Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021: este o luna in care ne descoperim directia

Horoscop lunar: in luna Iunie ne linistim si incercam sa ne regasim, sa ne indreptam catre ceea ce ne place sau iubim

Luna Iunie începe cu o conjuncție între Soare și Nodul Nord, sensul vieții. Acest aspect poate însemna că fiecare dintre noi ne găsim direcția. Sau măcar că pe drumul pe care trebuie să mergem s-au aprins niște lampadare.

Cunoașteți senzația pe care o aveți când începe să se întunece și brusc se aprinde iluminatul public? Cam așa se petrece numai că lumina nu este ceea ce vedem pe stradă, ci o simțim în interior.

Avem și energia necesară ca să parcurgem, numai că este nevoie de voință și de abilitatea fiecăruia dintre noi ca să deslușească despre ce este vorba.

Pentru că indiferent cât de luminat este, aceia dintre noi care au atașamente, aceia dintre noi care se încrâncenează pe ceva anume, au toate șansele să fie deviați de la adevărata direcție pentru că efectiv nu vor să vadă decât ce vor ei.

De aceea este nevoie de relaxare și de a ne folosi din plin intuiția. Și planetele ne-au pus la dispoziție aceste ustensile din plin! 

Un avantaj mare este acela că impulsivitatea, voința, forța fizică sunt ceva mai reduse. Avem, deci, liber de la horoscop să intuim, să căutăm și să ne îndreptăm către ce iubim și simțim că este în regulă.

Cel mai impotant aspect a lunii Iunie este solstițiul de vară. Acesta reprezintă intrarea Soarelui în zodia Rac. Este cea mai lungă zi a anului, ziua cu cea mai mare cantitate de energie pe care Soarele ne-o poate transmite.

Aspectul se întâmplă pe data de 21 Iunie și reprezintă o împlinire, un moment maxim într-un demers anume, cel mai probabil început în jurul lui 21 Decembrie.

Calendarul astrologic al lunii Iunie 2021

  • 11 Iunie, intrarea cu mare fast a planetei Marte în zodia Leu: încercăm să ne facem auziți fiecare dintre noi. Ce ar fi să încercăm jumătate să ne facem auziți și jumătate să avem generozitatea să îi lăsăm și pe alții?

  • 13 Iunie: conjuncție Lună-Marte în Leu: care pe care!

  • 20 Iunie: Jupiter intră în mers retrograd, așa că avem de făcut recapitulări, așa, ca la școală;

  • 21 Iunie, intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară: devenim mai empatici și mai emotivi. Și dacă mai socotim că Soarele face trigon cu un Neptun puternic, aflat în domiciliu, emoțiile ne conduc fiecare gest;

  • 23 Iunie, planeta Mercur, intrată în retrogradare în 29 Mai, își reia mersul direct, făcându-ne la loc raționali și ordonați;

  • 25 Iunie, intrarea planetei Neptun în mers retrograd și până pe 1 Decembrie când planeta își reia mersul direct avem ocazia să recapitulăm tot ce am intuit bine sau mai puțin bine, avem ocazia să ne ajustăm idealurile și să vedem care ditre visele noastre s-au îndeplinit și care nu, și de ce.

  • Nu prea avem elementul foc la început de Iunie, nu începem nimic, este momentul să mergem pe drumul cunoscut.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit