Horoscop luna Mai 2019 Săgetător: munca va fi pe primul loc în viața Săgetătorilor între 1-22 Mai

Horoscop Mai Săgetător: munca va fi pe primul loc în viața nativilor Săgetător între 1-22 Mai, plus că sub vibrația lui Uranus și a lui Mercur din Taur

vedem să aveți parte de noi oportunități profesionale. Dacă veți căuta un loc de muncă între 5-7 Mai/17-20 Mai, șansele de a găsi sunt de peste 90%.

Dacă activați pe cont propriu, schimbările apărute pe segmentul financiar în Aprilie 2019 se pare că vă vor determina să acționați cu mai multă frică, întrucât nu doriți să mai repetați acele probleme. Pe partea de sănătate, faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce predispoziția de a se reactiva problemele din ultimele 12 luni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să evitați stresul, să găsiți metode alternative de a trece peste aceste blocaje eneregetice, să conștientizați unde este problema. În fond, vedem să fiți nemulțumiți de modul în care sunteți tratați din punct de vedere monetar, profesional la job, să se bucure alții de reușitele voastre.

Loading...

Tocmai de aceea între 7-16 Mai, pe opoziția Marte-Jupiter retrograd, există predispoziția de a da cărțile pe față, de a vă face singuri dreptate.

Din 3 Mai, Lilith intră pentru următoarele 9 luni în Pești, pe casa investițiilor, a familiei, a bunurilor, a vânzărilor, moștenirilor, de aceea astrologul ZODIACOOL vă avertizează că se va constitui pe toată durata acestui tranzit predispoziția de a fi prinși în unele capcane, poate chiar să ajungeți la divorț, urmând ca toate bunurile să revină partenerului, chiar dacă ați muncit împreună.

De analizat foarte riguros situația monetară la nivel internațional, doar așa o să fiți siguri dacă se merită sau nu o achiziție.

Pe partea sentimentală, Marte în opoziție cu Jupiter retrograd din semnul vostru aduce multe tensiuni, certuri, nemulțumiri, totul pleacă de la bani, rude, copii, treburi care nu sunt rezolvate la comun în cămin etc.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 16 Mai să evitați a divulga secrete, a împrumuta bani, întrucât veți strica acele relații de prietenie față de care doriți să ajutați. Încercarea de a vă îmbogăți peste noapte va aduce mai mari prejudicii bugetului familiei.

Zile bune: financiar (4/5, 13, 22, 31), sentimental (2, 6, 15, 20, 28), sănătate (8, 11, 29)
Zile rele: financiar (10, 19, 30), sentimental ( 10, 11, 19,  30), sănătate (3, 19, 30)

Sursă foto: ak3.picdn.net

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: în anul 2020 se impune
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.