Horoscop luna Mai 2019 Pești: se întrevăd împrejurări propice pentru a face rost de bani

Horoscop Mai Pești: luna Mai 2019 îi ajută pe nativii Pești să facă rost de bani. Poziționarea micului benefic în Berbec, până pe 16 Mai, aduce

oportunitatea de a încheia contracte avantajoase pe partea profesională dacă activați pe cont propriu sau sunteți răsplătiți în funcție de procentul obținut din vânzări.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, șansele de a-l obține sunt de peste 90%, mai cu seamă între 16-25 Mai. Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce în viața voastră vești despre un examen ce vă poate aduce o poziție mai bună la locul de muncă.

Dacă aveți de efectuat deplasări în jurul acestei date, ideal ar fi să fiți mai atenți la trafic, acte, bani, deoarece Lilith abia a intrat din 3 Mai în semnul vostru, aducând tot felul de peripeții.

Loading...

Pe plan sentimental, după 16 Mai intrarea lui Marte în casa copiilor, a iubirii, a creativității, va aduce în următoarele 2 luni noi ipostaze ale celui drag față de persoana voastră. Dacă sunteți singuri, între 25-31 Mai există predispoziția de a da curs unor idile ce pot să vă atragă psihic pentru moment, însă în perspectivă să vă complice viața.

Peștii ce se află în relații tensionate, care nu se simt apreciați, tratați cu respect de către partener, pot să aibă parte de discuții tensionate legate de viitor pe 5 Mai, 19 Mai.

În concluzie, această ultimă lună de primăvară aduce materializarea proiectelor demarate pe plan profesional încă din Noiembrie 2018.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați cu multă atenție orice durere apare în zona capului, chiar dacă la început totul este trecător, simțiți doar amețeli.

Zile bune: financiar (2, 12, 28, 29), sentimental (9, 13, 20, 29), sănătate (12, 19, 24)
Zile rele: financiar (10, 18, 26, 30), sentimental (10, 11, 23), sănătate (11, 18, 25, 31)

Sursă foto: incimages.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.