Horoscop luna Mai 2019 Scorpion: se întrevăd noi perspective asupra relațiilor sentimentale

Horoscop Mai Scorpion: ultima lună de primăvară aduce nativilor Scorpion noi perspective asupra relațiilor sentimentale. Până pe 22 Mai Soarele se află în

casa căsătoriei, ridicând predispoziția de a oficializa relația de cuplu, de a concepe un copil, de a rupe relații afective care nu vă mai fac fericiți.

Totul începe cu 3 Mai, când Lilith intră în Pești, pe casa iubirii și a tentațiilor, din această poziție în următoarele 9 luni această energie a pasiunii, a misterului, a sexualității, vă va atrage în tot felul de ispite care vă pot complica viața de la o zi la alta. Partea bună este că veți face curățenie în suflet, veți adopta noile valuri de schimbare, iubind, suferind, învățând.

Loading...

Pe 5 Mai are loc faza de Lună Plină din Taur, de aceea vedem să fiți captivați de o poveste de dragoste neașteptată, să luați în fond unele decizii pripite ce vă pot afecta imaginea, banii, relația creată în timp. În funcție de ceea ce veți alege să trăiți în prima parte a lunii, după 19 Mai, odată cu faza de Lună Plină din semnul vostru, veți fi mai determinați ca niciodată să implementați acele decizii.

Mai vedem unele amenințări venite din partea lui Marte în opoziție cu Jupiter retrograd pe casa banilor, a divorțului, a pierderilor neașteptate, de aceea există șansa între 7-16 Mai să intrați în posesia unui secret ce vă poate destabiliza moral/financiar.

Posibil să constatați că ați fost trădați, folosiți, manipulați de persoane apropiate/colegi de muncă/șefi care v-au utilizat munca/numele fără să fiți înștiințați.

După 21-22 Mai, odată cu intrarea lui Mercur și a Soarelui în Gemeni, pe casa pierderilor, a bolilor, a problemelor cu legea, situațiile se vor complica, întrucât veți simți că tot ce ați construit în ultima perioadă începe să se destrame, totul plecând de la credulitatea voastră.

Pe partea de sănătate se observă stres, oboseală, nopți nedormite, excese ce pot afecta stomacul, ficatul, inima, aparatul ginecologic și hormonal.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați a împrumuta pe alții cu bani între 13-19 Mai, acele sume sunt șanse scăzute să se mai reîntoarcă înapoi.

Zile bune: financiar (6, 12, 22, 31), sentimental (4/5, 18/19, 27, 31), sănătate (8, 11, 29)
Zile rele: financiar (10, 20, 27), sentimental (7, 11, 29), sănătate  (3, 16, 30)

Sursă foto: dq1eylutsoz4u.cloudfront.net

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.