Horoscop luna Mai 2019 Fecioară: eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade

Horoscop Mai pentru Fecioară: în prima parte a lunii, până pe 22 Mai, când Soarele va trece în semnul Gemeni, nativii Fecioară vor avea parte de intuiție,

inspirație, creativitate, originalitate, energie psihică pentru a depăși obstacolele ce apar pe sectorul carierei și al relațiilor.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai deschide pentru voi noi tendințe pe partea psihică, socială, o să vă faceți mai ușor remarcați în societate, o să asimilați mai repede informații, posibil chiar să vă înscrieți la examene, să începeți programe de perfecționare, să căutați mijloace prin care să vă afirmați pe plan internațional cu un talent etc.

Cert este că eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade, aceste confirmări vă motivează să mergeți mai departe. Dacă pregătiți o lucrare științifică, vedem ca în Mai 2019 să aveți parte de inspirație, ajutor de la persoane ce sunt specialiste în domeniu, să începeți astfel să îndrăgiți domeniul pe care îl aprofundați.

Loading...

Pe partea sentimentală, se continuă trendul ultimelor 2 luni, plus că din 16 Mai, Marte se alătură Nodului Nord de pe casa a XI-a, predispunând în următoarele 2 luni la conflicte cu prietenii/partenerul/rudele/copiii. Totul poate pleca de la faptul că nu sunteți apreciați în funcție de eforturile depuse, de aceea nu o să mai tolerați această stare.

Dacă sunteți singuri, după 21-22 Mai apare oportunitatea de a întâlni persoane noi, ce au legătură cu locul de muncă sau străinătatea. Cert este că vă schimbați vibrația interioară, Fecioarele vor fi mai încrezătoare în forțele proprii.

Dacă vi se înscenează unele situații la locul de muncă între 7-15 Mai, vedem ca Universul să scoată adevărul la suprafață după 19 Mai.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă multă atenție la tranzitul lui Lilith prin Pești începând cu 3 Mai, întrucât acesta aduce multe minciuni, tentații, provocări pe sfera sentimentală în următoarele 9 luni. Există riscul de a da curs unei relații extraconjugale, care să aducă prejudicii de imagine în societate.

Zile bune: financiar (2, 7, 13, 15, 29), sentimental (4/5, 13, 22, 27, 31), sănătate (3, 11, 25, 29)
Zile rele: financiar (1,  10 , 16, 30,), sentimental ( 11, 17 , 29), sănătate ( 10,  19,  30)

Sursă foto: askmen.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 3 aduce un val de energie negativă, care în anul 2020 se acumulează în zona
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.