Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Rac: este luna in care relatiile cu prietenii infloresc

Horoscop Mai Rac: in aceasta perioada nativii simt nevoia sa stea putin mai retrasi, sa contempleze la pasii urmatori, sa vada situatiile dintr-o alta perspectiva

Începutul lunii Mai este dedicat prietenilor. Nativii au probleme cu partenerul de viață și suportul prietenilor este esențial pentru ei în această perioadă.

Previziuni luna Mai pentru zodia Rac

Nu spun că trebuie să fie în mariajul nativilor ceva grav, neplăcut, dar ceva se schimbă. Și transformările fiind foarte profunde, încarcă nativii cu tensiuni. Periodic este nevoie de momente de refulare. Pentru asta sunt prietenii aproape.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Mai

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii încep să se gândească și să socotească cât au progresat în ultima vreme, ce au făcut și ce nu pentru evoluția lor personală.

Încep așa să filozofeze și din aceste gânduri constată că simt nevoia să fie puțin lăsați în pace. Poate se gândesc și la o călătorie lungă, dar nevoia de retragere este mai mare.

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le aduce nativilor Rac o împlinire. Nativii plutesc pe undeva, prin zone mai puțin concrete, dar împlinirea vine tocmai pe sectorul de viață guvernat de rațiune și de mișcare.

În activitatea pe care nativul o desfășoară zi de zi, în relațiile cu colegii de muncă și cu angajații, să își folosească intuiția, este ceea ce îi conduce la acea împlinire.

Dragoste și relații Rac în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii devin foarte intuitivi și prind din zbor anumite intenții pozitive ale partenerului, intenții care odată înțelese, pot să detensioneze atmosfera.

Odată cu Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, nativii Rac încep să deslușească niște lucruri care nu erau tocmai la vedere. Simțea că există ceva ce nu știe, dar nu putea să concretizeze. Acum este foarte posibil să reușească. Unii dintre nativi cochetează cu științele oculte și încep ceva în acest domeniu.

Stare de sănătate luna Mai pentru Rac

Din punct de vedere al sănătății, în special în a doua jumătate a lunii, se pot croniciza afecțiuni care țin de circulație și care pot afecta cordul.  

Data de 20 Mai vine cu un soi de devitalizare. Nu este ceva grav, numai că organismul, corpul intră puțin în repaus și nativul încearcă o introspecție.

Recomandarea astrologului zodiacool.ro este ca nativii să se roage mai mult în această perioadă, să mediteze, să încerce să acumuleze o energie specifică stării de solitudine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!