Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Scorpion: este luna misterului si descoperirilor

Horoscop Iunie Scorpion: in aceasta perioada nativii sunt atrasi de mister, vor sa descopere si sa invete lucruri noi care vor contribui in viitor in domeniul profesional in care activeaza

Pentru nativii zodiei Scorpion, luna Iunie este luna misterelor! Descoperă ceva ce până acum era acoperit de o perdea de fum. Sau își descoperă noi valențe care până acum au stat în stare latentă, așteptând să fie scoase la suprafață și puse la treabă.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Scorpion

Noi abilități, noi posibilități pentru care nativii au de făcut un efort, dar nu unul fizic, ci unul de percepție: cu sufletul, cu pasiune, cu generozitate.

Sigur, misterele și lumile ascunse privirilor sunt domeniul Scorpionului și de aceea astrologul zodiacool.ro tinde să creadă că nativii se vor descurca bine. Mai ales că tare mult o să le mai placă!

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Iunie

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii învață, studiază, se pregătesc pentru momentul în care ceea ce acumulează acum le va fi de folos foarte curând, când în activitatea profesională vor lua inițiativă. Poate se prefigurează și o călătorie!

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie îi poate face pe nativi ceva mai irascibili. Cel mai probabil vor încerca să se impună cu elementele noi cu care a progresat și au toate șansele să supere în stânga și în dreapta.

Dragoste și relații Scorpion în Iunie

Este un ceva care îi va ține aproape de casă, de rădăcini, concret sau pur și simplu vor folosi mult din seva pe care și-o trag din rădăcini. Sentimente nedefinite îi mai țin legați de unele pasiuni, dar se pare că noul va învinge!

În data de 20 Iunie planeta Jupiter intră în mers retrograd și nativii încep să trăiască mai mult emoții trecute, din amintiri, din experiențe trecute din care acum se nasc noi concluzii, noi idei. Se constată unde a fost bine, unde mai puțin bine.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Pentru nativii Scorpion există ceva care acum dă semne clare că iese la suprafață. Misterul se dezleagă, ce era ascuns acum poate străluci în lumina verii!

Și un ajutor semnificativ vine și din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct. Nativii, dacă până acum erau puțin confuzi, acum tot ce era prea subtil pentru a putea fi explicat rațional, este mult mai explicit.

În data de 25 Iunie planeta Neptun, planeta iubirii universale și a idealurilor intră în mers retrograd și nativii au pe lângă creativitate o deschidere spirituală. Dar nativii se pot simți un pic confuzi.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Scorpion

Din punct de vedere al sănătății, la nativii acestei zodii nu sunt probleme deosebite în această perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit