Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Balanta: este luna pasiunii si creativitatii

Horoscop Iunie Balanta: nativii sunt mai implicati din punct de vedere profesional, le merge bine si incep sa preia initiativa pentru ceva profitabil

Pentru nativii zodiei Balanță, luna Iunie este o perioadă a pasiunii. Sunt extrem de avantajați aceia dintre nativi care au o activitate artistică sau, de ce nu, oricare dintre nativi care admit să facă din activitatea lor o artă: sunt pasionați de ceea ce fac, sunt creativi.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Balanță

În această perioadă este foarte important ca nativii să își pună pasiunea în a crea ceva care să ducă lucrurile către sus-înainte.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Iunie

Chiar de la începutul acestei luni, nativilor Balanță începe să le placă activitatea profesională. Orice era până acum obligație, de acum înainte, timp de circa o lună, devine agreabil.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii pot să încheie un contract foarte profitabil. Poate fi chiar un nou job pentru care nativii sunt aceia care au luat inițiativa și au făcut demersuri. Dar poate fi o inițiativă născută din pasiunea pentru cineva anume!

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie aduce nativilor o stare emoțională deosebită care se poate transforma într-o stare de agitație din care nu poate ieși nimic bun pe moment.

Există posibilitatea ca nativii să nu fie mulțumiți de cum decurg lucrurile sub incidența noului contract și să se manifeste cu lacrimi și zgomot.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Pentru nativii Balanță există, profesional, o perioadă extrem de benefică.

În primul rând se bucură de vizibilitate și activitatea lui este pusă într-o lumină pozitivă. Dar nativul trebuie să dea dovadă de generozitate!

Dragoste și relații Balanță în Iunie

Nu excludem un flirt la locul de muncă sau cu o persoană pe care au cunoscut-o prin intermediul relațiilor de muncă. Poate promite că devine o relație stabilă.

În data de 20 Iunie planeta Jupiter intră în mers retrograd și nativii au sentimentul că pasiunea care i-a animat se disipează. Nu este un lucru rău și mai ales nu se disipează, ci face pași înapoi pentru a-i da nativului timp de gândire și de analiză pentru ca totul să fie așa cum trebuie.

Și un ajutor semnificativ vine și din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct. Nativii, plini de pasiune, au avut impresia că ar fi ceva de moment dar s-au înșelat! Acum, când s-au trezit își dau seama că au intrat în ceva foarte serios.

În data de 25 Iunie planeta Neptun, planeta iubirii universale și a idealurilor, intră în mers retrograd până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct. Nativii Balanță se dovedesc a fi partenerii ideali pentru colegii de muncă.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Balanță

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către retenții necontrolate de apă. Atenție la orice substanțe ingerați, de la sare, la medicamente și la „legale”, toate trebuiesc făcute cu măsură sau deloc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit