Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Capricorn: este o luna creativa, a hobby-urilor

Horoscop Mai Capricorn: in aceasta perioada multe schimbari se produc, la nivel profesional, financiar si sentimental

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, nativii acestei zodii își pun foarte serios întrebarea dacă acele hobby-uri care îi pasionează merită cheltuielile pe care le presupun.

Previziuni luna Mai pentru zodia Capricorn

Și mai este ceva, nativii sunt foarte creativi, dar aceste creații nu aduc bani pe măsura nevoilor. Nativii care au copii au surpriza că aceștia au nevoie de niște bani care pun probleme nativilor părinți. Acesta ar putea fi rezumatul începutului de lună. 

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii devin exagerat de analitici. Personalitatea nativilor suferă mutații importante și profunzimea acestora face nativul extrem de pedant, de meticulos, dar poate accentua ipohondria.  

Dragoste și relații Capricorn în Mai

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, pune și mai mare accent pe creativitate și pasiune. O iubire pasională bate la ușă pentru o bună parte a nativilor. Și o veste bună: este data la care acea nevoie de bani se rezolvă printr-o activitate nu foarte atractivă, dar bănoasă.  

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Mai

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, vine cu o veste pe de o parte bună, pe de altă parte mai puțin plăcută. Încep cu vestea bună: nativii primesc un job bun, venituri mulțumitoare. Partea mai puțin bună: este vorba de muncă multă de rutină, fără inițiative, fără surprize. 

În data de 20 Mai Soarele intră în zodia Gemeni și nativii în general tind să ia lucrurile mai ușor, ca să nu zicem în glumă. Și nativii Capricorn, spre surprinderea noastră, încep să facă din activitatea de zi cu zi care îi plictisește maxim, un fel de joacă, muncesc, dar cântând și dansând.

Stare de sănătate luna Mai pentru Capricorn

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le arată nativilor Capricorn că munca este bună, dar și pauzele sunt necesare pentru ca organismul să se poată recupera. Și mai ales că fără momente de odihnă, poate fi afectată sănătatea destul de serios.  

Se pot accentua probleme de sănătate care țin mai ales de umeri și de șolduri, mai ales din cauze de comunicare și mișcare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!