Horoscop luna Mai 2019 Capricorn: apar persoane noi, menite să rămână în sufletul vostru pentru 29-30 de ani

Horoscop Mai Capricorn: cel mai agitat sector în prima parte a lunii Mai pentru nativii Capricorn este cel dedicat iubirii, familiei, copiilor. Mulți nativi nu

vor mai înțelege ce se întâmplă cu ei, întrucât se simt nefericiți, prinși într-un joc care își schimbă regulile de la o oră la alta, fapt care aduce epuizare, stres, agitație psihică, lene, detașare, depresie, nemulțumire etc.

La toate aceste stări se mai acumulează și opoziția pe case de sănătate Jupiter retrograd-Marte, ce are loc între 7-12 Mai, de aceea o să simțiți nevoia de a fugi de tot ce implică responsabilitate. Evident, și voi ați contribuit de-a lungul anilor la accentuarea acestor stări care acum vă trag înapoi.

Pe 5 Mai 2019 are loc faza de Lună Nouă în casa iubirii, a copiilor, a creativității. Acest surplus energetic aduce în viața Capricornilor singuri persoane noi, menite să rămână în sufletul vostru în următorii 29-30 de ani.

Pe 3 Mai, intră Lilith în Pești, pe casa călătoriilor, a deplasărilor, a contractelor, examenelor, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca începând cu această dată în următoarele 9 luni să fiți atenți în trafic, întrucât sunteți predispuși la evenimente neașteptate.

După 21-22 Mai, vibrația cosmică se schimbă, Soarele alături de Mercur intră în semnul Gemeni, activând casa muncii și a sănătății pentru următoarele 4 săptămâni, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce implică accidente la locul de muncă, infecții în zona capului.

În concluzie, luna Mai aduce șansa de a iubi, de a concepe un copil.

Zile bune: financiar (7, 15, 24, 31), sentimental (4, 9, 13, 28), sănătate (8, 19, 27)
Zile rele: financiar (10, 22, 30), sentimental (10, 18, 24), sănătate (3, 23, 29)

Sursă foto: 3.bp.blogspot.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.