Horoscop luna Mai 2019 Balanță: un interval atipic, marcat de situații neprevăzute

Horoscop Mai Balanță: în 2019 nativii Balanță au parte de câteva perioade provocatoare, ce vor aduce un impact major asupra tuturor domeniilor de viață, una

dintre aceste luni este Mai 2019. Pentru voi este ceva atipic tot acest interval, întrucât vă este extrem de greu să lucrați cu partea de intuiție, sensibilitate, detașare în același timp.

Casa a VIII-a, a misterelor, a problemelor financiare, a morții și a renașterii, este până pe 22 Mai activă, ceea ce este în perspectivă un element bun, însă pe moment este extrem de greu de perceput și depășit.

Avantajați sunt cei care prestează activități spirituale, întrucât au mai lucrat până acum cu aceste elemente. Cu toate că sunt sub influența lui Uranus suprapus peste faza de Lună Nouă din 5 Mai, și a Lunii Pline din 19 Mai, totul este greu de dus psihic de către aceștia. Să nu uităm faptul că în casa a IV-a, a sufletului, trecutului karmic avem 2 malefici suprapuși peste Nodul Sud, care în fiecare moment doresc rezolvarea karmei de neam, elucidararea problemelor ce se țin de generații în familia voastră.

Situațiile vor fi diverse, ele vor varia de la caz la caz, însă în ansamblu vorbim de moarte sufletească și renaștere sub o cu totul altă formă... mai detașată de tot ceea ce implică realitate. Pentru unii nativi acest surplus energetic de spiritualitate poate aduce pierderea unei persoane dragi, demisie de la locul de muncă, lipsuri financiare, neajunsuri în căsnicie, divorț etc.

Situația se va schimba radical în momentul în care veți lăsa Universul să se manifeste prin voi, mai ales că din 16 Mai, Marte intră în casa carierei, oferindu-vă din această perspectivă noi șanse de avansare, găsirea unui loc de muncă mai bine plătit etc.

Vibrația cosmică după 21-22, odată cu intrarea Soarelui și a lui Mercur în Gemeni, se schimbă, de aceea o să vă simțiți în formă, recunoscători pentru ceea ce ați trăit în ultimele 12 luni, întrucât v-a maturizat.

Pe partea sentimentală, există predispoziția de certuri mai ales între 1-15 Mai, totul va escalada de la faptul că nu veți reuși să comunicați ceea ce simțiți, vă interiorizați prea mult, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență. Dacă ați fost implicați în relații paralele, există predispoziția de a se afla, mai ales că Lilith din 3 Mai intră în Pești, aducând la suprafață tot ce este misterios din ultimii 9 ani.

Zile bune: financiar (4/5, 9, 15, 19, 31), sentimental (2, 7, 20, 15, 24, 29), sănătate (13, 22/23, 31)
Zile rele: financiar (1, 10, 20, 28), sentimental (11,19, 30), sănătate (1, 11, 28)

Sursă foto: dreamdictionarynow.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.