănătate luna Mai pentru Săgetător

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, nativii acestei zodii își descoperă și poate chiar își rezolvă o problemă de sănătate.

Poate fi o afecțiune ereditară și care acum, cu mijloace moderne, poate fi rezolvată. Și mai este o lună a comunicării și a rezolvării unor probleme relaționale.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!