Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Gemeni: este luna in care nativii sun indecisi in tot ce fac

Horoscop Iunie Gemeni: nativii sunt ceva mai agitati luna aceasta, vor sa petreaca timp si cu prietenii, dar vor sa se linisteasca si profesional

Nativii zodiei Gemeni sunt angajați foarte temeinic în problemele profesionale și acestea, prin importanța lor le crează nativilor o mulțumire de sine.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Gemeni

Domeniul relațiilor și al alianțelor nu este foarte „prietenos” în această perioadă. Este vorba de niște consecințe ale trecutului care acum vin să își ceară revanșa. Dacă a fost totul ok, acum e bine, dacă nu, vor întâmpina probleme parteneriale, relaționale.

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Iunie

Nu este momentul ca nativii să caute un alt job sau să facă cine știe ce alianțe, cu excepția celor care țin de unele aranjamente din trecut.

Din activitatea profesională vin sume de bani care fac ca eforturile pe care sunt nevoiți să le facă, să pară firești. Mai ales că la serviciu se bucură și de recunoaștere.

Grupurile de prieteni îi stimulează pe de altă parte. Prietenii îi caută și le fac tot felul de propuneri: mișcare, drumeții, vin cu informații etc. Dar toate acestea cer cheltuială și iată un motiv în plus ca nativii să se preocupe cu conștinciozitate de problemele profesionale.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii primesc vești. Și sunt agitați, doresc să iasă, să se miște. Ar fi oportună o deplasare în interes profesional.

În ultima vreme nativii au fost preocupați de spiritualitate, au încercat și chiar au reușit să progreseze și acum este momentul să pună cap la cap informațiile pe care le-au adunat pentru a face pasul înainte.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie accentuează toate aceste stări. Pe de o parte, nativii sunt plini de dorința de a se plimba, de a se mișca. Pe de altă parte, simt nevoia să aprofundeze anumite probleme ce țin de spiritualitate și aici intervine abilitatea fiecăruia în parte de a le pune în echilibru.

Odată cu intrarea planetei Jupiter în mers retrograd începând din data de 20 Iunie, nativii au sentimentul că ceva se opune ascensiunii lor în plan profesional și aceasta tinde să îi capteze toată atenția.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Este un moment maxim energetic pentru toată lumea, iar pentru nativii Gemeni poate însemna spor la bani.

Dragoste și relații Gemeni în Iunie

Din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct, lucrurile revin la normal în personalitatea nativilor care redevin ei înșiși, raționali, comunicativi și mai ales „pe fază”.

În data de 25 Iunie, planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct, nativii Gemeni trec printr-o perioadă ceva mai stranie legat de prieteni.

Neptun este planeta iubirii universale, a emoției și a spiritului și nativii au avut o deschidere spirituală către un grup de prieteni care acum este pusă la îndoială.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Gemeni

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 17, 18 și 19 Iunie în care astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la problemele legate de organele genitale și de rinichi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit