Horoscop luna Mai 2019 Săgetător: munca va fi pe primul loc în viața Săgetătorilor între 1-22 Mai

Horoscop Mai Săgetător: munca va fi pe primul loc în viața nativilor Săgetător între 1-22 Mai, plus că sub vibrația lui Uranus și a lui Mercur din Taur

vedem să aveți parte de noi oportunități profesionale. Dacă veți căuta un loc de muncă între 5-7 Mai/17-20 Mai, șansele de a găsi sunt de peste 90%.

Dacă activați pe cont propriu, schimbările apărute pe segmentul financiar în Aprilie 2019 se pare că vă vor determina să acționați cu mai multă frică, întrucât nu doriți să mai repetați acele probleme. Pe partea de sănătate, faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce predispoziția de a se reactiva problemele din ultimele 12 luni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să evitați stresul, să găsiți metode alternative de a trece peste aceste blocaje eneregetice, să conștientizați unde este problema. În fond, vedem să fiți nemulțumiți de modul în care sunteți tratați din punct de vedere monetar, profesional la job, să se bucure alții de reușitele voastre.

Tocmai de aceea între 7-16 Mai, pe opoziția Marte-Jupiter retrograd, există predispoziția de a da cărțile pe față, de a vă face singuri dreptate.

Din 3 Mai, Lilith intră pentru următoarele 9 luni în Pești, pe casa investițiilor, a familiei, a bunurilor, a vânzărilor, moștenirilor, de aceea astrologul ZODIACOOL vă avertizează că se va constitui pe toată durata acestui tranzit predispoziția de a fi prinși în unele capcane, poate chiar să ajungeți la divorț, urmând ca toate bunurile să revină partenerului, chiar dacă ați muncit împreună.

De analizat foarte riguros situația monetară la nivel internațional, doar așa o să fiți siguri dacă se merită sau nu o achiziție.

Pe partea sentimentală, Marte în opoziție cu Jupiter retrograd din semnul vostru aduce multe tensiuni, certuri, nemulțumiri, totul pleacă de la bani, rude, copii, treburi care nu sunt rezolvate la comun în cămin etc.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 16 Mai să evitați a divulga secrete, a împrumuta bani, întrucât veți strica acele relații de prietenie față de care doriți să ajutați. Încercarea de a vă îmbogăți peste noapte va aduce mai mari prejudicii bugetului familiei.

Zile bune: financiar (4/5, 13, 22, 31), sentimental (2, 6, 15, 20, 28), sănătate (8, 11, 29)
Zile rele: financiar (10, 19, 30), sentimental ( 10, 11, 19, 30), sănătate (3, 19, 30)

Sursă foto: ak3.picdn.net

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.