Horoscop luna Mai 2019 Pești: se întrevăd împrejurări propice pentru a face rost de bani

Horoscop Mai Pești: luna Mai 2019 îi ajută pe nativii Pești să facă rost de bani. Poziționarea micului benefic în Berbec, până pe 16 Mai, aduce

oportunitatea de a încheia contracte avantajoase pe partea profesională dacă activați pe cont propriu sau sunteți răsplătiți în funcție de procentul obținut din vânzări.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, șansele de a-l obține sunt de peste 90%, mai cu seamă între 16-25 Mai. Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce în viața voastră vești despre un examen ce vă poate aduce o poziție mai bună la locul de muncă.

Dacă aveți de efectuat deplasări în jurul acestei date, ideal ar fi să fiți mai atenți la trafic, acte, bani, deoarece Lilith abia a intrat din 3 Mai în semnul vostru, aducând tot felul de peripeții.

Pe plan sentimental, după 16 Mai intrarea lui Marte în casa copiilor, a iubirii, a creativității, va aduce în următoarele 2 luni noi ipostaze ale celui drag față de persoana voastră. Dacă sunteți singuri, între 25-31 Mai există predispoziția de a da curs unor idile ce pot să vă atragă psihic pentru moment, însă în perspectivă să vă complice viața.

Peștii ce se află în relații tensionate, care nu se simt apreciați, tratați cu respect de către partener, pot să aibă parte de discuții tensionate legate de viitor pe 5 Mai, 19 Mai.

În concluzie, această ultimă lună de primăvară aduce materializarea proiectelor demarate pe plan profesional încă din Noiembrie 2018.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați cu multă atenție orice durere apare în zona capului, chiar dacă la început totul este trecător, simțiți doar amețeli.

Zile bune: financiar (2, 12, 28, 29), sentimental (9, 13, 20, 29), sănătate (12, 19, 24)
Zile rele: financiar (10, 18, 26, 30), sentimental (10, 11, 23), sănătate (11, 18, 25, 31)

Sursă foto: incimages.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.