Aplica

Horoscop luna Mai 2021: este o luna in care ne simtim impliniti si multumiti cu ce avem

Horoscop lunar: in luna Mai avem parte de armonie si ganduri pozitive, suntem impliniti cu viata noastra si apreciem tot ce se intampla in jurul nostru

Luna Mai a anului 2021 este o lună plină de aspecte benefice. Aspectele mai puțin bune pot fi neglijate față de ceea ce ne oferă poate cea mai frumoasă perioadă a anului. Aspectele cele mai importante ale lunii sunt prezentate mai jos și dezvoltate pe canalul nostru de Youtube, mai jos.

Calendarul astrologic al lunii Mai 2021:

  • 1 Mai – Soarele face conjuncție cu Uranus la grad perfect. Conjuncția se face simțită de ceva vreme, dar 1 Mai este maximul efectului. Ne simțim datori față de noi să ne manifestăm liber toate extravaganțele. Nu mai vrem să ținem cont de restricții, nu putem fi ținuți într-o plasă, indiferent cât de mari sunt ochiurile. Libertate, acesta este cuvântul de ordine al zilei și poate chiar al lunii Mai. Atragem atenție că luna Mai este în mare parte sub influența lui Venus (armonie) și sub influența lui Mercur (rațiune și comunicare), deci aceste două planete pot fi folosite pentru a nu depăși limite de bun simț, de legalitate, de moralitate.

  • 4 Mai – Mercur intră în Gemeni și devenim mai raționali și mai comunicativi. Tot în această zi, conjunctiva Jupiter-Lună face ca rațiunea să facă față cu mare greutate valului emoțional care ne cuprinde. Dar sunt emoții de bine!

  • 11 Mai, ora 21:59 – Lună Nouă în Taur, momentul în care natura devine plină de vigoare, simțim în nări mirosul de mijloc de primăvară. Avem un început în domeniul sănătății! Începem ceva ce vrem să ne ducă către evoluție. Dar să nu schimbe nimic…Mai greu!

  • 14 Mai – Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești. Jovialitate, moralitate, suprapuse toate acestea peste o empatie generală, vom asista la o perioadă relaxată.

  • 20 Mai – Soarele intră în zodia Gemeni, la ora 22:37. Am pus ora pentru ca să vedem care este horoscopul zodiei Gemeni, care în acest moment se naște. Și cu această ocazie, vin vești bune care țin de sănătate. În domeniul sănătății se întâmplă ceva nou, ceva care are nevoie de resurse, naturale nu financiare! Aparențele sunt neplăcute, dedesubt ni se rezervă o surpriză plăcută.

  • 26 Mai – Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni. Ei, acum avem o împlinire a ceea ce a început în 11 Mai, dar am înțeles că trebuie să ne mișcăm.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!