Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Taur: este luna prietenilor și a hobby-urilor

Horoscop Iunie Taur: nativii vor avea parte de multe iesiri si distractii cu prietenii, iar unele posibil sa devina constructive si sa duca la contracte

Nativii zodiei Taur fac în luna Iunie o „baie” de prietenie și de prieteni. Poate unii dintre nativi sunt tentați să adere la un grup, fie un club, un partid politic, o echipă sportivă sau orice gen de grup în care se simte bine și cu membrii căruia au preocupări comune.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Taur

Activitățile de grup sunt prioritare pentru Tauri în această perioadă. Dar să nu uite nicio clipă de propria lor contribuție, de propria lor creativitate în cadrul acestor activități.

Dragoste și relații Taur în Iunie

Luna Iunie pentru nativii Taur mai înseamnă și activarea unor valori personale, a unor calități, în special responsabilitate, de care au nevoie atunci când se întâlnesc cu prietenii.

Pentru că aceste activități nu sunt așa, numai ceva agreabil, ci se pot transforma în activități lucrative. Chiar este posibil să se discute posibilitatea unor contracte.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii devin ceva mai agitați. Și agitația aceasta și-o manifestă în casă, față de cei cu care împart căminul.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este să conducă energiile în așa fel încât să înceapă ceva pentru casă: renovare, curățenie, reparații etc. Există modificări în viața profesională și energia este concentrată pe casă.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie poate aduce nativul Taur într-o stare de agitație. Emoțiile se întâlnesc cu energiile marțiene. Doresc cu toată ființa ceva pentru propriul cămin și oricine îi contrazice poate stârni furtuni.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Iunie

Odată cu retrogradarea lui Jupiter care începe în data de 20 Iunie, nativii au ceva care îi reține în relația cu prietenii. Sau grupul la care doresc să adere îi ține puțin pe jar.

Nativii trebuie să încerce să vadă în perspectivă, Jupiter oferindu-le un fel de avanpremieră a perioadei care va veni după intrarea planetei în mers direct, respectiv din toamna acestui an.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie.

Este un moment maxim energetic pentru toată lumea și pentru nativii Taur poate însemna că devin mai sensibili și măsoară cu altă unitate de măsură ceea ce au de spus, dar și ceea ce aud.

În ultima perioadă, mai precis din 29 Mai, nativii Taur au avut probleme cu banii. Mai precis, fie au făcut cumpărături care au constatat ulterior că nu prea le sunt de folos, sau că nu este ceea ce și-au dorit si le returnează, fie aceia dintre nativi care au o activitate comercială s-au confruntat cu fel de fel de încurcături.

Din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct, lucrurile revin la normal.

În data de 25 Iunie planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct, nativii Taur sunt puțin puși la încercare. Momentele lor de introspecție sunt mai neclare. Dar perioada are multe înțelesuri cu privire la capacitățile spirituale ascunse ale nativilor.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Taur

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 20, 21 și 22 Iunie în care astrologul zodiacool.ro recomandă atenție la problemele legate de zona capului. În zilele de 8 și 9 atenție la simptome legate de colicist sau de rinichi, pot apărea crize acute.   

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit