Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Pesti: este o perioada agitata, se asteapta multe raspunsuri

Horoscop Mai Pesti: in aceasta perioada nativii Pesti apeleaza la rabdare si creativitate pentru a-si indeplini atributiile de zi cu zi

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, nativii acestei zodii au probleme cu comunicarea și cu interpretarea unor gânduri mai puțin realiste. Rațiunea se împotrivește acestor idei care le vin nativilor ca niște utopii până la urmă.

Previziuni luna Mai pentru zodia Pești

Dar nativii nu se descurajează pentru că Jupiter tocmai le traversează ascendentul, ceea ce le dă curaj și spirit de aventură. Se pare că este vorba de o aventură ideologică și cu ajutorul lui Jupiter reușesc facă din idealuri teorii!

Bani și carieră pentru nativii Pești în Mai

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, este data la care pentru nativii Pești începe o perioadă ceva mai agitată. Au de făcut o serie întreagă de deplasări, au de rezolvat corespondență, mesajele vin necontenit și așteaptă răspunsuri. Dar nativii nu prea reușesc să se adune și riscă să întârzie pentru că acasă este mai mare nevoie de ei.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii reușesc să se mobilizeze pentru că până la această dată șovăie. Nativii sunt mai mult pe acasă, desfășoară o muncă pe care o prestează cel mai bine de acasă.

Au responsabilități legate de activitatea profesională, dar acestea sunt destul de vagi, nativii trebuie să își pună efectiv imaginația la lucru ca să înțeleagă ce se dorește. Cu multă răbdare au șanse să pună informații cap la cap și să se achite de sarcini.

26 Mai, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, le aduce nativilor Pești o realizare profesională. Cu cât stau mai retrași, cu atât sunt mai concentrați pe probleme și cu atât realizările sunt mai concrete. Este vorba de retragere și concentrare maximă.

Dragoste și relații Pești în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii doresc să exprime în cuvinte acele lucruri pe care și le-au imaginat și reușesc acest lucru cu ajutorul unor sfaturi, amintiri care vin de la părinți, bunici.

În data de 20 Mai Soarele intră în zodia Gemeni și interesul pentru casă și familie devine foarte pregnant. Poate că în afară de activitățile profesionale pe care nativii le desfășoară de acasă, încep lucrări efectiv în casă. Sunt nativi care se hotărăsc asupra achiziționării unei locuințe.

Stare de sănătate luna Mai pentru Pești

Din punct de vedere al sănătății este foarte posibil ca nativii să ia în greutate în această perioadă. Nativii Pești au predispoziții către afecțiuni ale zonei pieptului, partea superioară a plămânilor, coaste.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!