Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Leu: este luna activitatilor de grup si a prietenilor

Horoscop Iunie Leu: in aceasta perioada, nativii vor avea momente de iesiri necontrolate, impulsive, vor fi autoritari si se vor simti incarcati psihic

Nativii zodiei Leu sunt prinși în activități de grup sau sunt antrenați de prieteni, asta cel puțin la începutul lunii. Primesc tot felul de mesaje și sunt foarte dornici să afle ce le-au pregătiti prietenii, bănuind că poate fi vorba inclusiv de o surpriză.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Leu

Surpriza adevărată vine însă în domeniul profesional unde ceva se întâmplă și un contract este respins sau pur și simplu întârzie să se semneze.

Dragoste și relații Leu în Iunie

Este foarte posibil ca aceia dintre nativi care sunt mai singurei așa, să aibă acum în vedere o persoană pe care o cunosc prin intermediul prietenilor, care le place mult.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie aduce nativilor, pe lângă tendința de a se impune, de a iniția lucruri, de a trage anturajul după ei, și o stare emoțională care combinată cu energia marțiană, poate duce la ieșiri necontrolate.

Ne-am ocupat de energia fizică a nativilor care le umple personalitatea și le face motorul să tureze la maxim. Dar există un plan subtil destul de bine aspectat.

Și informațiile subtile, venite dintr-o lume nevăzută au funcționat până azi, când pare că fluxul s-a întrerupt. Este doar ceva temporar, iar nativii au de căutat, ceva ce este ascuns foarte profund.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Este un moment maxim energetic pentru toată lumea, dar pentru nativii Leu este ceva mai complicat pentru că energia solară încarcă mai mult sinele interior, lucru care se poate resimți sub formă de lipsă de energie. 

Din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc să reia comunicarea cu prietenii care se cam dezordonase în ultima perioadă. Nu sunt excluse probleme în dragoste care pot fi consecințe ale unor atitudini greșite din trecut.

Bani și carieră pentru nativii Leu în Iunie

Dar există o mare parte dintre nativi care încearcă o afacere cu prietenii. Știm ce se spune, nu este bine să faci afaceri cu prietenii, dar de data aceasta se poate să iasă și bine. Depinde de ambele părți implicate.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii devin ceva mai agitați. Au un elan care se poate transforma în impulsivitate dacă energiile marțiene nu sunt consumate în sport, amor sau pur și simplu muncă fizică.

În data de 25 Iunie planeta Neptun, planeta iubirii universale și a idealurilor intră în mers retrograd până pe 1 Decembrie când planeta își reaia mersul direct. Nativii Leu au o perioadă în care evoluția lor intelectuală și/sau spirituală are nevoie de o pauză pentru a rezolva unele omisiuni.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Leu

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 25, 26, 27 Iunie în care astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la problemele legate de zona genunchilor, probleme cauzate de orgolii.   

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit