Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Fecioara: este perioada cu cea mai multa energie pentru nativi

Horoscop Mai Fecioara: nativii muncesc mult, cauta sa descopere si sa invete lucruri noi, dar posibil sa-si neglijeze caminul

Nativii acestei zodii sunt plini de elan. Poate cei mai dornici nativi ai zodiacului în această lună Mai.

Previziuni luna Mai pentru zodia Fecioară

Doresc să facă un pas înainte în evoluția personală și pentru acest lucru concentrează o grămadă de energie pe domeniul elevării intelectuale și spirituale.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Mai

Singurele piedici ar putea fi niște termene pe care trebuie să le respecte la locul de muncă și pentru care trebuie să desfășoare o activitate mai puțin interesantă, dar care este responsabilitatea lor. Nativii sunt la un pas de o călătorie interesantă.

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii încep să privească cu alți ochi activitatea profesională pentru că, exact acele activități plictisitoare le aduc recunoaștere.

Pe de altă parte, este cineva care ar trebui să îl protejeze și să-l îndrume pe nativ, dar care mai mult îl ceartă.

Odată cu Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, nativii Fecioară, cu toată aglomerația de mici probleme, încep să studieze ceva, sau încep să pună cap la cap informații diverse pentru a realiza o lucrare importantă. Sau încep demersurile pentru a face o călătorie interesantă.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii intră și ei mai concret în zona care îi interesează.

Fie se asociază cu cineva pentru a face acea călătorie care îi interesează, fie contractează un curs într-un domeniu care simt ei că le va aduce mulțumirea de sine și mai multă cunoaștere.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este să profite din plin de elanul pe care îl oferă luna Mai.

Odată cu 20 Mai, care reprezintă intrarea Soarelui în Gemeni, nativilor li se recunosc merite profesionale. Activitatea profesională cunoaște o revigorare și o energizare deosebită.

Dragoste și relații Fecioară în Mai

Partenerii de afaceri ai nativilor vin cu ceva probleme contractuale. Și partenerii de viață sunt nemulțumiți.

Pe 26 Mai avem Lună Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, în sfârșit nativii Fecioară își aduc aminte că au un cămin, că momentele de relaxare și de bucurie pe care le oferă retragerea în cămin sunt obligatorii pentru o viață echilibrată.

Stare de sănătate luna Mai pentru Fecioară

Orgoliile care vă caracterizează perioada analizată vă pot aduce suferințe legate de zona genunchilor. 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!