Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Gemeni: este o luna calma, mai putin agitata

Horoscop Mai Gemeni: se intrevede ceva nou in viata nativilor, posibil in domeniul profesional va fi o schimbare, o avansare

Mai puțin energici ca de obicei, nativii Gemeni sunt într-o stare, cel puțin la începutul lunii Mai, de visare. Sunt cumva deasupra chestiunilor concrete, crezând că tot ce îi înconjoară și le cere atenție este inutil, sau mă rog, aproape.

Previziuni luna Mai pentru zodia Gemeni

Da, ei sunt „pe lângă”, dar le prinde bine și sfatul astrologului zodiacool.ro este să trăiască această perioadă întocmai cum simte pentru că, nu trece mult, poate maxim 2 săptămâni și va avea nevoie de toate forțele.

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia lor, nativii Gemeni încep să revină în pielea lor. Ei sunt niște comunicativi și niște tineri indiferent de vârsta din buletin. Și retragerea, meditația, solitudinea le cam vine peste mână.

Planeta lor sparte gheața și intră pe domeniul personalității, al energiei fizice. Comunicarea, mișcare...dar nu de tot.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii cunosc o revigorare a activității lor profesionale. Poate să fie vorba de o avansare chiar.

Aceasta le cam deranjează liniștea interioară, din starea în care se găsesc este destul de dificil să se concentreze pe profesie atât cât le cere horoscopul!

Data de 20 Mai vine cu energie multă. Soarele intră în zodia Gemeni și nativii devin energici și luminoși, acea luminozitate pe care o au aceia dintre oameni care au o mulțumire interioară care le dă o forță aparte.

Dragoste și relații Gemeni în Mai

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59 este începutul unei legături cu Divinitatea care s-a realizat prin această retragere în solitudine.

Fiecare din nativii Gemeni știe, numai el, ce l-a determinat să înceapă ce începe, să simtă ceea ce simte. Dar toate acestea sunt rezultatul unor acțiuni personale ale nativilor. Pentru unii, poate fi o perioadă foarte neplăcută.

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le atrage nativilor, care au în ultima vreme atenția încordată asupra lor înșiși, că mai există parteneri, partenerul de viață, care așteaptă ca nativul să-și revină și să devină din nou un cuplu (la figurat vorbind, altfel nu sunt probleme!).

Stare de sănătate luna Mai pentru Gemeni

Din punct de vedere al sănătății există predispoziții către afecțiuni în zona capului. Poate fi afectată dantura, ochii, sinusurile, poate fi vorba de simple migrene.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!