Horoscop luna Mai 2019 Leu: șanse mari de promovare, asumare a unui talent la un alt nivel

Horoscop Mai Leu: luna Mai aduce pe plan profesional în viața nativilor Leu multe provocări, oportunități, schimbări neașteptate ce pot să vă schimbe

perspectivele în carieră pentru următorii 7 ani. Luna Nouă din 5 Mai, combinată cu intrarea recentă a lui Uranus în casa a X-a, vă face să vă îndreptați atenția către noi domenii de activitate.

Poate chiar o să vă gândiți să vă reprofilați, dacă este cazul. Se mai pot vedea șanse mari de avansare, promovare, ieșire în prim plan, asumare a unui talent la un alt nivel, astfel încât să apară venituri suplimentare în cont.

Evident, rezultatele muncii inițiate acum se vor vedea cel mai probabil în toamnă, între Septembrie-Noiembrie, dar până atunci trebuie disciplină și schimbarea viziunii față de responsabilitate. Mercur din 6 Mai până pe 21 a lunii amplifică ceea ce am descris mai devreme.

Loading...

Vor fi și situații în care Leii nu vor mai suporta să rămână în activitățile întreprinse în ultimii 5-7 ani, nu vor mai da randament, vor fi poate excluși din acele situații. La mijloc este mâna destinului, care dorește această trecere la un alt nivel, să vă motiveze să puneți mai mare preț pe munca voastră.

Pe partea sentimentală, Marte în opoziție cu Jupiter retrograd între 9-16 Mai aduce multe tensiuni, certuri, destăinuiri, poate chiar rupturi. Aceste separări nu vedem a fi definitive, ele vin să purifice relațiile ce s-au plafonat în ultima perioadă.

Dacă sunteți prinși în situații complexe, ce vă amână de la o zi la alta pentru a obține rezolvarea, atunci luna Mai este benefică pentru a pune punctul pe i. Sunteți predispuși între 16-22 Mai la a concepe copii, acolo unde este cazul.

Dacă sunteți însărcinate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 16 Mai să fiți mai atente la stres/efort, întrucât Marte va trece pe casa a XII-a, aducând predispoziții de avort spontan.

Probleme pe sectorul sănătate pot să apară după 3 Mai, când Lilith intră pentru următoarele 9 luni în casa a VIII-a, a operațiilor, a morții și a renașterii, de aceea încercați să mergeți la medic. În spatele acestor predispoziții se află dorința voastră excesivă de a-i controla pe cei din jur, poate nu reușiți să renunțați la unele situații/relații.

După 21-22 Mai, Soarele alături de Mercur intră în Gemeni, pe semn de aer, ceea ce reprezintă o îmbunătățire a tonusului, o să fiți mai deschiși la distracție, întâlniri cu prietenii, socializare. De reținut din această lună este faptul că Universul dorește să preluați controlul asupra vieții voastre pe plan profesional, de aceea zilele 5/6 Mai, 19/20 Mai vă ajută să vedeți lumea cu alți ochi.

Zile bune: financiar (1,13,15, 22, 31), sentimental (4/5, 12, 20, 25, 31), sănătate (2, 9, 22/23, 29)
Zile rele: financiar (7,14,19, 25), sentimental ( 10/11,19, 24, 30), sănătate ( 11, 16, 27)

Sursă foto: ezevent.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.