Horoscop luna Mai 2019 Berbec: planurile de viitor sunt încurajate în această lună

Horoscop luna Mai 2019 Berbec: luna Mai 2019 pentru nativii zodiei Berbec va fi marcată în proporție de 70% de fluctuații pe direcția

financiară/profesională, aici vă veți focaliza toată energia pentru a rezolva unele probleme ce s-au acumulat după luna Mai a anului 2018.

Partea bună este că Uranus alături de Luna Nouă în 5 Mai vă aduce o nouă percepție a valorilor, ceva sau cineva vă poate inspira pentru a începe să cereți mai mult de la voi. Vor fi nativi care, evident, vor fi împinși de Univers tocmai pentru a lua decizii radicale, înaintarea demisiei, ruperea unor contracte.

Aceste previziuni sunt valabile mai ales în perioada 10-15 Mai, când Marte, guvernatorul vostru, va fi în opoziție cu Jupiter retrograd. Dacă aveți de susținut examene, interviuri, testări în aceaste zile, vedem să fiți foarte tensionați, irascibili, riscând a pierde scopul pentru care v-ați pregătit de câteva săptămâni.

Loading...

În altă ordine de idei, tot la locul de muncă încep să apară bârfe, discuții, intrigi de la faptul că veți câștiga mai bine, sunteți propuși de avansare, întrucât ați început să fiți mai disciplinați, în spatele acestor afirmații rău intenționate se află Lilith, care intră din 3 Mai în Pești, rămânând aici în următoarele 9 luni.

Vor fi nativi stăpâniți de dorința de a face rost de putere, o vizibilitate mai bună în fața șefilor/autorităților, care vor începe să divulge ceea ce știu de 2-3 ani, despre prieteni, rude. Evident, acest aspect de trădare vi se adresează și vouă din partea celor din jur, mai ales dacă îi provocați psihic sau spuneți adevărul într-un moment de furie.

Pe direcția sentimentală, vedem ca prima parte a lunii, până pe 15 Mai, cât se află Venus în semnul vostru, să fiți mai romantici, să vă implicați mai mult în activitățile casnice, să fiți predispuși să legați relații noi dacă sunteți singuri etc.

Partenerul poate să vă propună o afacere între 17-20 Mai, existând predispoziția de a ajunge la o înțelegere, posibil chiar să începeți să munciți la comun. Planurile de viitor sunt încurajate în această lună, mai ales dacă vizează lansarea pe cont propriu sau plecarea într-o țară străină. Finele lui Mai aduce predispoziția de a pleca într-o călătorie alături de familie, mai ales după 25 Mai.

Pe partea de sănătate, urmează o lună ce predispune la probleme respiratorii, dureri stomatologice, tentații de a încerca tot felul de dependențe, probleme ale stomacului și ficatului. De evitat irascibilitatea în trafic între 3-17 Mai, deoarece guvernatorul vostru, Marte, aduce risc de amenzi/accidente.

Spiritual, vă este greu să vă acomodați la starea de nemulțumire pe care ați acumulat-o la muncă, ideal ar fi să acceptați faptul că sunt vremuri de schimbare, lumea nu mai acționează pe partea de corectitudine, sinceritate, loialitate, iar dacă voi aveți aceste manifestări care, evident, vor fi valabile veșnic pe Pământ, atunci trebuie să căutați oameni care să fie pe aceeași vibrație cu voi.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă între 19-21 Mai, dacă mergeți la interviuri, să vă purtați normal, doar așa o să faceți o impresie bună.

Zile bune: financiar (5/6, 18/19, 30/31), sentimental (11/12, 15,  29), sănătate (13, 20, 26)
Zile rele: financiar (10, 13, 22,27), sentimental (9,17, 21), sănătate (10, 18, 30)

Sursă foto: hrtechnologist.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.