Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Rac: este o luna a goanei dupa bani

Horoscop Iunie Rac: nativii au o perioada cu suisuri si coborasuri la nivel profesional, dar reusesc sa se regleze, sa inteleaga ce la transmite Universul

Nativii zodiei Rac sunt în plină evoluție spirituală și intelectuală. Dar aș pune pe primul plan evoluția spirituală pe care nativii o pot transforma în lucrări științifice, literare sau artistice care au la bază inspirația subtilă, revelația, imaginația. 

Previziuni luna Iunie pentru zodia Rac

Nativii sunt destul de retrași înțelegând misiunea pe care o au în această perioadă. Li se dezvăluie o serie întreagă de lucruri care vin din lumea nematerială și pentru care au nevoie de liniște și de solitudine.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Iunie

Relația cu Divinitatea este una directă și mesajele sunt pe măsură. Responsabilitățile lumii materiale, respectiv cele profesionale, cer atenție, dar nativilor nu le prea pasă. Cu toate acestea, de acolo, de la serviciu, vin niște bani.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii fac demersuri insistente pentru bani. Sau desfășoară o activitate intensă pentru acei bani care li s-au promis.

Nativii sunt însă din ce în ce mai visători și mai rupți de realitate. O muncă intelectuală, pe subiecte impuse, este aproape imposibilă acum, nativii sunt imposibil de determinat să se concentreze pe chestiuni concrete.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie accentuează demersurile, sau mai bine zis negocierile pentru bani. Astrologul zodiacool.ro întrevede chiar și o mică sau chiar mai mare dispută legată de banii care i se cuvin nativului pentru o muncă prestată. Atenție mare!

În data de 25 Iunie planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie când planeta își reaia mersul direct, nativii Rac trec printr-o perioadă destul de dificilă în profesie.

Nativii au idealizat activitatea, acum parcă totul este dat peste cap. Neptun este planeta iubirii universale, a emoției și a spiritului și nativii care au o activitate foarte concretă, au nevoie de multă voință pentru ca să se poată concentra.

Dragoste și relații Rac în Iunie

Odată cu intrarea planetei Jupiter în mers retrograd începând din data de 20 Iunie, nativii au sentimentul că ceva se opune ascensiunii lor în plan spiritual și/sau intelectual. Au sentimentul că stagnează. Este doar un răgaz pentru că au uitat ceva, au ceva de recapitulat.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Este un moment maxim energetic pentru toată lumea, dar pentru nativii Rac înseamnă energie pe vibrația lor, căldură, un farmec aparte. Și o împlinire în planul personalității.

Din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc să transcrie în cuvinte raționale, poate chiar să înțeleagă abia acum ceea ce i-a fost transmis de către Univers.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Rac

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 22, 23 și 24 Iunie în care astrologul zodiacool.ro recomandă atenție la problemele legate de zona șoldurilor, chiar la mici accidente.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit