Horoscop luna Mai 2019 Capricorn: apar persoane noi, menite să rămână în sufletul vostru pentru 29-30 de ani

Horoscop Mai Capricorn: cel mai agitat sector în prima parte a lunii Mai pentru nativii Capricorn este cel dedicat iubirii, familiei, copiilor. Mulți nativi nu

vor mai înțelege ce se întâmplă cu ei, întrucât se simt nefericiți, prinși într-un joc care își schimbă regulile de la o oră la alta, fapt care aduce epuizare, stres, agitație psihică, lene, detașare, depresie, nemulțumire etc.

La toate aceste stări se mai acumulează și opoziția pe case de sănătate Jupiter retrograd-Marte, ce are loc între 7-12 Mai, de aceea o să simțiți nevoia de a fugi de tot ce implică responsabilitate. Evident, și voi ați contribuit de-a lungul anilor la accentuarea acestor stări care acum vă trag înapoi.

Loading...

Pe 5 Mai 2019 are loc faza de Lună Nouă în casa iubirii, a copiilor, a creativității. Acest surplus energetic aduce în viața Capricornilor singuri persoane noi, menite să rămână în sufletul vostru în următorii 29-30 de ani.

Pe 3 Mai, intră Lilith în Pești, pe casa călătoriilor, a deplasărilor, a contractelor, examenelor, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca începând cu această dată în următoarele 9 luni să fiți atenți în trafic, întrucât sunteți predispuși la evenimente neașteptate.

După 21-22 Mai, vibrația cosmică se schimbă, Soarele alături de Mercur intră în semnul Gemeni, activând casa muncii și a sănătății pentru următoarele 4 săptămâni, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce implică accidente la locul de muncă, infecții în zona capului.

În concluzie, luna Mai aduce șansa de a iubi, de a concepe un copil.

Zile bune: financiar (7, 15, 24, 31), sentimental (4, 9, 13, 28), sănătate (8, 19, 27)
Zile rele: financiar (10, 22, 30), sentimental (10, 18, 24), sănătate (3, 23, 29)

Sursă foto: 3.bp.blogspot.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: anul 2020 le aduce
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.