Horoscop luna Mai 2019 Leu: șanse mari de promovare, asumare a unui talent la un alt nivel

Horoscop Mai Leu: luna Mai aduce pe plan profesional în viața nativilor Leu multe provocări, oportunități, schimbări neașteptate ce pot să vă schimbe

perspectivele în carieră pentru următorii 7 ani. Luna Nouă din 5 Mai, combinată cu intrarea recentă a lui Uranus în casa a X-a, vă face să vă îndreptați atenția către noi domenii de activitate.

Poate chiar o să vă gândiți să vă reprofilați, dacă este cazul. Se mai pot vedea șanse mari de avansare, promovare, ieșire în prim plan, asumare a unui talent la un alt nivel, astfel încât să apară venituri suplimentare în cont.

Evident, rezultatele muncii inițiate acum se vor vedea cel mai probabil în toamnă, între Septembrie-Noiembrie, dar până atunci trebuie disciplină și schimbarea viziunii față de responsabilitate. Mercur din 6 Mai până pe 21 a lunii amplifică ceea ce am descris mai devreme.

Vor fi și situații în care Leii nu vor mai suporta să rămână în activitățile întreprinse în ultimii 5-7 ani, nu vor mai da randament, vor fi poate excluși din acele situații. La mijloc este mâna destinului, care dorește această trecere la un alt nivel, să vă motiveze să puneți mai mare preț pe munca voastră.

Pe partea sentimentală, Marte în opoziție cu Jupiter retrograd între 9-16 Mai aduce multe tensiuni, certuri, destăinuiri, poate chiar rupturi. Aceste separări nu vedem a fi definitive, ele vin să purifice relațiile ce s-au plafonat în ultima perioadă.

Dacă sunteți prinși în situații complexe, ce vă amână de la o zi la alta pentru a obține rezolvarea, atunci luna Mai este benefică pentru a pune punctul pe i. Sunteți predispuși între 16-22 Mai la a concepe copii, acolo unde este cazul.

Dacă sunteți însărcinate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 16 Mai să fiți mai atente la stres/efort, întrucât Marte va trece pe casa a XII-a, aducând predispoziții de avort spontan.

Probleme pe sectorul sănătate pot să apară după 3 Mai, când Lilith intră pentru următoarele 9 luni în casa a VIII-a, a operațiilor, a morții și a renașterii, de aceea încercați să mergeți la medic. În spatele acestor predispoziții se află dorința voastră excesivă de a-i controla pe cei din jur, poate nu reușiți să renunțați la unele situații/relații.

După 21-22 Mai, Soarele alături de Mercur intră în Gemeni, pe semn de aer, ceea ce reprezintă o îmbunătățire a tonusului, o să fiți mai deschiși la distracție, întâlniri cu prietenii, socializare. De reținut din această lună este faptul că Universul dorește să preluați controlul asupra vieții voastre pe plan profesional, de aceea zilele 5/6 Mai, 19/20 Mai vă ajută să vedeți lumea cu alți ochi.

Zile bune: financiar (1,13,15, 22, 31), sentimental (4/5, 12, 20, 25, 31), sănătate (2, 9, 22/23, 29)
Zile rele: financiar (7,14,19, 25), sentimental ( 10/11,19, 24, 30), sănătate ( 11, 16, 27)

Sursă foto: ezevent.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.