Horoscop luna Mai 2019 Balanță: un interval atipic, marcat de situații neprevăzute

Horoscop Mai Balanță: în 2019 nativii Balanță au parte de câteva perioade provocatoare, ce vor aduce un impact major asupra tuturor domeniilor de viață, una

dintre aceste luni este Mai 2019. Pentru voi este ceva atipic tot acest interval, întrucât vă este extrem de greu să lucrați cu partea de intuiție, sensibilitate, detașare în același timp.

Casa a VIII-a, a misterelor, a problemelor financiare, a morții și a renașterii, este până pe 22 Mai activă, ceea ce este în perspectivă un element bun, însă pe moment este extrem de greu de perceput și depășit.

Avantajați sunt cei care prestează activități spirituale, întrucât au mai lucrat până acum cu aceste elemente. Cu toate că sunt sub influența lui Uranus suprapus peste faza de Lună Nouă din 5 Mai, și a Lunii Pline din 19 Mai, totul este greu de dus psihic de către aceștia. Să nu uităm faptul că în casa a IV-a, a sufletului, trecutului karmic avem 2 malefici suprapuși peste Nodul Sud, care în fiecare moment doresc rezolvarea karmei de neam, elucidararea problemelor ce se țin de generații în familia voastră.

Loading...

Situațiile vor fi diverse, ele vor varia de la caz la caz, însă în ansamblu vorbim de moarte sufletească și renaștere sub o cu totul altă formă... mai detașată de tot ceea ce implică realitate. Pentru unii nativi acest surplus energetic de spiritualitate poate aduce pierderea unei persoane dragi, demisie de la locul de muncă, lipsuri financiare, neajunsuri în căsnicie, divorț etc.

Situația se va schimba radical în momentul în care veți lăsa Universul să se manifeste prin voi, mai ales că din 16 Mai, Marte intră în casa carierei, oferindu-vă din această perspectivă noi șanse de avansare, găsirea unui loc de muncă mai bine plătit etc.

Vibrația cosmică după 21-22, odată cu intrarea Soarelui și a lui Mercur în Gemeni, se schimbă, de aceea o să vă simțiți în formă, recunoscători pentru ceea ce ați trăit în ultimele 12 luni, întrucât v-a maturizat.

Pe partea sentimentală, există predispoziția de certuri mai ales între 1-15 Mai, totul va escalada de la faptul că nu veți reuși să comunicați ceea ce simțiți, vă interiorizați prea mult, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență. Dacă ați fost implicați în relații paralele, există predispoziția de a se afla, mai ales că Lilith din 3 Mai intră în Pești, aducând la suprafață tot ce este misterios din ultimii 9 ani.

Zile bune: financiar (4/5, 9, 15, 19, 31), sentimental (2, 7, 20, 15, 24, 29), sănătate (13, 22/23, 31)
Zile rele: financiar (1, 10, 20, 28), sentimental (11,19, 30), sănătate (1, 11, 28)

Sursă foto: dreamdictionarynow.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.