Horoscop luna Mai 2019 Fecioară: eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade

Horoscop Mai pentru Fecioară: în prima parte a lunii, până pe 22 Mai, când Soarele va trece în semnul Gemeni, nativii Fecioară vor avea parte de intuiție,

inspirație, creativitate, originalitate, energie psihică pentru a depăși obstacolele ce apar pe sectorul carierei și al relațiilor.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai deschide pentru voi noi tendințe pe partea psihică, socială, o să vă faceți mai ușor remarcați în societate, o să asimilați mai repede informații, posibil chiar să vă înscrieți la examene, să începeți programe de perfecționare, să căutați mijloace prin care să vă afirmați pe plan internațional cu un talent etc.

Cert este că eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade, aceste confirmări vă motivează să mergeți mai departe. Dacă pregătiți o lucrare științifică, vedem ca în Mai 2019 să aveți parte de inspirație, ajutor de la persoane ce sunt specialiste în domeniu, să începeți astfel să îndrăgiți domeniul pe care îl aprofundați.

Pe partea sentimentală, se continuă trendul ultimelor 2 luni, plus că din 16 Mai, Marte se alătură Nodului Nord de pe casa a XI-a, predispunând în următoarele 2 luni la conflicte cu prietenii/partenerul/rudele/copiii. Totul poate pleca de la faptul că nu sunteți apreciați în funcție de eforturile depuse, de aceea nu o să mai tolerați această stare.

Dacă sunteți singuri, după 21-22 Mai apare oportunitatea de a întâlni persoane noi, ce au legătură cu locul de muncă sau străinătatea. Cert este că vă schimbați vibrația interioară, Fecioarele vor fi mai încrezătoare în forțele proprii.

Dacă vi se înscenează unele situații la locul de muncă între 7-15 Mai, vedem ca Universul să scoată adevărul la suprafață după 19 Mai.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă multă atenție la tranzitul lui Lilith prin Pești începând cu 3 Mai, întrucât acesta aduce multe minciuni, tentații, provocări pe sfera sentimentală în următoarele 9 luni. Există riscul de a da curs unei relații extraconjugale, care să aducă prejudicii de imagine în societate.

Zile bune: financiar (2, 7, 13, 15, 29), sentimental (4/5, 13, 22, 27, 31), sănătate (3, 11, 25, 29)
Zile rele: financiar (1, 10 , 16, 30,), sentimental ( 11, 17 , 29), sănătate ( 10, 19, 30)

Sursă foto: askmen.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.