Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Capricorn: este o luna buna din punct de vedere financiar

Horoscop Iunie Capricorn: in aceasta perioada nativilor incepe sa le mearga mai bine pe toate planurile dupa ce ajung sa intalneasca o persoana pe care acestia o vor dori alaturi

Nativii zodiei Capricorn ar dori să își modernizeze casa, să cumpere ceva foarte extravagant pentru căminul lor, dar sunt puțin strâmtorați financiar. Se gândesc bine dacă este sau nu momentul pentru așa o investiție.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Capricorn

Cu toate acestea, nativilor le merge bine. Este posibil să contracteze ceva destul de profitabil sau să semneze contractul pentru un nou job care promite a fi ceva ce le place.

Dragoste și relații Capricorn în Iunie

Nici în dragoste nativii nu o duc rău deloc. Sunt pe cale să transforme o pasiune într-o relație de durată și să încheie un „contract” de suflet cu persoana iubită.

De aceea banii sunt vin și constată că pentru ideile lor extravagante mai este timp, acestea se vor concretiza împreună cu aleasa/alesul inimii.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, care în general este un moment în care dorim să ieșim în față și să strălucim, pentru nativii Capricorn poate fi un pas înainte către o uniune de suflet cu persoana iubită.

Pentru aceia dintre nativi care se află într-o relație stabilă, poate fi momentul în care doresc să se impună într-o anume chestiune.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie îi poate face pe nativi destul de irascibili în relații. Și aceasta deoarece starea emoțională combinată cu ceva impulsivitate poate să le dea impulsuri destul de greu de controlat.

Cel mai important aspect al lunii Iunie, intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie, pentru nativii Capricorn vine cu lumină, căldură și generozitate peste toate problemele de cuplu. Nativii strălucesc și sunt auziți, nu este nevoie să ridice tonul!

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Iunie

În data de 20 Iunie planeta Jupiter intră în mers retrograd și cu cei doi puternici ai zodiacului, Saturn și Jupiter în mers retrograd, problema banilor și a valorilor materiale pe care le posedă poate deveni „o problemă”.

Și un ajutor semnificativ vine și din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct. Nativii devin foarte analitici și încep să întoarcă pe toate fețele problema banilor.

Au toate șansele să li se ofere un contract sau un job nou și au nevoie să judece bine ce au de făcut. Se pare că este vorba de o poziție bună și cu bani mai mulți.

În data de 25 Iunie planeta Neptun, planeta iubirii universale și a idealurilor intră în mers retrograd pe domeniul banilor.

Nativii ar trebui să își folosească calitățile de buni gospodari și de ființe responsabile și să nu riște nimic, să nu meargă pe iluzii care pot fi deșarte.  

Stare de sănătate luna Iunie pentru Capricorn

Din punct de vedere al sănătății, atenție la probleme legate de zona umerilor, de mâini, de laringe. Mai pot fi predispuși la probleme de circulație.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit