Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Berbec: este luna in care primesc ajutor de la prieteni

Horoscop Mai Berbec: nativii sunt motivati de prieteni sau oameni cu ininfluenta sa inceapa anumite proiecte

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, cu un Uranus în cuadratură cu Saturn, nativii zodiei Berbec se aruncă efectiv într-o activitate cu totul nouă, care speră ei să fie și bănoasă.

Previziuni luna Mai pentru zodia Berbec

Poate fi o propunere care vine dintr-o dată de la prieteni sau de la un grup cu care nativii au avut până acum activități de deconectare mai mult decât profesionale.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii Berbec sunt efectiv împinși de prieteni să se miște, să vorbească, să se informeze. Au probleme financiare și nu se pot mobiliza singuri pentru o activitate care să le aducă liniștea din acest punct de vedere.

Activitatea propriu-zisă sau o etapă a acesteia poate să înceapă odată cu Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59.

Acum, nativii pot să întâlnească oamenii de care au nevoie, eventualii clienți, pot să își organizeze timpul și au posibilitatea să facă niște socoteli cu privire la bani, la ce cheltuieli implică începutul activității și la ce beneficii să se aștepte.

Dragoste și relații Berbec în Mai

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii simt o stare de bine și simt, mai mult ca altădată, ajutorul Divin care se revarsă asupra lor. Nativii Berbec pot să înceapă o perioadă foarte bună care nu are legătură neapărat cu afacerea pe care o încep, ci este mai degrabă o stare interioară de liniște și pace.

În data de 20 Mai Soarele intră în zodia Gemeni și nativii devin și mai agitați. Sau o propunere pe care au făcut-o unuia dintre frați sau veri de a se integra în grupul lui de prieteni a dat rezulatte.

Dar totodată, nativul se poate afla după câteva zile de întâlniri romantice sau, pentru cuplurile solide, de trăiri romantice de excepție și, normal, are un elan deosebit.

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le aduce nativilor Berbec o persoană cu care au discuții extrem de benefice. Este o persoană care îi ajută efectiv, nativii simțind un progres în felul în care abordează problemele.

Stare de sănătate luna Mai pentru Berbec

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții către efcțiuni ale brațelor, umerilor, partea de sus a pieptului. Atenție la cum comunicăm și cum ne mișcăm și mai ales cum folosim informația!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!